Går tiden någonsin så fort som när man ska tentaplugga? Jag vet inte. Skalan måste vara något i stil med lunchtid < sommarlovet < när man snoozar på morgonen < tentaplugg. Man bara sätter sig ner kl 10 och så BAM har 4 dagar gått. På andra sidan skalan kommer typ den sista timmen på ett arbetspass och allra längst ut är sista minuten på tvättmaskinstvätten som brukar ta typ 3 år. Tid är verkligen relativt. 

Iallafall. Jag pluggar ifall det inte framgick! Vi hade sista föreläsningen i tisdags så nu har snart en vecka av "fri tid" gått, dvs fri tid som lagts åt att plugga ca 250% mer än vad jag gjort under själva terminen. Jag brukar vilja hänga i skolan och tentaplugga men den här gången har jag faktiskt haft bra flyt hemma. Sätter mig vid 10 och pluggar tills 23, paus för fika (fikor). Man ska göra vad som känns bra! 

Nu har jag i princip gått igenom alla områden en gång (utöver ordinarie tillfälle under terminen då) och det känns okej. Ska kolla igenom ex-tentor och börja repetera sånt jag är osäker på/har missat. 

Här är två exempel på tentafrågor vi kan få! Numera är allt MCQ (multiple choice questions) så man får en fråga och sedan svarsalternativ. Skönt att slippa skriva små noveller för varje fråga som man gjorde innan, men svårt för MCQ är oftast sjukt specifika. Liksom har man inte läst om det så är det svårt att chansa. Det är 120 st frågor på en terminstenta och på den här, som är halvtermin, är det typ 80 st tror jag. Så det tar ju sina timmar! 

Så ja, det här håller jag på med! Nu ska jag fortsätta 🎉