Jag pratar oftast inte så djupt om skola utan det är mest lösa klagomål...

Det har varit ett par jobbiga veckor men nu är den första vågen över. Det känns ganska tomt faktiskt, jag har inte riktigt hunnit samla mig. Jag har alltså gjort klart det sista jag behövde för att få 22,5 i poäng och avslutat en resa som stundvis varit ganska jobbig. Nu ligger det inte i mina händer längre, om jag har lite flyt kan jag börja läsa till läkare så snart som i februari. Jag vågar nästan inte ens prata om det med risk för att jinxa allt! Håller alla tummar och tår. 

Tills dess fortsätter min andra utbildning som jag har försummat lite (mycket). Det ska bli skönt att kunna fokusera fullt på det, det värsta jag vet är när folk får fel uppfattning om mig när det kommer till skola och arbetsmoral. Inte för att det egentligen har någon betydelse här på universitetet, men jag vill inte ses som någon slacker bara för att jag prioriterar annat. Nu jäklar ska jag sätta de kommande tentorna med råga, köpte tillochmed böcker i tid för kursstarten denna gången ;-) (har dock inte hämtat ut dem än hahaaa)

På lördag åker jag med min käresta till Köpenhamn för att koppla av på Tivoli, ska bli så skönt att ääääntligen få fira att den tråkiga betygs-eran är över!