25 Sep kl. 17.15

Easy as sunday morning


Söndag <3 Idag vaknade jag till att Jacob fixat frukost, då är det inte svårt att komma ur sängen. Efter det passade jag in några timmars plugg. Det handlar om anatomi den här veckan vilket innebär mycket rabblande och inpräntande av termer på latin. Inte jättespännande om än helk okej intressant. 

Efter lunch mötte jag upp Sanne och så gick vi en lång runda i solen. Jag älskar verkligen det här vädret, luften är frisk och höstlig men det är ändå 20 grader ute. Vi tittade på alla fina saker vi kunde hitta, tog en fika och sedan gick vi hem. Nu har jag tagit det lite lugnt, ska börja förbereda mat tills ikväll och sedan blir det lite kvällsplugg.


Postat i kategorin: ....Vackert
24 Sep kl. 10.00

Bröllopsfoto Ellinor & Jimmy

Jag lägger upp bilder med tillåtande från brudparet

Här kommer en rejäl bildbomb från ett bröllop jag fick äran att fota i sommar! Tidigare i år sågs vi för att ta lite testbilder och sen i september blev det dags för den stora dagen. Paret var otroligt vackert och väldigt trevliga att spendera dagen med. De var så lugna och utstrålade verkligen kärlek - så som man annars bara ser på film. Det var en magisk dag med strålande sol och ljumma vindar! 
 
Postat i kategorin: ....Vackert
23 Sep kl. 15.50

Fotojobb: Höstkampanj


Hej alla fina! Här har det varit lite tomt, skolan tar mycket tid. Jag har iallafall haft mycket på agendan - både fotojobb och plugg - vilket såklart är jätteroligt! Här ovan ser ni lite plock från en shoot jag gjorde nyligen. Det är höstmode tillsammans med Salomé (älskar att jobba med henne <333) och det blev superfint. Jobbet är åt Whoops som vid det här laget blivit en trogen kund, hehe :-) 

Säg gärna vad ni tycker om bilderna, jag blir så glad av att höra era åsikter! KRAM 
 
 
 
Postat i kategorin: ....Vackert
23 Sep kl. 12.46

Nollning: Partus

Efter 3 veckor i utklädnad laddar alla upp extra mycket till PARTUS - avslutningssittningen (finsittning!) med hela läkarprogrammet samt biomedicin och logopederna <3 Det är alltså första kvällen som alla ser varandra "på riktigt" vilket är jättekul. Till och med vi som känner varandra sen innan har glömt bort varandras egentliga utseende, haha. 

Vi faddrar ordnade i vanlig ordning en förfest och denna hölls hemma hos mig! Vi hade fixat mingel, bål, lite lekar och sen såklart mycket tid för att bara värma upp för sittningen. Här kommer lite bilder på det, se så stiliga alla är <3333

Lite häng i köket


På bordet var det framdukat en massa goda snittar och saker som man kunde mumsa på


Fina tjejer! 


Och killar!


Det var underbart väder dagen till ära

Finaaaa

Hela krigargruppen som senare under kvällen vann pris för BÄSTA FADDERGRUPP!!


Nu är nollningen sedan några veckor tillbaka över och livet har återgått till plugg! Just denna veckan handlar det om anatomi + rörelse (skelett, muskler, leder osv osv) vilket inte är sådär sjukt himla jätteroligt i min mening men jag ska ta ett rejv och köra igenom allt nu. Jag hade en megamysig date night med Sanne igår så jag känner mig ändå ganska pepp på att få något gjort idag! 
 
Postat i kategorin: Läkarlinjen t2
16 Sep kl. 18.07

Fint på väggen

Efter en lång och rolig plugg-date med fika strosade jag hem genom Lund när jag kom förbi en liten söt bokhandel. Jag har gått förbi den hur många gånger som helst men just idag hade jag ro för att gå in och titta lite närme. Mannen bakom disken sålde ut massor av fina böcker och printar, jag hade inga kontanter på mig men gick hem för att hämta. Två fina rosor och en bok om gammal medicin, just vad jag behövde ;-) 

Nu har jag tagit det lite lugnt och städat lägenheten. Snart kommer Jacob hem och då ska vi iväg på middag hos kompisar! Wihooo, helg!!
Postat i kategorin: ....Vackert
13 Sep kl. 19.30

Nollning: Uppdragsjakt!

En av alla roliga aktiviterar som vi hittade på var uppdragsjakten. Jag mådde själv lite sådär den dagen (vilket senare resulterade i en dunderförkylning...) men hängde med ut ändå! Det hela gick ut på att checka av diverse uppdrag och samla poäng. 


I sann nollningsanda skulle någon näcka i fontänen på Clemenstorg. Just här pågår diskussionen om vem denne person skulle bli. 


Det var inte sådär jättenice väder utan vi sprang mest runt mellan skurarna... Vissa var mer kittade än andra. 

Rivaliserande faddergrupp SUPERSKURKARNA i battle vid Domkyrkan <3

Vi var duktiga på det här, samlade mkt poäng genom att tex klättra upp i fontänen i Lundagård!


Sötaste 


På gång 


Obligatorisk förfest-selfie 

Ett uppdrag var att fjäska till sig shotar. Vi var extra bra på det och fick custom made krigar-shots. Med eld såklart.


Tänkte att det kanske skulle hjälpa mot förkylningen. Det gjorde det inte. 


Captain America och Zlatan spanar utanför Juridicum. De stackars juristerna lever farligt när läkarnollorna ska samla poäng... ;-)


Postat i kategorin: Läkarlinjen t2
13 Sep kl. 19.08

Lundaläkarnollning HT16: KRIGARNA

Låt mig introducera Lunds läkarkårs bästa faddergrupp - KRIGARNA! 

Den totala frånvaron här på bloggen kan lätt sammanfattas i bilden ovan. Jag har, tillsammans med resterande faddrar, sprungit omkring i stan utklädd till valfri krigartolkning i ca 3 veckor pga höstterminens nollning! Trots vårt hårda tema har vi varit otroligt kärleksfulla och tagit hand om våra fina nollor på bästa möjliga sätt. Anledningen till att det här får ett helt eget inlägg är mina photoshopskills som jag ändå vill skryta med lite :-)))) Vad som började med en enkel photoshoot slutade i att alla karaktärer fick egna profilbilder och dessa har vi alltså använt som identitet på Facebook, Instagram osv osv. 

Scrolla ner och skåda mina underbara kompanjoner <3 Som ni kanske förstår har de gångna veckorna varit hur kul som helst. Vi har dansat, skrikit, tävlat och käkat ihop konstant och det känns faktiskt lite tomt nu när allting är över. Dock var det riktigt skönt att knalla till skolan i vanliga kläder idag.... :-)
Postat i kategorin: Läkarlinjen t2
02 Sep kl. 14.02

Welcome September


Äntligen är vi här! Den bästa delen av året, då sommarens värme mixas med höstens krispiga solljus. Jag älskar den klara luften man andas in när man tar ett djupt andetag, koftorna man kan vira in sig i och alla de mängder te som blir okej att dricka. 

Bilderna ovan är från olika år, men tagna vid ungefär samma tid! Det är något speciellt med septemberljus... 

Idag är jag sliten, den erkända nollesjukan börjar göra sig påmind. Det är dags för uppdragsjakt och jag tänkte ta med mig kameran och vara med som support istället för deltagare! Jag har inte visat några bilder från dagarna ännu för vi är alla utklädda och det vore ju synd att bräcka min karaktär redan. På fredag nästa vecka är det dags för avslutningssittning och då ska alla nollor få se oss faddrar utan utklädnad! 
 
 
Postat i kategorin: ....Vackert