30 Jun kl. 19.31

Summerhair

 
Postat i kategorin: ....Vackert
19 Jun kl. 16.51

Sunday back homeHär sitter jag och myser!

Idag är jag för första gången sen skolan slutade hemma och håller en lugn söndag. Efter en vecka i Italien följt av födelsedagsfirande med släkten kom vi igårkväll hem till en tom, tyst lägenhet. Får medge att hemma känns väldigt skönt just nu trots att resan var underbar. 

Idag gör jag ingenting, har städat lite och ska snart fixa ihop lite mat. Mitt sommarjobb startar imorgon och det ska faktiskt bli lite skönt att "bara jobba" i några veckor. Skolan tär mycket mentalt på en då man liksom aldrig blir fri från sysslor, ett sommarjobb behöver man inte riktigt lägga samma tankekraft på. Sen är det ju alltid trevligt med ett jobb så att hyran går att betala även under sommarmånaderna :-))))
Postat i kategorin: ....Vackert
10 Jun kl. 16.25

HEJ SOMMARLOV

En har ju redan invigt sommaren lite - bara ben, fest och middag i kvälssolen tex

Hur sjukt är det inte att en hel termin redan är förbi?? Idag hade jag min 3-timmars-munta som var den sista bocken innan ledighet. Jag presenterade min vetenskapliga artikel för gruppen och sedan följde diskussioner kring cellbiologi, allt gick bra och kl 12:00 var jag officiellt klar med första terminen på läkarprogrammet! 

Det känns alltid så tomt när något man laddat upp inför länge helt plötsligt är över. Min första termin har varit bra - inte så tuff som jag fruktade men heller ingen dans på rosor. Kort sagt ska det bli väldigt skönt med sommarlov ;-)

De flesta i klassen ska på den stora examensfesten ikväll (för att fira de som är helt klara med sina 5,5 år!) men jag och Jacob påbörjar vår resa redan om några timmar. Första stoppet blir Skälderviken för lite födelsedagsfirande där och sedan går flyget mot Italien!!
Postat i kategorin: ....Vackert, Läkarlinjen t1
07 Jun kl. 10.33

Summer shoot för Whoops

Salomé E, Sweden models/Modellink 

Hej alla! Här kommer lite bilder från mitt senaste fotojobb. Det har varit lite lågt på den fronten pga tentaperiod så det var superkul att få vara lite kreativ! Sally är med igen, det verkar som om jag inte fotar andra numera haha. Nej, men denna gång gällde det Whoops och jag får säga att vi arbetar bra ihop :-) Mycket olika stilar i många olika miljöer, det är alltid roligt.

Annars då? Det har hänt mycket under tiden jag inte uppdaterat. Tex:

- Jag klarade cellbiologi-tentan!(!!) Detta innebär att jag inte får ta sommarlov riiiktigt än, utan genomföra en ytterligare (muntlig) tentamen på fredag. Men SEN, sen är det lov!

- Vi har målat klart alla 8 stolar och tillhörande bord så nu är matsalen strax färdig. I skrivande stund hör jag Jacob sammanställa de sista sittdynorna som vi också klätt om - en helt ny matgrupp är på sin plats.

- Jag har njutit i solen och i havet. Både på bräda och med vänner. Idag ska jag bege mig ut ännu en gång.

- Resan till Italien är färdigställd med allt vad som krävs. Bil är hyrd, hotell bokade och rutten upplagd! 

Nu ska jag fixa klart det sista här hemma innan min mamma och bror plockar upp mig för en dag på stranden. Vi är verkligen välsignade med otroligt väder och trots att jag kanske njöt lite väl mycket i lördags (blev kräft-färgad...) så är det alltid värt det :-)
 
 
Postat i kategorin: ....Vackert