30 May kl. 20.31

Mika är fruktansvärt underskattad

Han är ju underbar? Finner inget riktigt bra svenskt ord, vill säga adorable, men det får mig att låta som en housewife från diverse amerikansk stat. Jag har nyligen städat rummet till Big girls are beautiful och ska snart sätta mig ner för att skrika med i Grace Kelly, sjukt värd kväll. 

Annars då, gott folk? Det bästa med denna bloggen är att den är så pass stor så att jag faktiskt får lite respons på mina bilder, men samtidigt så pass liten att ingen riktigt läser vad jag skriver vilket innebär att jag kan få skriva av mig lite. Det hade jag verkligen behövt idag -skriva av mig. Men det hinner jag inte, så det får bli en annan gång.

puss, firar med en bild från i vintras ♥
Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
30 May kl. 09.16

Update kring snygga-killen-dilemmat

Jag känner mig lite som en slags FBI-agent, som ett hysteriskt fan eller bara sjukt himla sorglig, i vilket fall som helst tänkte jag bara hålla er underrättade om att jag på helt egen hand tog mig friheten till att leta upp vem den snygga killen från videon är, vad han heter, sen tog jag till vara på alla kunskaper kring brevskrivande jag fått under mina 19½ år och skickade ett litet mejl. OCH JAG FICK SVAR! Det är julafton här alltså, hahaha! 
Han svarade och tackade för mina fina ord och tyckte mina bilder var väldigt fina. Han kunde skrivit att han tyckte om att äta hästbajs och att jorden var platt, I don't really care, still starstrucked. 

// Extremelyhandesomeguy-fangirl_93
Postat i kategorin: ....Vackert
29 May kl. 19.51

Solprognoser och klädköp

Denna dagen har gått så fort! Var uppe i tid för att jobba klart med lite bilder, vilket jag hann, och därefter flöt allt bara på som det skulle. Solen skiner och jag ska snart bege mig ut för att ta in hästarna. Faran med att helt plötsligt få lite oväntad fritid är jag gärna klämmer in lite "övrigt". Till exempel som att fastna i nätbutiker och klicka hem lite nya kläder, hihi! Det blev en lång svart klänning med lite cut out-delar och slitz, typ som den jag hade på fotograferingen här under: 


Det förtjänar man ibland! Nu ska jag försöka göra lite körkortsteori. Det är seriöst det tråkigaste jag kan komma på just nu. Jag har kört hårt på magkänsla när min lärare förhört mig i bilen (får säga att min magkänsla är en riktigt bra förare eftersom han ännu inte misstänkt något). Som med allt annat skjuter jag det tills sista sekund, alltså. Story of my life, men sålänge båten flyter (min bror slänger bara massa ordspråk-klyshor-mög kring sig idag, han har inte alla hästar i hissens vardagsrum som en vis man en gång sa). 
Postat i kategorin: ....Vackert
29 May kl. 11.09

Äntligen klar med bilderna

Det har varit mycket jobb nu, denna veckan lyckades verkligen inte planeras in på ett bra sett, haha. Jag ska kila iväg till mer jobb nu, sedan hoppas jag kunna ta det lite lugnare ikväll :-)

Här är iallafall lite från en helgs fotograferande, ska packa och skicka dem idag! 
Postat i kategorin: ....Porträtt
26 May kl. 11.30

Till den viktiga frågan: Vem är denna Jim och hur kan jag kidnappa honom? 

 
Postat i kategorin: ....Vackert
25 May kl. 13.24

Världens bästa duos

Högst upp ligger såklart min all time favourite, Dr King och Django. Hade jag fått välja ett partnerskap hade jag valt detta alla dar i veckan. Hästar, långa kappor och en lätt tysk brytning, kan ju inte bli bättre. Önskar att jag vore så badass. 


Nummer två följer i samma mönster. Vincent Vega och Jules. Jag har visst en viss längtan om att bli bountyhunter, typ. 


På tredje plats kommer Mick och Bianca, mest för att de kan vara historiens vackraste par. Även det enda av de listade där båda överlevde hela storyn, vilket gör det lite roligare. Slogs mellan dessa och Kate Moss med Johnny Depp, men de har redan fått vara med så mycket, haha. Bianca är för övrigt ett så fint namn. 


Sådär, ifall ni ligger vakna om nätterna, inte kan bestämma er om vilken duo som är den bästa, varsågoda, inga problem! 
Postat i kategorin: ....Vackert
25 May kl. 10.23

Hjärta

Postat i kategorin: ....Vackert
23 May kl. 21.54

Marilyn Manson och körsbärsträd

Jag sitter med Manson i högtalarna, trots att jag kanske gått ifrån mycket av den musik jag en gång lyssnade på sitter han kvar säkert. Där är något med honom som alltid kommer hålla mig intresserad. 

Liksom, åh, denna ♥ 

Annars då? Mina dagar består ju av mer än skräckblandad förtjusning till män med kromade tänder. Jag jobbar till exempel. Har haft lite olika saker på gång, det trillade in fotojobb som jag nyss skickat, jag har haft en plåtning och ätit kopiösa mängder kiwis (jag har blivit helt sträv på tungan nu, känner mig som en katt). För att ta några exempel liksom.

Idag såg jag ut såhär: Min NYC-tröja som jag bor i tillsammans med läderbyxor, det bästa om man vill ta vara på de få soltimmar vi har. Läderbyxor fungerar som solfångare typ. Sen är de snygga också. 


Jag gick en runda i ett regnigt Svedala en dag, när jag var lite ledsen. Som tur var så är en fin Albert aldrig långt borta, han tog mig till körsbärsträden och så blev jag glad igen. ♥


Såhär såg det ut på plåtningen! Bortsett från att jag ser ut som "herp kom och hjälp mig" så beskriver bilden det mesta.
Världens snällaste ponny ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
21 May kl. 22.42

Tillbaka där vi slutade

Idag kom min fina Jennifer tillbaka för en veckas visit i Sverigeland, hon checkade när jag slutade från jobbet och sedan stod hon där, på gårdsplanen när jag kom hem, och vi tog upp där vi slutade. Det är nog det bästa som finns, att bara kunna göra det, haha. Vi hade iallafall någon timme oavbrutet prat, det behövs alltid. 

Idag ska jag lägga mig tidigt, har varit så trött så jag vart på väg att falla ihop, känns det som. Det är planen. Yep. 


Postat i kategorin: ....Vackert
20 May kl. 21.38

Från dagens sagofotografering!

Jag och April som modeller, Josefine Jönsson fotograferar! Följ henne på instagram: josefinejonssonphoto
Jag heter TKjaerran på insta :-)
 
 
 
 
Postat i kategorin: ....Vackert
19 May kl. 22.46

Något litet från idag

Jag har betat igenom hälften av bilderna nu! Har en bit kvar men det spar jag tills i morgon :-) Då ska jag för övrigt bli fotad av Josefine igen! Om vädret tillåter, vill säga. Jag tror det kommer bli så jäkla underbart, säger inte mer men det kommer innehålla hästar, stora klänningar och blomsterkransar. Det ni! För att boka fotografering, hör av dig här, på FACEBOOK eller mejl :-) 
Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
19 May kl. 18.02

Utkast från dagens familje-shoot

Har så underbart många bilder att välja mellan efter dagens fotografering med denna söta familjen! Detta är bara två bilder direkt från kameran ♥ Har att göra ikväll! 

Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
19 May kl. 10.09

I klass med originalet alltså

 
Postat i kategorin: ....Vackert
18 May kl. 23.04

Cherry blossom sparkle

Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
18 May kl. 22.06

Fruktansvärt besviken på Moldaviens bidrag

Inga psykedeliska animationer, inga dvärgar på LSD, inga omotiverade saxofonriff? Vad var detta? Inte godkänt Moldavien. 

Tacka vet jag er historia.

Postat i kategorin: ....Vackert
18 May kl. 13.13

Har varit och hämtat klänningar

Då var jag hemma med två klänningar för måndagens shoot! Har aldrig haft en klänning med sånt släp, känner mig som någon Sagan om Ringen-prinsessa, love it. 

Idag ska jag avsluta ett fotojobb som jag sedan ska skicka iväg, sedan hoppas jag hinna sola lite innan det bär av till kalas. UNDERBARA VÄDER ♥♥♥♥♥♥♥
Postat i kategorin: ....Vackert
16 May kl. 20.45

Hockeytrotsar och lite hipster

Ja, jag ska gå ner och göra mig en rejäl kopp tee, dra av mig jeansen och glida i mysbyxor. Sen dra på de avsnitten från Hannibal som jag missat! Hela familjen sitter vid hockeyn men jag har verkligen noll intresse av sånt. Inte just hockey i allmänhet utan att se sport på TV. Varje kväll, sent, är det till exempel biljard på vissa kanaler. Allvarligt, biljard? På TV? Det måste ju vara bland det tråkigaste man kan se på. Det är jätteroligt att spela, men då är det en social aktivitet. Tävlingsbiljard är ju seriöst och det är knäpp tyst i lokalen. Jag vet inte, jag kanske bara har ett hat mot tävlingsbiljard för att jag är så dålig på det. 

Känner att jag tappade tråden lite, spårade ur. Tee och Hannibal var det, ja. 

Bifogar en homemade hipsterbild, för allas trevnad. Ha de!


 
Postat i kategorin: ....Vackert
16 May kl. 12.49

Haffar kläder

Titta vilka fina kreationer jag ska hämta idag! Har fixat två klänningar till en kommande plåtning. Här är en liten förkik! <3

Postat i kategorin: ....Vackert
15 May kl. 20.06

Gammal bild och solfeber

Puuh, nu är jag trött! Jag har varit uppe tidigt och tentat av en del i kemin och sen slappat med finisar ute i solen. När jag kom hem satt jag mig i bikinin och stekte ut de sista strålarna. Måste dra på mig en brun bränna innan balen, i nuläget ser jag ut som ett kolli i min puderrosa klänning, haha. Inte en fullt behaglig syn.

Det tar verkligen på krafterna att vara i solen och att göra ingenting. Jag orkade inte ens rida idag, har bara legat framför How I met your mother sen jag gick in. Just nu är jag grymt sugen på en stor kopp tee och något som kan stimulera min döda hjärna. Typ Sims. 


Ett självporträtt från vintras ♥ Den klänningen ska snart få vara med i ett nytt koncept! SPÄÄNNNNANDE VA???
Postat i kategorin: ....Vackert
14 May kl. 19.33

Photo bomber

Hittade en bunte bilder från då jag skulle ställa i ordning i studion inför de här bilderna, haha! Ska nog sätta ihop ett kollage med bilder från alla fotograferingar, testbilderna är alltid de som blir roligast! 

♥ 
Postat i kategorin: ....Vackert
13 May kl. 23.13

Ska låta bli att dygna

Denna dagen har gått i ett! Först vaknade jag drastiskt upp klockan 05:30 och kunde inte somna om. Jag hade drömt om att jag missat skicka in ett viktigt papper till skolan så jag var tvungen att gå upp och dubbelchecka att det var ok, haha, sen somnade jag ju inte igen. När jag väl var vaken passade jag på att plugga några timmar (rätt många timmar) tills klockan blev 10. Då var det körskola. Sen jobb, och sen hem för ÄNNU mera plugg. Lämnade precis böckerna! Försöker köra hårt nu trots att man egentligen bara vill vara fri. Längtar så tills man blir ledig ♥

Nu ska jag få iväg lite mer arbete, sen måste jag nog sova om jag inte ska dygna helt, haha! 

Firar denna skolmotiverade dag med ett kollage på mig och Martin, att ta söta bilder på andras telefoner blev visst vår grej. Det roligaste är att få dem skickade till sig dagen efter, haha ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
12 May kl. 23.24

We dreamed of paradise


Jag & Golden April, fotat av Alberto ♥

Postat i kategorin: ....Hästar, ....Vackert
12 May kl. 19.25

Ponnyfoto i underbart ljus

Idag har vi haft ännu en dag av jätteskönt väder. Jag har varvat körkortsteori med kemi och samtidigt försökt njuta av dagen. Under eftermiddagen gick jag och Albert en runda och sedan tog jag in April för att fota henne. Eller, rättare sagt, jag bad Albert fota oss, det är svårt att fixa det med stativet. Jag sitter med bilderna nu och de blev såååå himla fina! Ska visa så fort jag kollat igenom allt ♥


Albert och April innan jag var klar med allt ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
12 May kl. 12.46

Summertime sadness


Model: Sofie Holmkvist
Photo and mua: Jag, Tove Kjaerran
Postat i kategorin: ....Porträtt
11 May kl. 23.08

Just nu:

Postat i kategorin: ....Photoshop, ....Vackert
10 May kl. 21.23

Dagarna som gått, i kläder


1// Balklänningen för i år! Den blev lite mer "balig" än vad jag först tänkt, men då en kompis skulle sälja sin haffade jag den! Att den sen satt som en smäck var bara ännu ett tecken på att det skulle bli den.

2// Idag, såhär trippade jag runt hemma i solen. Minus skorna då, de fick bara vara på för bildens skull, haha. Shortsen köptes idag!

3// Igår, innan vi hade lite grillkväll här. Såhär trivs jag nog som bäst. Med Nirvana i hörlurarna och en kall cider på trädäcket. Livet ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
10 May kl. 21.02

Fuldans i skogen

Jag och min bror sätter ansikten till fotogenuic. Eller va? Skämt å sido, hans fuldanshopp är faktiskt fint. 

Idag har jag hunnit med lite olika saker. Jag var inne i stora staden, på Emporia närmre bestämt. Köpte lite sånt jag behövde och lite sånt som jag inte behövde. I den sistnämnda kategorin föll bland annat en jeansklänning (DÖSNYGG) och ett par vita shorts. 

Nu under eftermiddagen/kvällen har jag, mamma och bror varit iväg på en lång utflykt. Jag får erkänna att jag lurade ut dem på lite villovägar, men när vi väl kom fram erkände de att det var sagoligt vackert. Som ni ser. 

Efter all denna inspiration har jag impulsbokat en fotografering i morgon, jag hoppas hoppas hoppas att den håller! Mer om det får ni isåfall se då ♥ 

Postat i kategorin: ....Vackert
09 May kl. 13.43

Vår på gården!

Nu är äntligen knopparna i blom och vädret är helt underbart :-) så här ser det ut hos oss just nu <3

Postat i kategorin: ....Vackert
06 May kl. 22.12

Att vara Tove, pros and cons

Det fina med en blogg är att man själv bestämmer vad som skall skrivas där i, vilket ofta gör att man bara skriver det roliga och spännande som händer i ens liv. Jag är själv ganska imponerad över att jag ibland kan få mina tråkiga vardagar låta så pass intressanta som de gör, haha. Därför tänkte jag bryta av detta glada mönster med lite real life-fakta!

♥ Idag är en dålig dag eftersom
...jag under natten utvecklade två röda utslag, mitt på hakan, så de är omöjliga att dölja. Jag hoppades lite på att det skulle vara någon finne, men de verkar vara någon ny ras som inte mina annars bra krämer biter på. 

...som ännu ett tillskott till mitt utslagna ansikte kom världens torraste läppar. Helt ärligt, hur mycket kan gå snett under en natt???

...det visade sig att jag jobbar samma dag som jag ska med Albert på bal, och just den fredagen kunde jag inte bli ledig. 

...jag har ringt runt hos alla frisörer jag fått namn på, utan att få varken tid eller en bra lösning på mitt dilemma.

Nu sitter jag och tröstäter nybakta kanelbullar och dricker mjölk. Livet är hårt ibland. 

En lite ny-gammal bild som jag knäppte i studion, en dag då jag önskade att jag vore Kate Moss
Postat i kategorin: ....Vackert
06 May kl. 21.06

That feeling....

Inte varje dag man går in i en lägenhet och möts av sig själv på väggen, haha...

Postat i kategorin: ....Vackert
05 May kl. 19.36

Vitsippshav

Igår tog vi en tur till skogen! Så vackert, fullt av vitsippor och det luktade verkligen vår. Aaah.
Ska bege mig ut för att fota på riktigt också, snart. Får sån himla lust att bara åka ut och leka Sagan om Ringen. Vem får inte det liksom???

För övrigt så tycker jag Albert blir bättre och bättre med kameran, jag försöker utbilda honom till att bli min personliga fotograf. Det är väldigt behändigt att ha en sådan. 

Postat i kategorin: ....Vackert
02 May kl. 21.37

För vi kommer aldrig dö, nej

Världens bästa. Idag när jag kom hem från jobbet var jag så trött. Jag var uppe tidigt och hela kvällen/natten igår satt jag och övade med Albert till hans tal i Svenska B. En skön ridtur var precis vad jag behövde så vi sadlade på och red till skogen. Att bara flyga fram sådär utan mål är bland det bästa jag vet. Känna hur hon är på hugget och när varje meter blir levande. Man hinner inte lägga märke till alla vitsippor förens man stannar, men då ser man dem. Som ett grön-vitt hav och det är så vackert. Åh vad jag älskar hästar och våren, speciellt kombinerat. Foto taget av mamma för något år sedan ♥ Jag & min Golden April
Postat i kategorin: ....Hästar, ....Vackert
02 May kl. 21.07

Everybody's going to the party, have a real good time

Lite av det jag just nu finner som vackrast.


Hittat via Weheartit / pinterest
Postat i kategorin: ....Vackert