Alltså den där gröna färgen <3 Vi planerar på att köpa en sittpall i samma stil som soffan - kan behövas när man har folk på besök eller bara vill vila benen like a queen. Tror det kommer bli hur fint (skönt) som helst. 


Mitt lilla träd som först såg dagens ljus HÄR. Han växer inte så snabbt men liiite större tycker jag allt han har blivit. Frukten är för övrigt ätbar. Den smakar inte speciellt gott men har använts i lite drinkar under sommaren!


Under morgonen har jag pluggat och Jacob har putsat skor. Det har blivit tradition att smörja upp bootsen innan avresa och nu fick mina hänga på. De är för övrigt snart 30 år gamla?! Mina skor alltså, Jacobs kom till samlingen i vintras. Min mor köpte dem för typ 700 år sedan, bortsett från några klackbyten är de helt prima och mina favoritskor! 


Är helt oförmögen att ta hand om dem själv så det är ju fint att någon annan bryr sig. 


Lilla plantisen. Måste sätta den i en ny kruka men har skjutit upp det ca 4 månader nu så kan ju vänta lite till. 


Passade på att packa lite inför London. Känner mig risig SÅKLART men hoppas verkligen att det ska dra över innan helgen... Lär ju åka oavsett men jag föredrar att ha fria luftvägar osv. 


Idag är det torsdag vilket innebär att vi snart ska få hålla weekend i London! Jag fick resan i julklapp av Jacob men tror nog att han uppskattar den minst lika mycket ;-) Självfallet har min förkylning eskalerat en del och precis som förra gången vi åkte lär jag vara lite snuvig... Tur att det är en snabb flygtur och mycket roligt att se fram emot!

Vi ska bo HÄR och har ännu endast en middag inbokad, resten får vi ta som det kommer. Mina önskemål är att besöka Notting Hill och kanske Hunterians (igen).....!