Halloj! Denna veckan bjuder på långledigt vilket vi verkligen tar vara på! Igår var jag hemma, hjälpte till i trädgården och njöt av värmen. På eftermiddagen trillade Sanne in och även kusinerna, sen blev det god middag och kubb långt in på kvällen. 

Idag begav vi oss till stranden. Det var helt perfekt väder och faktiskt överraskande varmt i havet. Vi spelade vollyboll och badade (jag får inte säga att jag doppat mig eftersom jag bara gick ut till midjan, enligt Albert). När vi kom hem somnade jag och nu har vi fixat i stallet, tagit in hästarna och ätit lite. Ser fram emot en lugn kväll, man blir helt slut av att vara ute i solen! 

I morgon ska jag, Kristoffer och några andra killar ta tåget till Ängelholm och hänga på deras BMX-bana, det är ju en EM-bana så det ska bli häftigt att se. Jag har lovat att fota och filma lite, det ska bli kul. Sen ska vi iväg på en grillfest. Söndagen består av en plåtning! Jag ska modellera för en dansk designer, har sett bilderna av plaggen och de är riktigt häftiga! Allt som allt, en lång och fartfylld helg!

Här är lite bilder från idag ♥

Sanne och jag på våra sandfria handdukar.


Kristoffer och Albert klarade inte av att ligga stilla så de grävde ett djupt hål. Och skvätte ner alla handdukar med sand.


Hålgrävning. 


Sen satt vi Sanne där i.


Vollyboll ♥


Sanne och Albert poserar tufft.


Vi också. Jag är äntligen längre än Kristoffer!


Syskonen, jag och lillebror ♥