För drygt en vecka sedan var det superfint kvällsväder och vi passade på att poppa bubbel! Firade att jag skrev min tenta i patologi 2 och att det kändes bra, samt att det var påsk!! Fick reda på att jag klarade tentan nu i veckan så bubblet var välförtjänt!! 💫🎉 Bubbel är sällan oförtjänt 😏


Ikväll är det samma magiska ljus och jag ÄLSKAR verkligen när det skiner så fint. Man får liksom ny energi när solen tränger sig in i vardagsrummet. Det blåser ute och är kallt som attan men solen är fin. Den charmiga kyckligen är vårt försök till påsk btw. 


Tog en mini-break i soffan efter att ha mött upp Jacob för en fredags-drink. Jag drack cola med is och citron i, det är vår för mig hehe. Solglasögon + cola i solen = livet. 


Tog paus pga det här, behövde samla ork för att plugga på en fredag :-))) Jag ska jobba hela helgen så måste komma ikapp lite med några uppgifter. Har fått vik på handkirurgen i Malmö och det är supercoolt, superkul!! 

Solen genom fönstret <33333!!!

Idag är det fredag, jag har varit i skolan på föreläsning! Gått ett varv på Lunds matmarknad som varje vår för samman studenter och Lundabor och bytisar och alla andra som tycker om chrurros + snittblommor. Kallt men mysigt! Nu har jag fått gjort lite jobb som jag inte hunnit med under dagen, bl a bockat av planer med modeller som jag ska plåta i New York. Låter så märkligt att säga det. Tove 15 år som precis köpt sin första kamera hade inte fattat att några år fram skulle hon få fota riktiga modeller på andra sidan havet.
Håller tummarna för att allt blir lika bra som jag hoppas! Nu ska vi laga mat 🎉