Är det bara jag, eller har man inte alltid SÅ MYCKET att göra när man besitter 0 tid, men sen när man faktiskt är fri så står man där tomhänt och letar uppgifter? Idag är jag fri från både jobb och skola vilket är nice, sweet, skönt, fint. Jag är ensam hemma, har alla möjligheter för att göra precis vad jag vill men ändå var det svårt att fylla alla timmar.

Jag köpte fina, höströda blommor från den söta damen på torget. Vi har typ byggt upp en liten relation eftersom jag köper ganska mycket blommor hos henne. Vet inte om hon faktiskt känner igen mig eller bara vill sälja på mig saker. Anyhow så funkar det. 

Lägenheten har fått sig en storstädning för att jag 1) gillar att ha det fint hemma och 2) låter allt förfalla under de intensiva veckorna och lever då i misär tills nästa storstädning.

Har även fått tid till att fortsätta se en ny serie som Sanne tipsade mig om. Den heter A young doctor´s notebook och handlar om en ung, nyexaminerad läkare (spelas av Daniel Radcliffe) som blir satt på ett sjukhus i öde Ryssland. Ganska mörk, ganska dyster och ganska psykadelisk på sina ställen men väldigt bra, tycker jag. Nackdelen är väl att jag ännu bara ser Harry Potter framför mig men det börjar släppa. 

Jag har även lyssnat på The Smiths, promenerat i höstväder med Jennifer, fikat och ska snart börja laga middag!