22 Dec kl. 11.04

22 years young

Ojojoj, vilken helg detta har varit! Nog för att jag var medveten om min födelsedag men aldrig hade jag trott den skulle firas såhär fint. Med både släktkalas, överraskningsfest och middag för familjen har de senaste tre dagarna maxats med presenter och grattis, jag känner mig så otroligt lyckligt lottad. Sanne och Jacob hade dragit ihop ett helt gäng som skrämde livet ur mig när jag klev innanför dörren i lördags kväll, helt ovetandes om vad som pågick. Efter en smärre hjärtattack och många kramar övergick paniken till glädje och vi hade en jättetrevlig kväll fram till nästa dag påbörjades ♥

Under söndag morgon städade vi upp alla spår och ställde till med fest nr 2 - familjen bjöds på middag och mys. 

Idag är jag liksom i går ledig och ska smälta allt som hänt och ta tag i vardagssysslorna. Det känns så sjukt att det snart är jul, jag ska inhandla de sista paketen men sen är jag redo! 
Postat i kategorin: ....Vackert
18 Dec kl. 22.51

Bringing back my old friend

 
Den senaste tiden har jag inte haft det minsta sug för att plocka upp kameran. Det brukar bli så när jag tar på mig för mycket, motivationen försvinner helt och bara precis de nödvänliga jobben blir avklarade. Idag började jag dock återfå den där lilla gnistan, något som sticker i fingrarna och jag började titta tillbaka på fina fotominnen från året som gått. London är fortfarande en stark favorit och jag ursäktar att jag re-postar bilder därifrån gång på gång. 

Ikväll är jag helt slutkörd och huvudet känns som sirap. Jag har gått på högvarv för länge nu och kroppen börjar säga ifrån - helgen kom väldigt lägligt! Under tiden jag satt ensam har jag redigerat lite bilder, druckit gott te och försökt koppla av, nu har Jacob kommit hem och jag ska krypa ner i soffan. I helgen vankas det 2 dagar av födelsedagsfirande, lilla jag fyller faktiskt 22 år! :-)
Postat i kategorin: ....Vackert
17 Dec kl. 00.22

That's the anthem, get your damn hands up

 
Godkväll! Klockan är 00:07 så i skrivande stund är det ju faktiskt torsdag. Jag har inte uppdaterat här på ett bra tag eftersom jag 1) inte haft något speciellt kul att skriva om och 2) inte haft tid pga skol- och jobbhets. Egentligen borde jag plugga alternativt sova just nu för att orka med morgondagen, men jag behövde vara lite kreativ. 

Här hemma är det julpyntat med både gran och ljusslingor, det är faktiskt väldigt mysigt trots att julkänslan i övrigt är ca noll. Jag sitter vid skrivbordet och läser igenom enformiga pdf-filer och letar efter tecken på CSR-arbete hos Shell (notera att detta är en skoluppgift och ingen hobby), till toner av Kanye och de andra. 

Tar vi oss bara igenom denna veckan väntar julen runt hörnet! Jag ska checka ut för denna onsdagen (torsdagen) och ladda om inför de sista dagarna :-)
Postat i kategorin: ....Vackert