Det här har jag längtat efter hela jäkla veckan. Det har varit några tuffa dagar (veckor?? månad??) med mkt skola och obligatoriskt, så när sista föreläsningen var över gick jag direkt till Ica - köpte blommor och alkoholfritt - sen städade vi undan hemma, Jacob lagade underbar mat och jag somnade i soffan. Alla andra taggade för FREEDAAAG och som vanligt trillade det in filmer på drinkar och dans på snapchat och sånt som hör till. Pensionärskvällen hemma hade jag dock inte bytt bort mot något. Medger att lite vin slank ner till maten men annars, att bara somna och sova ut, vakna pigg och fräsh, det var så värt. 

Idag är jag ju då alltså en NY MÄNNISKA. Nej okej, så stor skillnad känner jag inte men äntligen har jag två dagar för att ta igen skola, jobb och typ livet. Har inte orkat svara på meddelanden eller något, mest haft en inre stress och den här ständiga känslan av att "jag har glömt något" då man vaknar kl 04:30 lite lätt kallsvettig. 

Nu sitter jag hemma, har fått några saker avbockade från min to do-list men i övrigt väntar jag mest på att Jacob ska komma hem med fika. Som om vårt åldriga kvälls-beteende inte gör oss soffiga nog har vi som rutin att dricka kaffe med kaka på helgen. Haha alltså. Jag kommer bli en så himla bra liten tant när jag är gammal. On my way.