24 Nov kl. 22.50

Nytt jobb för Kensington Watches

 
För några veckor sedan jobbade jag tillsammans med två modeller - Wilma och Markus - för att plåta höstiga bilder åt Kensington watches fina klockkollektion. Vi fick underbart morgonväder och bilderna blev väldigt varma trots att det inte var speciellt varmt ute i snön. Efter några timmar var fötterna ganska blå men det syns iaf inte på bilderna :-)))

Den här veckan har jag hunnit med både modelljobb en hel del plugg. Jobbet var tillsammans med en skicklig dansk fotograf, alltid kul att jobba med inspirerande personer som lär en något nytt. Det var lite resväg för mig men jag kunde plugga på tåget vilket var skönt, i skolan börjar det nämligen närma sig tentadags för anatomin. Jag är SÅ glad över att jag faktiskt började i tid och inte sköt upp allt tills senare, det hade inte gått vägen kan jag säga. Jag är också så djupt tacksam över mina ambitiösa vänner som drar sig (och mig) till skolan varje dag för att traggla termer.... Ibland är energinivån på botten men trots det får de alltid liv i en. Underbara. 

Eftersom jag jobbat på bra under dagen kunde jag ta ledigt när jag kom hem. Jag och Jacob har ätit, tittat på New Girl och nu mest bara gjort ingenting. Tror sängen och ett avsnitt House väntar nu, serier är så bra att titta på (somna till) <3 
Postat i kategorin: ....Vackert
14 Nov kl. 11.00

Tankar om ljus och ingefära

Jag skulle ta nya polaroider här om dagen eftersom jag inte längre är blond. Jag vet inte ens hur mitt hår blivit så mörkt, jag har inte färgat det och SÅ snabbt växer det inte ut, haha. Oklart. Iallafall. Bilderna blev inte som jag tänkte mig och någonstans tappade jag tålamodet. Som fotograf kan jag liksom inte bara "släppa det" och ta stela bilder rakt upp och ner, vilket egentligen är precis det polaroider går ut på. Nej, istället fixade jag fram och tillbaka med kameran och helt plötsligt var solen borta. Happ.

Vad gör ni? Jag drömshoppar en kappa från Karen Millen som jag såg i Cph. Betoning på "dröm". Den var så fin men kostade tyvärr därefter. One day, one day. På tal om något helt annat - om man skivar färsk ingefära, lägger det i en kopp och häller kokande vatten över blir det underbart gott. Smakar exakt som ingefärs-te man köper fast lite starkare. Aldrig igen behöver man köpa hem tepåsar. Det är säkert bra för hälsan också, tycker allt som smakar ingefära känns hälsosamt haha. Kvällens HETA tips :-))))
Postat i kategorin: ....Vackert
13 Nov kl. 22.51

Weekend to 13th november

Vinglade fram längs de blåsiga små kullerstensgatorna i Helsingør och åt en fantastisk brunch. Sen vidare för en kväll och natt i Køpenhamn! Detta var alltså förra helgen, Jacob tog med mig på en liten mini-semester <3

Min skärm 99% av tiden: Photoshop uppe (där jag redigerar alla mina bilder) och Bo Burnham. VET att jag tjatar om honom hela tiden men hans one man shows är bara bäst. Om kombon inte är Photoshop + Bo kan det ibland smyga in sig lite shoppning och film också... ;-)

Fab ljus i lägenheten under helgen <3 

Ahh, då var det söndag igen. Jag sitter med tunga ögon och sammanställer det sista av lördagens fotojobb, vi hade grym tur med vädret och bilderna blev superbra. Ska visa så fort jag får tillåtelse! Gårdagen gick alltså åt till jobb och sedan middag med släkten. Idag har jag slappat rekordmycket, det var verkligen välbehövt. På kvällen tog vi oss in till IKEA för att kolla in lite grejor. I vanlig ordning kom jag hem med några nya växter och vaser... :-) I morgon blir det skola igen, känns helt ok med tanke på att helgen inneburit 0 timmar plugg. Man behöver det ibland! 
 
 
Postat i kategorin: ....Vackert
04 Nov kl. 10.32

Det är redan den 4/11

Mina allra flesta dagar ser ut såhär. Det pluggas hjärna, muskler, nerver och kärl. Antingen hemma eller i skolan, eller både och. Idag har jag inga föreläsningar eller inbokade saker så det blir till att traska till skolan för några timmarns verksamhet. Jag pluggar bättre där och just nu måste man använda modellerna för att gå igenom all anatomi. 


Annars då? Det har varit några riktigt fina höstdagar trots stark vind och kyla. Vi har missat snön här i Lund vilket jag är ganska nöjd med. Slasken kan vänta! I tisdags såg jag ut sådär <--- och för någon helg sedan var jag sådär ---> fin!

Jag har fått en ny fin liten familj att arbeta med vilket ska bli kul! Vid sidan av det fortsätter även mina fotojobb, har mycket att stå i nu men förhoppningsvis ska allt hinnas med :-))))) <---- stressad men glad smiley


Alltså det här. Tillsammans med mina framtida kollegor (låter så sjukt långt bort men ändå) satt jag till bords under Sveriges tredje största fracksittning. Corbalen 2016 var lika fin och spexig som jag uppskattat och det blev en magisk kväll med mat, sång och dans. 


Lite såhär såg det ut.


Pre drinks hos mig efter några timmars fixande. Söta <3 

Notera vår icke (ärligt) koordinerade klädkod

Vid min sida hade jag såklart Jacob, precis som alltid (cheesy). Det blev en magisk kväll och kärleken till den här staden, programmet, och de här vännerna blev ännu lite större. 

Tiden rullar på snabbt när man har roligt, det är ett uttryck som används oftare än ofta utav mig. Jag gör mitt bästa för att inte låta den falla mig helt ur händerna och än sålänge är läget under kontroll. Nu ska jag som sagt bege mig mot skolan för att möta upp vänner och plugga. Jag är trots allt lättpåverkad av stress och det bästa jag kan göra är att helt enkelt ta tag i det. 

Förutom skolan (som nog verkar vara hela mitt liv) har jag andra roliga saker inplanerade.

- I morgon åker jag med Jacob till Helsingør och sen vidare till Køpenhamn. Vi stannar en natt och ska äta god mat, strosa runt i staden och bara vara lediga tillsammans. Längtar supermycket :-)))

- Jag har ett uppkommande fotojobb i nästa vecka, kommer bli jätteroligt och jag hoppas kunna visa resultaten snart där efter!

Trots att tiden inte alltid finns för det tycker jag om att uppdatera här på bloggen då & då. Det får mig till att tänka efter lite och släppa skolan för ett tag, det är skönt <3 
Postat i kategorin: ....Vackert, Läkarlinjen t2