Ahhh, då var årets första tenta skriven! Jag som vanligtvis brukar vara ganska lugn (jag menar, det får gå som det går!) har varit sjukt nervös sen typ i söndags (??) så att kunna lägga detta bakom mig är skönt. Förhoppningsvis gick den bra men jag var osäker på en del områden och börjar man tänka på slarvfel osv kan det ha gått hur som helst, hehe... I vilket fall som helst ska det bli helt underbart med lite ledighet, schemaläggaren har nog varit på gott humör då vi lyckas pricka in nästan 11 dagar utan föreläsningar under påsken :-)

Vaknade och gick upp 05:30 för att stilla hjärnspökena, satt och scrollade igenom lite olika samanfattningar och drack te.


Vilken fiiiiin eftermiddag det har varit!! Efter skrivningen var vi ett gäng som drog och åt sushi-lunch och solade vid Domkyrkan. Nu har jag varit hemma och ÄNTLIGEN kunnat städa hela lägenheten. Den har inte prioriterats det minsta under tentaplugget så en rejäl storstädning var passande :-) Hann ta en fika i solen också, underbara underbara sol!