Sånt jag tycker är fint idag. Alla bilder är från min board Drömsaker

Nu är klockan lite över 10, jag skriver tenta i eftermiddag. Det här kommer vara den sista tentan på preklin, hur sjukt? Okej en eventuell omtenta kanske kommer behövas för jag är inte det minsta redo, men det här kommer vara den sista ORDINARIE tentan innan jag börjar termin 6. Det har nästan gått en hel gymnasietid på utbildningen och ändå känns det som att jag nyss började. 

Jag sitter och pillar med allt som inte rör statisik, vill inte stressplugga in i det sista bara för att upptäcka nya saker jag inte kan, haha. Jag får winga det här bäst det går, allt annat har trots allt löst sig. Istället planerar jag inför två fotograferingar jag kommer ha i New York - vi åker alldeles snart!!
Sen jag såg det här avsnittet av SATC har jag haft en dröm om att när jag besöker NYC ska jag ta mig upp på ett tak och skåda ut över staden. Alltså inte en roof top bar utan ett privat tak. Som det i How I Met Your Mother eller ja, som ovan. Att käka en bagel på ett tak med utsikt över alla byggnader är typ det mest New York-iga jag kan tänka mig. När resan bokades började jag dra i lite trådar och nu är det bestämt att jag inte bara ska få besöka, utan få ha en hel jäkla plåtning, i ett helt townhouse (???) med tillgång till flera våningar och TAK. Precis i närheten av Central Park. Va?? Jag vet att det här är en superspecifik dröm hos mig men ååhhhh jag är så himla taggad 😍 Nu kan jag bara hålla tummarna för att ingen blir sjuk eller så, Sweet God and baby jesus be with me 💫✨