Idag är jag glad för iaf 2 saker - Det är sol ute vilket är SÅ. SKÖNT. för det har varit slask och skit ett bra tag. Det är fint när det snöar men sen kommer bilar och människor och avgaser och allt blir grått igen. Men idag skiner solen, det är bra. Jag ska ha ett fotojobb idag också, så det är plus med fint väder, trots att vi ska vara inomhus.

Den andra anledningen till varför jag är glad är att det är tisdag. Igår var det nämligen måndag och det var en pissig jäkla dag. Jag vaknade trött och förkyld, ville bara ligga på golvet och gråta för att allt är stressigt. Fick ta mig till skolan och grät där istället. Kom hem, la mig i sängen och sen blev jag kvar där. Man får ha sådana dagar också, jag vet det. Det är bara jobbigt. Men idag känns allt bättre. Jag har fina vänner och familj som alltid backar. 

Okej vidare från den deppiga anekdoten - Idag ska jag plåta! Varje säsong tänker jag "nu ska jag hinna med mer foto" och varje säsong inser jag att det inte går. Jag hinner inte jobba mycket. Jag prioriterar skolan + att återhämta mig från den. Men IDAG blir det av :-) När jag får sätta mig in i en fotografering är jag i en annan liten värld. Där spelar inte skolan så stor roll och jag kan vara kreativ. Det ser jag fram emot. Jobba med andra delar av hjärnan.

Nu har jag ätit frukost till Casey Niestat-vloggar vilket jag alltid får mkt inspiration av. Lyssnar på Alicia Keys. Ska ut på stan för att plocka upp kläder + blommor!! Massa fina blommor till dagens shoot. Åh jag blir så glad av blommor 🌼 

 
Alla bilder finns med länk pinnande på min pinterest 💗