Igår jobbade jag för Whoops några timmar, det var inte så många plagg vilket innebar ett relativt kort pass! Trevligt som vanligt, fredagspeppen var i full gång. Efteråt hängde jag och Joakim kvar i studion ett tag, lyssnade på The Who och nördade sönder bland alla prylar. Jag funderar på ett nytt hus (fullformat!) så kunde ju inte bli bättre än fri tillgång av info om allt viktigt och mindre viktigt! När vi fått nog drog jag vidare till Lund för liten mysstund och partysaker. 


Fick träffa Sannes nyvunna vänner och granska kreativa Tour de Chambre-rum på Delphi (de som bor i korridorer brukar ha fester där de inreder sina rum efter teman för resten att gå runt och festa i). Här under ser vi Owens fantastiska tolkning av skog och natur, han var säkert jätteglad i morse när han vaknade bland alla löv och kottar.

Skaparen himself och en godkänd thumbs up från oss gäster.

Sanne godkände det extra mycket. 

I morse vaknade vi såhär, låg kvar och mös med Babsan tills jag fick plugg-ångest och var tvungen att gå upp, hehe. Jag insåg att jag inte ätit något sen igår morse och fick i mig lite frukost. Resten av dagen har jag pluggat! Fått gjort mycket, det är alltid skönt att hålla kväll då. Var ute och gick en sväng i skogen också, för att rensa tankarna från all kemi och italienska. Nu ska vi äta och mysa vidare! Ha en trevlig helg ♥