30 Sep kl. 18.52

Den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7

 
Postat i kategorin: ....Vackert
29 Sep kl. 22.46

Fit but you know it


Åh, vilken dag! Jag startade med att plugga, äta frulle och sånt kul. Igår tränade jag lite ben och vaknade därav med en ljuvlig smärta i låren. Jag vet inte riktigt hur jag resonerade, men jag beslöt mig för att springa en runda med Kristoffer idag (för att träna bort träningsvärken eller något) vilket resulterade i att jag knappt kunde förmå mig att ens köra bilen hem från skogen, hahaha. Jag sitter nu på ovanvåningen och har inga som helst intutioner på att gå ner till resten av familjen då det involverar en trappa som mina ben inte är i tillstånd för att klara av. Jag får helt enkelt sitta här tills de saknar mig. 

Ja, det är typ vad jag har gjort idag. Pluggat kemi, ätit och torterat min kropp. Nu lyssnar jag på Abba och äter knäckebröd, jag känner mig otroligt svensk, bara en dalahäst eller kanske Johan Glans som saknas. 
Postat i kategorin: ....Vackert
29 Sep kl. 18.41

Vad som kan göra en dag hur bra som helst

Vissa saker kan förgylla nästan vad som helst, det är ju oftast de minsta sakerna som betyder. För mig finns det vissa favoriter.

♥ ♥ ♥

Då man vaknar till doften av färdig frukost. 

När man helt plötsligt hör av någon man tycker om.

Bra väder. Jag kan bli helt till mig av bra väder, typ som nu när det är så underbart höstigt ute.

Då man får en oväntad anledning till att göra sig fin. Det kan vara allt ifrån att bli utbjuden på middag till att åka till affären, haha...

När man kör bil och en låt man inte hört på hur länge som helst börjar spelas!

När någon med full ärlighet ger en komplimang. Då försöker jag verkligen suga det åt mig trots att jag är dålig på att visa det. 

Då man inser att man har en anledning till att köpa en ny klänning! 

När man klarar av något man inte trodde man skulle klara. 

♥ ♥ ♥

Jag blir och kommer alltid bli gladast av snälla saker någon gör mot mig med eftertanke och känlsa. Det betyder mycket mer än materiella saker. Sen är det väl klart att en tjej uppskattar en present ibland ♥

Jag & Jennifer, att skratta är ovärderligt Postat i kategorin: ....Vackert
28 Sep kl. 17.41

Frågor #1

Lite då och då trillar det in frågor här, vissa är lite mer frekventa än andra. Metodisk som jag är sparar jag alla frågor för att kunna svara på det senare, jag tänkte dela upp det i lite smådoser. Här kommer den första, det är lite mer personliga frågor (jag tar alla foto-relaterade senare) ♥

Vill du bli fotograf? Var har du lärt dig foto?
Nej, det vill jag inte. Denna bloggen handlar mest om mina bilder, det är liksom en undanflykt jag har då annat är jobbigt. Jag älskar att fota och vågar inte riskera att tappa den glöden. Jag tar såklart jobb då jag har tid och lust men jag vill inte det ska bli mitt fulltidsyrke. Just nu pluggar jag upp några ämnen för att kunna komma in på läkarlinjen, jag läser ju till civilingenjör men i vintras bestämde jag mig för att byta linje och följa en dröm! 

Jag har inte gått någon foto-linje eller kurs, jag har lärt mig på egen hand. Googlat, testat, frågat och testat igen. Det senaste året har jag haft en väldig tur att få träffa många duktiga fotografer, sminksöser och modeller, det har givit mig jättemycket!! 

Hur tränar du din kropp? Är du nöjd med din kropp? 
Jag får väl skämmas lite och medge att jag har rätt bra gener, jag tränar inte något extremt men jag äter bra och har börjat springa mer regelbundet. Dricker mycket vatten och äter kiwi hela tiden (det är säkert inte ens hälsosamt i längden haha). Jag dricker inte alkohol om jag kan komma undan, det är nog den största boven hos många. Jag har haft lite komplex och fått en del gliringar i skolan när jag var yngre om att jag var smal men nu är jag nöjd med min kropp :-)

Vad heter din bror, kan du inte lägga upp fler bilder på honom?
Jag älskar det faktumet att folk snappat upp min bror, haha, säkert bara därför jag fortfarande har någon som läser! Han heter Kristoffer och är en lång, mörkhårig kille på 17 år som bara gillar cyklar, surfing och tekniska prylar. Jag ska leta upp alla fina och ofina bilder jag kan hitta. 
Titta, här är vi. 
Här är han igen. 
Här är vi efter att pappa spreyat ner oss med vatten för att "testa de gamla våtdräkterna". 

Så! Fråga gärna på, jag svarar på det mesta :-)
Postat i kategorin: ....Vackert
28 Sep kl. 13.36

Igår gjorde vi Malmö

Igår gjorde vi Malmö x2. Först tog jag och Jennifer en shoppingtrip till stan och inhandlade lite nödvänligheter. Jag skaffade en ny tränings-bh och sånt som inte egentligen är kul att lägga pengar på men man måste (tror det är en del av att börja bli vuxen tyvärr).

Efter det samlades vi alla tre för lite god mat (mamma hade gjort tacos och creme brûlée ♥ ♥ ♥) för att sedan gå ut. Jag är ju den typen av tjej som aldrig går ut eftersom jag inte tycker det är speciellt kul, men detta var faktiskt helt okej, haha! Jag ska inte ljuga, jag hade haft lika kul hemma med mina goda vänner iklädd pyjamas, men det skadar ju inte att faktiskt vara social ibland... ;) 

Vi såg iallafall ut såhär! Eller ja, jag bytte om typ 5254 gånger innan jag kom på att det är kallt ute, så det blev jeans och en tröja. Men håret är iallfall lika dant! 

 
Postat i kategorin: ....Vackert
26 Sep kl. 20.12

En härlig dag uteAah, idag har det varit en så himla skön dag! Jag började med att plugga lite, är snart klar med min uppsats. Det svåraste är att avgöra när man är klar och våga skicka in den, haha, tycker jag. Efter det sprang jag en runda i det vackra vädert! Det har varit otroligt fint idag, superdupermegaskönt. Sen, då mina ben var som spaghetti, mötte jag upp Sanne och så gick vi ännu en skogsrunda. 

Dagen i övrigt har jag spenderat med Sanne, vi har ätit kiwi och pratat strunt. Nu ska jag ut och ta in hästarna, äta en till kiwi och fortsätta drömma om min walk in closet. En vanlig dag alltså. 
 
Postat i kategorin: ....Vackert
26 Sep kl. 10.59

Fantastiska Sarah

Åh, jag vill verkligen slå ett slag för en fantastisk tjej som jag träffade i somras. Hon lever sin dröm som designer efter att precis tagit examen. Sarah Neuhard, ett märke från danmark som ni ska lägga på minnet! 

Jag var en av modellerna för en serie med hennes fantastiskt roliga plagg, det var väldigt kul och hela hon sprudlade av energi som smittade av sig på hela teamet (och alla Lunda-bor som passerade oss vid Domkyrkan). 

Tänk att få klä sig i sitt egna namn alltså! Älskar pärldressarna. 
Några bilder från studion, att få på sig denna korsett var ett jobb för fler än en person, haha. 
Postat i kategorin: ....Modellbilder, ....Vackert
26 Sep kl. 10.14

Missa inte höstens erbjudanden!

Jag har några få platser kvar på barnfotograferingen om man vill hinna innan löven faller! Det är så himla kul att folk visar intresse, det känns ganska underbart, faktiskt.

Studiobilderna är inte beroende av varken väder eller ljus, så det är bara att slå en pling vid intresse! 

 
Postat i kategorin: ....Vackert
25 Sep kl. 19.13

Jag vill (ska) ut och flyga

Jennifer & jag i Paris ♥

Jag vill göra allt samtidigt och det får mig till att dra i alla trådar samtidigt så att allt rasar på en samtidigt och det i sin tur gör att allt försvinner, samtidigt. Jag vet att det bästa är att ta en sak i taget, göra klart och gå vidare, men hur lätt är det när man vet om att vissa chanser inte kommer igen? Jag är den tjejen som alltid gjort det säkra, gjort det jag skulle och sen gått vidare. Jag har alltid siktat högt och fått en vana till att nå dit. Därför blir jag galen på sånt jag inte riktigt kan få och jag vill bara ha det mer. 

Folk säger att man ska följa sina drömmar och crap, jag har alltid intalat mig själv att jag gjort det, men nu, när jag står inför en verklig dröm blir jag så osäker. Var går gränsen till att anstränga sig, och att anstränga sig förgäves? 
Postat i kategorin: ....Vackert
25 Sep kl. 11.46

Sånt som jag inte riktigt förstår mig på

Varför storlekarna på strumpbyxor inte verkar vara proportionella till hur mycket som faktiskt får plats i dem utan snarare till hur långa de är. Jag har storlek L i strumpbyxor för annars slutar dem vid mitten av låren. Jag har XS-S i allt annat. Trots detta sitter de ju tight??? Sjukt missvisande. 

De som klagar på att de inte har råd med saker men äger en iPhone.

De som använder vita leggings som byxor. All ära till yogapants och andra sorters leggings men vita leggings kan vara så långt ifrån snyggt man kan komma. 

Varför burkarna för bakpulver respektive vanlijsocker ser typ lika dana ut. Det kan leda till enorm dramatik i köket (egen erfarenhet). 

Tjejer i höga klackar som verkligen inte kan gå i dem. Det gäller för övrigt även killar i höga klackar som inte kan gå i dem men de är inte lika frekventa. 

Kapris. Den som kom med idén "vi lägger kapris i mat!" borde straffas. 

Då hela besättningen efter en lyckad flygresa apploderar. Jag blev jätterädd första gången jag var med om det, liksom, brukar det inte lyckas eller vad? 

Vita leggings. Ärligt, det är inte snyggt alls. Det finns svart. Och grått. Varför väljer folk vitt?


// konfunderad tjej 

Postat i kategorin: ....Vackert
25 Sep kl. 10.51

A lovestory

Något jag tycker om är att fota små stories, eller ja, bilder med lite uppföljning eller vad man ska säga. Jag älskar att titta tillbaka på bilder, se hur man förändrats och se vad som är sig likt. När jag är med Sofie och Jennifer brukar vi försöka fota lite, dels för att det är kul men också för att ha kvar bilder att visa våra barn när vi blivit gamla och grå! Haha! Här är några urplock, i kronologisk ordning. Vi har inte ändrats jättemycket, det är snarare jag som fått upp mina foto-skills med åren hehe. Får väl dock säga att utvecklingen gått framåt!
Den översta är från igår och den sista är tagen 2009.

 
Postat i kategorin: ....Vackert
24 Sep kl. 20.13

Livin it


Jag och Jennifer har fotat och snackat skit hela kvällen, då vi helt plötsligt fick ett enormt crave efter pannkakor. Sagt och gjort! 
Postat i kategorin: ....Vackert
24 Sep kl. 15.30

Några lyckliga bilder från glada tider

Grillkväll hos fina Jennifer! Jag kanske inte är den längsta människan på jorden men på denna bilden ser jag verkligen ut att vara 1,27 hög, haha. Jag måste försöka placera mig i framkanten i fortsättningen.... 

Studenten! 


Åh, vid den här tiden för två år sen var vi i Paris och photobombade! Nästan. Under höstlovet iallafall. Fint var det!! 

Tjejmys på en solig terass ♥

Och sist men inte minst - alla härliga dagar vi varit på stranden. Trots att det varit ganska kallt i vattnet har vi uppskattat sand mellan tårna och lite fräsch bränna. 


Postat i kategorin: ....Vackert
23 Sep kl. 16.43

Fix i studion och skolarbete

Hallååååå! Här har det varit lite dött men nu kommer en gnutta liv igen. Jag har roat mig med skolarbete de senaste dagarna. Eller ja, inte bara det, jag har varit ute i det fina vädret, haft tjejkväll och ridit också. Så med andra ord har jag haft det ganska bra! 

Idag jobbade jag på med min uppsats fram tills 14, sen dess har jag varit i studion och städat lite. Försökt organisera allt och testa lamporna mm. Det är sjukt så snabbt tiden går där inne, helt plötsligt är klockan halv fem. Nu ska jag ut och röja lite i stallet och sedan lär det väl bli ännu lite mer skola ikväll. 

Här är lite bilder från då jag testade blixtarna! Är du sugen på att boka en fotografering hör av dig här eller på kjaerran@hotmail.com. Jag tar 700 kr och du får 15-20 digitala redigerade bilder ♥

 
Postat i kategorin: ....Vackert
20 Sep kl. 21.41

Killen som dödade Lana del Rey och så lite äppelpaj

Alltså. Jag sitter likt resten av Sverige och tittar på Idol, njuter av min kopp tee och där, mitt från ingenstans kommer Young and beautiful. Men inte så speciellt bra som man kan hoppas eftersom att det är Lana som sjunger den i vanliga fall. Hade jag kunnat sjunga som henne hade jag aldrig varit tyst men då jag inte sitter på den talangen tar jag mig inte friheten till att ens försöka. Så George, nej. Det funkade inte. Jag struntar i vad Laila säger, det funkar inte. För mig. Tyvärr. Man kan inte bara gå upp och helt casual Michael Bubléa en sån låt. Nu ska jag fortsätta på min äppelpaj! Och lyssna på Lana del Rey!

Vi slänger in denna bilden då den är det närmsta jag har till att få känna mig som henne! 
Självporträtt från våras ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
19 Sep kl. 11.59

Hemma hos mig


Bästa stället - jag gör aldrig något skol/jobb-relaterat på datorn i sängen, det är alldeles för obekvämt, men jag älskar allt ligga i värmen av solen och kolla Sex and the city eller läsa tidningar ♥Le closet, den ska rensas ordentligt snart, jag får panik om den inte är sorterad och helst skulle jag bara vilja ha framme de vackra, nya plaggen, haha. När jag flyttar till mitt drömhus ska jag ha en stor walk in closet med plats för allt jag vill köpa på mig och får av min man (jag har strikta krav på min dröm-man) ♥Min lilla lista som jag går efter varje dag. Försöker iallafall, ibland blir det lite off topic, hehe. Listor är för övrigt så himla bra, jag kan göra listor över vad som helst. Vad jag har gjort, vad jag ska göra, vad jag inte ska göra, vad jag inte kommer göra men borde ha gjort. Just name it. 
 
Postat i kategorin: ....Vackert
18 Sep kl. 20.10

Lite blandade FÖRE & EFTER

Till vardags
Det fina med bilder och redigering är att även vardagsminnena kan bli lite extra. Jag är ju en sån människa som vill att allt ska vara perfekt och efter att ha blivit lite smått arbetsskadad går alla mina bilder genom Photoshop. Detta är en vanlig grej jag gör för att lägga till en liten guldkant på vardagen. Jag har ljusat upp bilden en aning genom curves och sedan lagt på ett svagt lager rött i de mörka partierna genom selected colours. Eftersom jag fotat i motljus är bilden redan ganska dämpad och vi har en lätt gloria runt om oss, det kan behövas lite kontrast för att den inte ska bli helt dassig (dassig kändes som ett sjukt skånskt uttryck men jag hoppas ni icke-skåningar förstår). På den undre bilden har jag mest klonat bort lite jobbiga grenar och lagt på lite kontrast!

 

Lite djupare
Bilder som jag jobbar lite mer på är de från mina modellfotograferingar, till exempel denna på Malin. Här ligger det mycket arbete på saker som dodge/burn och mycket kloning av hårstrån, ojämnheter och annat otrevligt. När jag redigerar såhär lämnar jag världen där det ska bli "en bra bild på Malin" och Malin blir snarare en modell, inte en person. Det är svårt att förklara, men kort sagt fixar jag saker som i mitt tycke gör bilden bättre. Tar bort leverfläckar, slätar ut knölar, veck och liknande. Saker som kännetecknar personen i fråga ryker alltså ibland. Inte alltid, ibland utmärker det sig extra i bilden och då snarare förstärker jag det. Tex fräknar, smilgropar och ansiktsdrag i allmänhet. Detsamma gäller med detaljer i miljön som kan vara störande. Exempelvis passerande bilar, skräp eller någon fotgängare som lyckats hamna mitt i allt. Jag gör hyn vacker och tar bort eventuella missfärgningar (blåmärken, sår eller acne). Jag använder även liquify för att smalna av/förstora områden, dels på modellen men även på omgivningen. Allt som allt
Ja, som ni kanske förstår har jag mina favoriter i verktygslådan. Jag jobbar i princip alltid med curves, selected colours och dodge/burn. Fick jag välja bara ett skulle det bli det sistnämnda. Just nu är jag inne i en period där jag lägger blå/röda toner i typ allt, detta är ju sånt som går upp och ner. Ett tag skulle allt vara svartvitt, och, ja, ni hänger med. Sanningen är den att de bilder vi dagligen ser, om det så är på weheartit eller i Vogue är kraftigt redigerade och det är inget att sticka under stolen. Jag är av tycket att redigeringen är steg två, efter fotografiet har tagits. Självklart försöker jag lägga så goda grunder vid fotoögonblicket men sen kör jag hårt i mitt PS också! Jag är på långa vägar inget proffs men jag är en glad amatör med ständigt nya mål, det är nog det bästa verktyget av dem alla. 

Hoppas ni fick ut lite av detta, kramar ♥
Postat i kategorin: ....Photoshop, ....Tips & Trix
18 Sep kl. 19.03

4 olika för höstmys

 
Postat i kategorin: ....Vackert
18 Sep kl. 15.31

Fotograf i södra Skåne

(Bilden är länkad!)

 
Postat i kategorin: ....Vackert
17 Sep kl. 22.27

Vissa är så fattiga, allt de har är pengar

Vissa saker är helt enkelt ovärderliga. Typ ni. ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
17 Sep kl. 11.51

Lana del Rey och miljöarbete

Goddag! Idag är det tisdag, jag jobbar på efter mitt schema (ja, jag skriver dagsscheman för att jag inte ska spåra ur helt, haha) och på det finns bland annat ett inlägg med före-efter-bilder, hoppas det hinner bli klart idag! 

Annars har jag hunnit vara ute i stallet, fixa klart där och gå en runda med kameran på vår mark. Jag fotar den i skolsyfte, till det arbetet jag skriver. Blir nog bra. Nu ska jag sätta mig med de bilderna och förhoppningsvis bli klar snart! I högtalarna har jag Lana del Rey, jag jobbar så snabbt tills hennes lugnande röst, haha ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
16 Sep kl. 21.13

Jag jobbar på för att kunna ta det lugnt

Puuh, det har varit en ihärdig dag! Mest suttit med arbete men skam den som ger sig. Jag försöker måtta tiden mellan skola, jobb och fritid, det går om man vill. Framåt kvällningen lämnade jag datorn och körde hem till Jennifer för att prata av mig och äta (mums), nu är jag tillbaka hemma och efter att ha skickat in lite bilder till en tidning ska jag äntligen bara ta det lugnt. 

Jag ska bara sätta mig med min gitarr, plinka på låtar som får mig att må bra och tänka på allt och inget. Yes. 

Postat i kategorin: ....Vackert
16 Sep kl. 13.40

Tushar hus och så

Måndag igen, tillbaka till verkligheten! Jag har varit uppe med tuppen, satt i frisörsalongen 9:00 och nu jobbar jag med bilder från förra veckan. De ska vara i svartvitt men kan inte hjälpa att tycka om dem bra i färg. Jag såg att gården jag fotade även ligger uppe på Hippson, lite kul! Det är våra grannar som nu ska flytta tillbaka till Florida. Det är verkligen ett vackert bygge, ta en titt här

Postat i kategorin: ....Vackert
15 Sep kl. 21.11

På hemmaplan

Sådär ja! Efter en helg utanför gränsen är jag tillbaka på Skånsk mark! Det har varit en väldigt trevlig stund, vi har tagit det lugnt och låtit Ted (killen med tandkräm, toalettpapper och kompisar) visa oss vad Karlshamn har att erbjuda. Kvällen vi kom upp åt vi ute med Ted och hans kompis Peter, vår servitris var världens douchigaste kille men maten var väldigt god. Sen gick vi hem och somnade till Hannibal, haha. Lördagen spenderades ute på byn och med vänner sen på kvällen. Trevligt trevligt!!

Nu är jag då alltså hemma, började med att städa mitt rum (haha) och sen har jag bara strosat runt i min ensamnhet tills resten av familjen kom hem. Ätit, druckit en massa tee och lockat håret. Fick ett så starkt behov av att locka det och ja, jag har ju absolut inget bättre att göra (läxa..host) så ja. Här sitter jag nu, med lockigt hår och mjukisbyxor. Living the fab life. I morgon ska det klippas och färgas så får väl ta vara på vår sista tid tillsammans ♥

 
Postat i kategorin: ....Vackert
12 Sep kl. 22.52

Svartvitt tegel och resor

Halloj! Idag har jag fotat stall och gårdsmiljö till tusen. Kunden vill ha svartvita bilder av gården de nu flyttar ifrån för att kunna göra tavlor, jag hoppas och tror det blir bra! 

Just nu packar jag min rosa (inte alls töntigt rosa, utan skittufft rosa) resväska och taggar inför i morgon då jag och min trogna vapendragare Sanne tågar till Karlshamn för en helg där! Kommer bli kalas, det känner jag redan, bara jag kan hålla min förkyldning under kontroll. Eller nä, det kommer bli kalas ändå! Såklart! WOHO. 

 
 
Postat i kategorin: ....Vackert
12 Sep kl. 11.04

I wanna be the little spoon

Yes.

 
Postat i kategorin: ....Vackert
11 Sep kl. 20.10

En liten shoot i shooten

I somras hade jag en fotografering med en jättefin modell, Cornelia, samt en uuuunderbart vacker frieserhäst vid namn Blej. Bilderna blev jag supernöjd med men jag tror inte jag visat riktigt alla! Mellan klädbytena passade Blejs duktiga lill-ryttade på att modellera lite tillsammans med "sin" häst ;)

Elvira fick låna mitt hårband som hon tyckte var väldigt fint, och visst passade det henne som handen i handsken? En riktig sagoprinsessa, med drömhäst och allt!

 
Postat i kategorin: ....Vackert
11 Sep kl. 18.19

Feber och serier

Idag ligger även jag nere under förkyldning och har tagit dagen i ett otroligt långsamt tempo. Bortsett från de timmarna jag var ute i stallet och gick ut med hunden har jag bara segat i sängen och startat nya Sex and the city-avsnitt. Ibland får man väl ha dagar som dessa, jag har dock aldrig tid för det. Nu ska jag ner och hitta något att äta, sänka några koppar tee och lite c-vitamin, tills fredag måste jag bli bra!!

 
Postat i kategorin: ....Vackert
11 Sep kl. 12.35

Feeling it

Ett helt inlägg tillägnat min saknade Existezpartner, den som kom till skolan lika tidigt som jag och också uppskattar att vara elak mot personer i smyg. 

För att öka känslorna lite rekommenderar jag den stämningshöjande musiken innan ni tittar igenom mitt kollage.
 
 
Postat i kategorin: ....Vackert
10 Sep kl. 10.45

Läsvärda inlägg

Om ni tittar högst upp på bloggen så finner ni en rubrik med länkar under, där samlar jag inlägg som jag lagt ner lite extra tid och tanke på, tips och trix för att bilderna ska bli bättre!

Jag har tänkt skriva ett nytt sådant inlägg idag, jag har fått in lite frågor under veckorna som gått och tänkte ge svar på det. Är det något speciellt ni hade velat lära er? Frågor om mina bilder, frågor om mig eller vad som helst? Passa på att ställa dem nu då! :)
 
 
Postat i kategorin: ....Tips & Trix
08 Sep kl. 19.48

Saker jag älskar som förtjänar att visas

 
Vinrött och oxblod. Det är mina färger och jag kommer klä mig i dem tills det blir dags för sommar igen, troligtvis då med. Breaking the fashion law. 


Nyckelben. Egentligen benstruktur i allmänhet, jag är helt fixerad och tycker verkligen om det. Haha! Gillar kindben också, när vi ändå är inne på ämnet. Och långa ben. Och armar. Jag är ett litet creep egentligen. 


Skor. Behövs inte sägas så mycket på denna punkten känner jag, jag är av kvinnligt kön och finner skor väldigt tillfredställande. Mitt nästa köp ska bli ett par nudefärgade heels ♥ Ett par svarta från Zara är de som använts flitigast i sommar!


Blåbär. Jag äter det varje dag, dels till frukost men sen även resten av dygnet om det inte hinner ta slut. Det är det bästa godiset och nyttigt också! Score!


Kroppen. Ben och armar. Jag älskar att ta fram människokroppen till dess bästa sida och framhäva sådant jag tycker är vackert, det försöker jag återspelga i bilderna jag tar. Jag tycker om att ta hand om min kropp och att bära fina kläder. När jag sedan fotar det blir det liksom som ett litet konstverk. Djupa tankar. 


Kate Moss. Jag är ett troget Kate-fan, jag tycker hon är fantastiskt vacker och driven. Sen att hon har haft Depp gör en ju inte mer avundsjuk heller. 
Postat i kategorin: ....Vackert
07 Sep kl. 21.08

R Kelly och äppelpaj

Det råder mysfaktor hemma hos mig idag. Det har varit en fruktansvärt slapp dag i allmänhet, jag har kollat på allt för många Sex and the city-avsnitt och druckit tee. Framåt kvällningen åkte jag och Kristoffer in till byn och köpte lite glass och gott, efter att ha meckat med brädorna hela dagen förtjänade han och pappa lite sånt. Jag bakade en äppelpaj som vi nu har avnjutit och ja, det var typ det.

Just nu sitter jag med lite gamla bilder, håller på att planera inför en modellplåtning jag ska ha i morgon, KUL! 
Ha en fortsatt underbar lördag!! xx

 
Postat i kategorin: ....Vackert
07 Sep kl. 13.11

TGIF

Igår laddade vi upp för Lund och lite återförening med vänner! Vi parkerade bilen (enligt de andra) omänskligt långt borta och traskade genom hela stan två gånger, men det var det värt! När vi kom hem till Christoffer grillade vi och sedan fortsatte dans och prat inomhus :) Vi rullade hem nån gång runt 2 och sen somnade jag som en stock! 

Allt som allt blev det en lyckad kväll med mycket skratt, mycket dans och en check på att vårat lokalsinne aldrig sviker! Och så här såg lilla jag ut! 
Postat i kategorin: ....Vackert
05 Sep kl. 14.03

Just say Fuck you and smile

Goddag! Just nu sitter jag med lite skolarbete, jag håller på med en rapport som tar så eländig tid, det är bara att beta av det så sakta (det går väldigt sakta nu, haha). Jag har varit på så dåligt humör också, man blir irriterad över något och sedan är hela dagen förstörd. För att släppa på det lite gick jag med mamma, Goddie och deras hunddejt en lång runda i skogen, mina ben är så ömma nu efter två långa dagar på raken, men det känns skönt! 
Jag brukar alltid försöka ha bra saker runt om mig som får mig glad när det känns lite tungt, det hjälper och kan bota det mesta. Finns där inte någon person brukar jag gå ut och bara vara igång, antingen i stallet eller i skogen. 

Nej, nu ska jag fortsätta med det viktiga och inte lägga tankar på konstiga människor! 

Postat i kategorin: ....Vackert
03 Sep kl. 20.52

Ny bild av gamla bilder

I takt med att jag fann dessa bilderna passade jag på att knåpa ihop en liten omslagsbild till min sida, I like it simple. Jag tycker att ni ska gå in där och följa (jag beordrar det). Tryck på bilden för att komma dit ♥

Kan jag nå 600 där? :D :D :D :D

 
Postat i kategorin: ....Vackert
03 Sep kl. 18.13

Storstäd och sånt

Halloj! Jag sitter med mat vid datorn och ska snart slå på mitt fjärde avsnitt Sex and the city på raken, hehe, det samanfattar typ min eftermiddag. I förmiddags gick jag en runda med mammi och hunden i skogen, det har varit så underbart vackert väder!

Jag har rensat ut lite utrymme på datorn också, jag behöver egentligen köpa en ny extern hårddisk men eftersom jag inte fått tummen loss ännu tvingas jag sålla ut bilder för att få plats med lite nytt. Jag hittade lite bilder från en plåtning och tyckte de var fina, jag gillar de oförberedda och inte så tillgjorda bättre :)

Här ser min utväxt helt fin och planerad ut också, så fin är den aldrig i verkligheten haha :(

 
Postat i kategorin: ....Vackert
02 Sep kl. 22.40

"Nytt" från en plåtning

Bilderna från den här plåtningen har publicerats tidigare men idag fick jag en "ny version" skickad till mig så jag tänkte lägga upp dem i brist på bättre saker! :-)

Foto: Joakim Karlsson
MUA: Hanna Andersson
Modell: Jag 

Designer: Sara Neuhart 
Postat i kategorin: ....Modellbilder