28 Jul kl. 16.12

Natural shades

Lite snaps från dagarna som gått - tycker extra mycket om jordiga toner och de där små sakerna som piggar upp en annars ganska grå vecka, tex fräsha blommor. 

Idag har jag gått på låg växel, känner mig inte helt hundra och tar dagen till vila. En lång jobbhelg (den sista!) väntar runt hörnet. Jag har nyligen rest mig från soffläge och ska dra ut på stan för att handla lite mat. Sommaren rullar på fort och om bara en månad börjar termin nummer 2 samt nollning och allt vad det innebär. Ser fram emot det! 

Soffbordet i marmor är btw vårt senaste kap, det har stått på önskelistan ett bra tag och passar så bra in med de andra möblerna :-))))) Det är lite lägre än vårt förra soffbord vilket gör det aningen mer obekvämt att käka middag framför TVn - något som kanske indikerar på att vi borde äta vid matbordet lite oftare ;-) 
Postat i kategorin: ....Vackert
26 Jul kl. 11.06

Surfs up

I helgen hängde jag i vattnet tillsammans med mina kusiner som precis börjat windsurfa. De är så himla duktiga. Som om det inte var fint nog fick jag en GoPro till låns och var tvungen att testa! Såhär blev lite av det: 

Postat i kategorin: ....Vackert
21 Jul kl. 10.15

Ernst


När jag och Jacob flyttade ihop var mitt bidrag till möbler och inredning inte speciellt starkt. Han hade trots allt bott hemifrån några goda år innan mig och haft lite mer anledning till att köpa på sig saker. Vad jag däremot hade med mig var ett par koppar med lätt suspekta kattmotiv. Ni vet sådana man hittar på marknader eller ploj-butiker för en liten peng. Jag fick dem av mamma då hon själv tyckte de var så fula att de blev lite söta och sedan har de funnits med mig hela vägen hit. Trots att många nya koppar tillkommit sedan vi först flyttade ihop har de två kattkopparna stått kvar i skåpet och vid en middag med några vänner förra året åkte de fram. Ingen förstod de fula kopparnas charm utan ratade dem snabbt och sedan blev de till någon slags sägen som drogs upp så fort inredning kom på tal.

Förra helgen hade vi samma vänner över på middag och då, i inflyttningspresent fick vi..... nya koppar! Inte vilka koppar som helst heller, utan helfina Ernst-koppar. Nu kan jag ligga barfota i soffan och dricka te i riktig Ernst-anda ;-)
 
Postat i kategorin: ....Vackert
20 Jul kl. 18.14

BriefPostat i kategorin: ....Vackert
19 Jul kl. 19.44

Rainy day

För några dagar sedan var vi på dop. Jag kände mig lite extra viktig då jag fick äran att vara fadder åt skarans nyaste lilla kusinbarn, mycket trevligt trots stundvis duggregn. 

Idag har jag varit ledig och hängt på stranden med familjen. Det blåste ljumma vindar och man kunde snurra lite segel, sola och käka glass. Som vanligt (med mitt otroligt skandinaviska pigment) brände jag mig lite igen men inte lika mycket som senast, hehe. 

Nu är jag hemma, har hängt upp några tavlor och ska börja laga lite mat. Även morgondagen är fri vilket känns otroligt skönt, det har blivit några intensiva jobbveckor den senaste tiden! 


 
Postat i kategorin: ....Vackert
04 Jul kl. 19.25

Rustic pink


Såhär fina blev btw bord + stolar efter att de målades om samt fick ett tygbyte. Grått är flott!

Jacob undrar vad fan som händer i rummet intill haha

HEJHEJ! Här är jag igen - jag lever osv men jobbar mest hela tiden så det finns inte mycket ork över till annat. Idag tog jag iaf en sväng runt på stan efter mitt pass var slut och fyndande lite olika - bla en stor kaktus och ett rosa sidenlinne <3 Så nöjd, har velat ha båda länge. 

I morgon är jag ledig och då ska det tryckas in ett besök hos friösern och sedan middagsgäster här hemma. Kul med lite omväxling. Helgen är också fri så då måste jag hitta på något roligt :-)
Postat i kategorin: ....Vackert