31 Aug kl. 12.33

4 x home


Zara, HM & Forever 21 


Ledig dag - nystädat (iaf sovrummet...) 


Gillar färgen och mockan och remmarna från Forever 21. Bra till brunbrända ben och yviga klänningar!

Min arbetsplats idag. Fixar det sista inför skolstarten och jobbet. Har en del inbokade fotograferingar som ska planeras och det är himla kul :-)))) 

Efter en helg ute på landet (hemma alltså) är jag utvilad och redo för en ny vecka! Jag är ledig idag och ska snart ge mig ut på stan för att fixa lite ärenden så som att hämta ut böcker, träffa Jennifer och köpa blommor. 3 helt ok saker med andra ord. I morgon börjar föreläsningar varvat med jobb så det lär väl bli en del att stå i. Är dock väldigt pepp på att dra runt allt! Passade på att städa lite här hemma också, alltid trevligt när det är någorlunda organiserat. Då vi båda pluggar och jobbar samtidigt får man ta tillfällena i akt :-) 
Postat i kategorin: ....Vackert
25 Aug kl. 13.24

Shimmery shine

Jag älskar ju glitter så när jag var igång och fyllde på sminksortimentet kunde jag inte motså att slänga ner ett guldskimrande lack. Tar man bara på sådär lagom lite lyser det jättefint och fingrarna känns som godis. Köpte detta på H&M, billigt och bra om man nu inte vill glittra i all oändlighet. 
Postat i kategorin: ....Vackert
24 Aug kl. 11.30

Sommarväder när man inte har semester


Hela veckan har det varit så underbart väder att man helst bara skulle vilja ligga på stranden och forma tårna i sand, få värmeslag och vanka längs vattenbrynet för att svalka sig. Jag har fått nöja mig med varma kvällar i ljuset från balkongen för det har mest blivit arbete. Tackar gud för stora fönster iaf.


En söt pojkvän i köket, har blivit många goda middagar iaf.


<3 


När solen efter många om och men faktiskt går ner kan man tända massa ljus och mysa vidare.


Jag tycker om att hänga i soffan med de nya, gröna kuddarna som matchar bordsduken och hitta fina tumblrs och/eller planera framtida liv längs Paris gator. Det är skönt att bara göra ingenting när man kommer hem efter 9 timmars slit. 

Kuddisarna <3 
Postat i kategorin: ....Vackert
13 Aug kl. 22.27

Jagar morgondan längs avenyer

På språng hem en såndär tid då man inte vet om solen är påväg upp eller ner, det är lika varmt ändå och allting är på topp. I morgon flyger vi till huvudstaden för en helg fylld av festligheter och förhoppningsvis asnajs väder. Trots att sommaren kanske inte varit varmast någonsin får jag ge den stora pluspoäng för jag har då utnyttjat varenda ledig stund. Kvällarna jag suttit hemma och tråkat är lätträknade och vädret har faktiskt varit på min sida. GO SOMMARN! 
Postat i kategorin: ....Vackert
13 Aug kl. 16.00

Shine

Amanda, fotat för över ett år sedan men redigerad under kvällstimmarna. Jag tycker om att gå in i gamla mappar och testa nya saker, det blir som lite meditation när man är stressad. Här försökte jag få till en intressant gråskala som inte är platt utan ger mycket lyster och kontrast till bilden, alltid kul att testa sig på nytt. Man lär så länge man lever liksom. 

Jag tänker hela tiden att jag ska planera in mer spontana shoots, fota bara för att det är kul och för att öva, men det blir aldrig av. Jag prioriterar alltid betaljobb och trots att det må vara givande för stunden är träningen i fria shoots guld värd. Jag har så väldigt lätt för att nå mina mål och sedan aldrig titta tillbaka, bara fokusera framåt och glömma bort hur jag kämpade för att nå dit. Det blir lite av en ond cirkel där man hela tiden undervärderar sina prestationer och med tiden tappar de värdet. För att inte förlora mig själv i stressen och prestationsångesten som jag vet väntar till hösten har jag bestämt mig för att lägga mer tid på att faktiskt uppskatta det jag gör. Skriva ner tankar och kryssa av avklarade uppgifter, på så sätt kan man alltid gå tillbaka för att se framstegen även då det verkar mörkt. Börja med allt i tid, inte ta på mig mer än vad jag orkar och framför allt fortsätta göra sånt jag verkligen tycker är roligt. Det ska bli intressant att följa... :-)
Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
12 Aug kl. 22.45

Onsdag, signar ut

Med mycket jobb och skola att ta itu med lägger jag mig nu i sängen med den sista boken för dagen. Jag har väl egentligen aldrig promotat studietid i sängläge som en god idé men just nu orkar jag varken bry mig eller plugga vid bordet. 

//Återupptäkt Photobooth
Postat i kategorin: ....Vackert
10 Aug kl. 22.30

Just nu

Måndag kväll. Trött efter en lång dag på jobbet och mätt efter en mysig middag framför TVn sitter jag nu här med en stel ansiktsmask samt en kopp tee och njuter till tonerna av dammsugaren. Det har vankats städrace här hos oss och Jacob är inte den som låter något damm ligga kvar. Jag får medge att ögonlocken är ganska tunga just nu och att sängen blir allt mer lockande men som ni kan skymta av kaoset i bakgrunden är sängen allt ifrån bäddad och sömn ligger nog ännu någon timme bort. Jag ska sänka min kopp och ta tag i den sista disken, sen får det faktiskt ta och bli natt. 
Postat i kategorin: ....Vackert
02 Aug kl. 20.42

Green state of mind


Även denna helg har spenderats på resande fot. Efter jag jobbat klart mitt lördagspass tågade vi till Svedala (där jag visst inte varit en enda gång sen jag flyttade) och åt 2 x dessert hos Sara med goda vänner. Vi drack daiquiris och pratade om sånt man missat när man inte setts sen januari. Efter mycket skratt tackade vi för oss, åkte hem genom den iskalla natten (verkligen, typ 11 grader ute??) och jag somnade huttrandes i sängen inlindad i filtar. Sommar.

Idag har vi varit ute i solen, fått grillad lunch och en riktig relaxdag utanför Ystad. Väl hemma passade jag på att plantera om några växter och fixa fint, jag tycker om att ha det extra städat i slutet på veckan - mycket trevligare att börja på ny kula då. Nu ska det slängas ihop lite mat och sedan förberedas inför måndag! 
Postat i kategorin: ....Vackert