31 Mar kl. 10.15

Bird set free - Sia

Idag började jag min dag med en stor kopp kaffe vilket bara har två utfall - jag får jättemycket gjort eller jag får hjärtklappning. Jag hoppas på det första. Det är äntligen fredag, dvs jätteskönt. Jag hade egentligen ett jobb inbokat men det blir inte av vilket helt plötsligt gav mig ledigt! Trist men troligtvis behövligt. Det börjar dra ihop sig till anatomitenta igen och jag har ungefär allt kvar, så det kanske är ödet som ger mig en chans. 

Väderleksrapporten har hetsat om att det ska bli 17 grader och solsken idag vilket alla (inklusive jag) sett fram emot. Just nu täcks Lund av ett tungt molntäcke och lätta regndroppar - 17 grader känns ofantligt långt borta men vi vår väl se. Jag lyssnar på Sia och svarar på mejl, skickar runt bilder och sänker den där kaffekoppen. Med endast en föreläsning framför mig har jag i princip redan tagit helg.

Här är två nya bilder på mig som är helt orelaterade till inlägget, enjoy! 

Postat i kategorin: ....Modellbilder, ....Vackert
30 Mar kl. 10.10

Shine bright

I takt med att våren kryper sig på brukar jag få upp lusten för att fota. Här är en bild jag tog på Sally till hennes portfolio, allt var väldigt enkelt men jag blev nöjd! La lite tid på nice retouch osv, det gjorde sig bra på den här bilden tycker jag. Har fått en grej för rött just nu, gärna rött + rosa. 

Förhoppningsvis har jag lite roliga fotogrejor på g framåt april och maj, allt hänger på vad jag känner för att ta mig an. Något som verkar jätteroligt och intressant kan snabbt eskalera till att bara bli stressande och ångest för mig, jag håller fortfarande på att lära mig den balansgången. Något som alltid är bra är iaf att vara i fas med plugget, annars kan jag inte ta på mig några jobb alls. Borde därför plugga nu, hehe.... :-)
Postat i kategorin: ....Photoshop, ....Porträtt
29 Mar kl. 21.59

Been awhile

24 november 2016, det var då jag senast skrev någonting här. Tiden har bara rullat förbi, det känns liksom som igår fastän det känns som hur länge sedan som helst. Konstigt. 

Sedan den 24/11 har jag fått gjort diverse grejor.

Jag klarade min anatomitentamen och likaså den skriftliga tentan i januari. Yey! Hela julen gick till att tentaplugga så det var inte något kul att skriva om. Sen var termin 2 avklarad och jag fick ett mini-lov på ca 10 dagar. Då åkte vi till Thailand! Lite spontant, underbart skönt. Massvis av sol, bad och goda drinkar. 

Efter de paradisdagarna började termin 3, och det är här jag är nu. Homeostas heter kursen och vi läser om alla kroppens organ, hur de fungerar, varför de fungerar och vad som händer ifall de inte fungerar. Skitkul men också lite jobbigt ibland när självdiciplinen brister. Vid sidan av skolan (som tar upp den absoluta majoriteten av min tid) jobbar jag fortfarande med både fotograferingen och modellandet - det är såklart sekundära saker men finns det bara tid så brukar jag lyckas klämma in lite jobb. 

Kul va? Btw här kommer bilder från Thailand! 


Chillar gärnet på Tup Island, inte ens svårt med en godkänd tenta i bagaget och snöslask på hemmaplan. 


Är alltid lika taggad på att ta tåget till Kastrup och åka iväg. Alltid kul, alltid något nytt. Tex det här overkliga havet.

Låg på hotellet och läste Dracula, lyssnade på Ronden (läkarpodden) och svalkade mig i solnedgångsvatten.

Ofantligt lycklig över att äntligen få se så turkost vatten, såklart med Jacob vid min sida ♥

Semestern var väldigt lyckad och innan vi begav oss tillbaka mot Sverige blev det ett extra stopp i Bangkok. Bodde en natt på fancy hotell mitt i smeten, jag var sååå glad över att kunna glida ner i ett varmt bad och beställa upp roomservice efter en hel dag av transport. Som vanligt kunde jag inte sova på planet så efter 2 Sex and the city-filmer och otaliga podd-avsnitt landade vi äntligen på hemmaplan. Borta bra men hemma bäst! 
Postat i kategorin: ....Min vardag, ....Vackert, Läkarlinjen t2