Okeeeey! Det är dags för något jag inte gjort innan, nämligen en video som jag faktiskt pratar i. Jag tycker det ger lite mer än bara själva videon så jag får offra mig, haha. Nej, men visst är det så att man alltid tycker man låter konstig inspelad? Jaja, nog om det. Nedan följer några punkter ni kan behöva då jag pratar lite allmänt om saker utan någon speciell introduktion.

Grålager: Moderskeppet har en fin guide om detta så jag känner inte att jag också bör gå igenom det --> HÄR!

Ögonfärg: Det jag menar men inte kom ihåg när jag pratade om ögonfärgen är att jag ändrar blandningsläget på färgen till "overlay" i den tjusiga lilla rullisten ovanför rutan med lager. 

Dodge/Burn: En viktig sak när man "målar" till saker för hand är att göra det med så flytande rörelser som möjligt. Jag använder ingen ritplatta utan bara vanlig mus och det funkar bra. Jag använder burn när jag målar till ögonbryn och ögonfransar, det är viktigt att ha lagom styrka och tryck i penseln och inte göra det sakta. Det ska gå snabbt! ;-)

Om ni testar er på en halloweenredigering vore det skitkul ifall ni länkade dem till mig!! Så får jag se om guiden varit till hjälp eller inte ;-)