Två bilder från fotograferingen förra veckan. Vi ville hålla det väldigt enkelt och ha en "hemma hos"-känsla över allt, och det tyckte jag blev bra! Själv fastnade jag lite för de här blusarna, jag har en liknande som är köpt för typ 3 år sedan och aldrig använd... Kanske är det dags i vår??

I helgen har jag varit över i Köpenhamn med Sanne! Det var en julklapp/födelsedagdspresent från mig till henne. Hon pluggar i Uppsala nu (den lilla länsförrädaren) så jag tyckte det var passande med en helg tillsammans på sydligare breddgrader. Det största plusset med cph är att min kusin, som är diplomat, är placerad där för några år framåt och vi kan därav bo hos dem - inne på Svenska ambassaden! Fick dock förklarat för mig att det tekniskt sett inte räknas som "svensk mark" som alla filmer hävdar, så nu måste jag sluta säga det, haha... Nej, men det var superkul och skönt med en liten mini-semster. 

En annan sak som är superkul är att jag + Jacob åker till New York om inte så lång tid!! Det blir en resa med både semester och jobb, jag ska köra lite foto där och sen ska vi såklart chilla/leva gärnet också. Jag har aldrig varit i staden så ska bli ytterst spännande!