25 Jun kl. 11.17

Ripped denim inspo

Bilderna 700px så vi får leva med att de är lite suddiga :-) 

Vad passar bättre till sommar än vita tishor och slitna jeans? Med ett par brunbrända ben och saltvatten i håret är man ready to go vart man än ska! Här är några bilder jag samlat på mig under åren, håller tummarna för att man kan få se ut så snart igen :-) Det är dax för sommar nu!! 

Idag är jag ledig och ska snart ge mig ut för att handla. Det ska fixas inför lördagen och sen bara ta det lugnt! Läsa på balkongen och lyssna på skön musik alltså. Ikväll får vi en kär middagsgäst så jag får väl förbereda litet inför det också. 

Hoppas alla har en skön sommar och att ni solar/shoppar/äter/fotar/sover gott!
Postat i kategorin: ....Modellbilder, ....Vackert
21 Jun kl. 23.21

Hattfest, sommarkransar och gin

Det blev midsommar i år igen. Dagen inleddes av regn, grå dimma och ynka 12 grader - men skam den som ger sig! Precis lagom till gästernas ankomst dök solen upp och resten av kvällen blev helt perfekt. Det grillades, skrattades och samtalsämnena varierade från läkarstudenternas obduktionserfarenheter till hur rökig en whiskey faktiskt kan bli. 

Vi hade det lyxigt med en helt egen florist på plats, Sofie gjorde krans efter krans och Jacob blandade drinkar. Festen hölls i vår egna lilla park (ännu mer lyx - att ha en innergård som aldrig besöks av någon annan) och avrundades då alla jordgubbar var slut. 

Resterande helg har spenderats framför QI och idag intog jag Emporia med Jacob i hopp om att fynda något fint. Det slutade med att han fyndade och jag köpte handdukar. Nu laddar jag om till ny vecka!
Postat i kategorin: ....Vackert
17 Jun kl. 14.11

Long summer short dress

Efter en intensiv veckostart njuter jag idag av lite ledighet, sov något för länge och drack en stooor kopp tee till frukost. Kollade rean på stan, lunchade med Jacob och ska snart påbörja lite eftermiddagsfika till Sanne. Det behövs nästan att någon av oss är ledig en dag i veckan för att lägenheten inte ska förfalla helt bland disk och kläder så turen föll på mig idag. Housewifing. 

På fredag ska vi ha midsommarfirande här med några av de bästa, det blir en mini-reunion vilket alltid är kul. Jag antar att fint väder är för mycket att hoppas på, men sommaren lär väl bjuda på några bra dagar! Jag har precis fyllt på i garderoben med lite bra sommarplagg, haffade några från butiken direkt då de kom in ;-) Ovan är några av det senaste från http://www.whoopsfashion.se, kommer upp på webben idag! 
Postat i kategorin: ....Modellbilder, ....Vackert
14 Jun kl. 17.13

Champagnefrukost med solskensbuffé

I fredags var det lillebrors tur att ta steget ur i vuxenlivet. Efter 3 år på den naturvetenskapliga linjen var studentdagen kommen och den startade hemma hos oss kl 07:00. Jag och Jacob anlände kvällen innan för att hjälpa till med festfixandet och servade de lyckliga studenterna genom morgonen. 


Efter en halv kopp kaffe började det stekas pannkakor som Kristoffer så amibitöst utlovat sina vänner. Det är tur man har egen äggproduktion på gården då man ska göra pannkakssmet till 15 pers. 

Klassen var i gott mod och det märkes inte av att dagen precis börjat! 

Efter frukosten blandades nervositet med fotodax, det var underbart väder som lyckligtvis fortsatte hela dagen ut!

När sista bilen åkt och studenterna begett sig mot skolan drog arbetet igång här hemma. Tält pyntades, blommor plockades och mat förbereddes. Allt under strålade sol, helt fantastiskt. 


Första dagen i klänning och allt. 

Vi mindes våra egna studenter och trivdes på trädäcket. Jag lyckades bränna mig på axlarna (har man haft dryga 3 soltimmar under 2015 så har man) och åt visst ingenting under hela dagen. Vi kom fram till att den roliga gymnasietid vi själva hade absolut utgör trevliga minnen men att livet just nu är rätt så jäkla perfekt ändå. 


Efter en sval dusch och ett klädombyte var vi redo för studentmottagning! 

Mamma och pappa var också redo!

I stekande hetta sprang klassen ut och alla mottogs av stolta familjer och vingliga plakat. Det blev en väldigt lyckad kväll med många skratt och mycket god mat!


På lördagen var allt som vanligt igen. Alla var lite trötta sedan kvällen men solen sken fortfarande och ingen nekade till en dag ute på havet. 

Till och med jag kom med på bild. Det var så otroligt skönt i havet (i våtdräkt då ;-)) och jag kände mig verkligen genomtrött när jag somnade på lördagskvällen. 

Allt som allt en lyckad studenthelg!
 
 
Postat i kategorin: ....Vackert
05 Jun kl. 11.10

Home inspiration


 

Ljust och naturnära färger, det är så jag vill ha det hemma hos oss :-) Bilderna finns pinnade på min pinterest! 
Postat i kategorin: ....Vackert
04 Jun kl. 13.10

Last chance: Fotoworkshop Dalby


Efter mitt senaste fotojobb bokade jag Justyna direkt som modell för min wokshop, hon är underbart bra att arbeta med och en väldigt trevlig tjej. Tillsammans ser vi fram emot att möta de fotoentusiaster som anmält sig till lördagen den 27/6 för en heldag av modellfoto bland klipporna och det smaragdgröna vattnet i Dalby Stenbrott. 

Efter en avbokning finns det nu 2 platser kvar för den som sugit på karamellen ett tag! Anmäl dig eller fråga mig något på tovekjaerran@gmail.com :-) Hoppas vi ses! 
Postat i kategorin: ....BTS, ....Vackert
04 Jun kl. 12.17

Har varit i alla städer,


Idag fortsätter jag på det grå temat, grå är en himla bra färg. Mitt favvo-London-fynd och självtorkade lockar. 

Det är torsdag vilket betyder att det snart är fredag och denna veckan längtar vi extra mycket till helg! Det är en härlig spirit i Lund just nu. Man möter glada studenter som skrivit vårens sista tenta, ännu gladare ex-studenter som blivit klara och redo för vuxenlivet! Igår försvarade Jacob sin uppsats med bravur och i slutet av veckan hör även han till skaran som färdigställt sin utbildning, är så stolt över honom. Trots att det kommer bli några tunga år längtar jag väldigt tills jag får börja studera det jag verkligen brinner för, vi håller tummarna för att det inte ska dröja allt för länge! 
Postat i kategorin: ....Vackert
03 Jun kl. 15.09

Gråskala

Hela veckan tycks gå i en grå nyans, det blåser och regnar om vartannat och solen lyser med sin frånvaro.

Jag jobbar på och ser fram emot helgen då det väntas kalas och födelsedagsfirande, skönt att komma ut på lite äventyr då vardagen är ganska likformig! Nu ska jag dra ihop något att äta och sedan kila vidare ut i kylan. 
Postat i kategorin: ....Vackert
01 Jun kl. 23.19

Windsurfing på mors dag

Den senaste tiden har jag mest jobbat och stått i - både på Whoops och med planering inför min kommande workshop. Då det väl blev dags för en ledig dag (och mors dag!) tog jag bussen ner mot havet och resten av familjen som hängt på surfläger hela helgen. Kristoffer tältade där med andra entusiaster, hårda vindar och solsken vill de inte missa. 

Jag kom iallafall ut på årets första dopp med brädan och min nya våtdräkt, sjukt nöjd trots att det blev mestadels huvuddyk ner i vågorna... :-) TIll helgen är det inplanerat mer surf och kanske blir det dags för Jacob att ta steget ut på brädan - något säger mig att jag kommer få vara nöjd med mina ledande talanger ett ytterst kort tag. Vi får väl se vem som håller ut längst! 
Postat i kategorin: ....Vackert