14 Oct kl. 12.28

Jag & April


De här bilderna är några år gamla, jag hittade och gav dem lite nytt liv idag! Jag har inte ridit aktivt sen mitten av gymnasiet, både pga minskat intresse och för lite tid, men min lilla April går kvar hemma hos familjen. Hon är verkligen en underbart snäll ponny och med jämna mellanrum får jag dåligt samvete över att jag inte rider henne längre. Självklart vet jag om att hon har det bra och blir väl omhändertagen, men speciellt nu på hösten kommer tankarna tillbaka. Vi var aldrig ämnade för tävling men att bara kunna skritta ut i skogen, galoppera längs terrängbanans ridåer eller svalka oss i vattengraven, det saknar jag. 

När jag blir stor (nej jag är inte stor ännu) så vill jag bo utanför staden, ha en stor trädgård och mycket mark. Trots att jag aldrig kommer börja rida med högre ambitioner igen kan jag absolut tänka mig ha häst ♥  
Postat i kategorin: ....Vackert
14 Oct kl. 12.05

Studie crib


Välkommen in i min lilla studievärld! Här sitter jag med mina tunga böcker och färgglada pennor, försöker få in lite kunskap om spinocerebellära banan och samtidigt kan jag inte sluta tänka på att det är fredag idag! Just denna helgen är jag ledig i den mening att jag inte har några större aktiviteter inbokade. Ett fotojobb i morgon ska jag dock bocka av, sedan blir det till att utnyttja hela dagen.

Det jobbigaste med att plugga är (för mig) helt klart känslan av att aldrig vara riktigt ledig. Jag har kommit fram till att jag helt enkelt bara får finna mig i den livsstilen jag har valt. Får man en stund fri från sysslor kan man alltid sätta sig och plugga, det är så det är. Genom att planera upp veckorna och sitta i skolan med studiemålen kan jag känna mig lite mer fri när jag väl kommer hem. Ibland får man ju spel och funderar på att bränna upp alla böcker, flytta till en öde ö och bara strunta i allt. Det som driver mig framåt är tanken på den där dagen, som ännu känns väldigt avlägsen, då jag kan ta emot min första patient och hälsa "Hejsan! Mitt namn Tove Kjaerran och jag är din läkare". 

Postat i kategorin: Läkarlinjen t2
08 Oct kl. 11.54

GullekrampHemma på gården är inget sig likt längre för den här lilla krabaten är en riktig racerbil. Den nu 9 veckor gamla Pim Pim springer rakt in i allas hjärtan och charmar de som står i hans väg. I onsdags satte jag mig på tåget hem efter en måttligt fartfylld mikroskopilabb. Jag mötte upp mamma och lilla Pim Pim för att gå en lång sväng i skogen. Mmmm det var helt underbart väder (kallt men sol liksom!) och vi busade bland löven och fikade nybakta kanelbullar. Helt drömskt. Såklart hängde kameran med för att föreviga detta lilla knytet <3 
Postat i kategorin: ....Vackert