23 Jul kl. 17.20

Wild thing

Modell: Cornelia Ehrenpries
Fotograf: Tove Kjaerran Photography
Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
21 Jul kl. 20.27

Som en skogsprinsessa


Modell: Cornelia Ehrenpries
Fotograf: Tove Kjaerran 
Häst: Blade utlånad av Sara Johansson 
Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
21 Jul kl. 18.31

Mina fotoposer och annat vackert

Här är två bilder från idag! Vi var uppe med tuppen för att plåta häst. Jag har fått låna ett underbart sto vid namn Blade och den vackra modellen Cornelia hjälpte mig att skapa mästerverk! Alla var jätteduktiga och bilderna är super!! Längtar efter att få visa er! Som sagt, jag har lite bättre uppdatering på min FB-sida, där ligger redan någon bild ute för er nyfikna! Tove Kjaerran Photography heter jag där ♥

 
Postat i kategorin: ....BTS, ....Vackert
20 Jul kl. 22.40

Knappa plusgrader och paljetter

Inga resultat utan engagemang! Det fick vi lära oss igår när vi på ren vilja vadade ut i de 15 grader som kallas vatten, haha! Jag vet inte vad som händer, men när jag är mitt uppe i fotograferingen, oavsett om jag är modell eller bakom kameran, så lägger min kropp in en extra växel och jag gör sånt som jag aldrig annars skulle göra. Typ som att förfysa sina ben eller balansera på hala stenar. Det går ju vanligtvis långa dagar utan mat osv, det stänger man liksom av och innan man märkt av något har man varit igång hur länge som helst. Jag gillar det. 

Här komma några bilder från pauser och klädbyten! Amanda var en stark modell och bangade inte för något. Tur man kan peppa varandra när det tar emot lite, haha! 

 
Postat i kategorin: ....BTS, ....Vackert
20 Jul kl. 11.30

Amanda part II

Modell: Amanda Persson
Foto: Tove kjaerran
Postat i kategorin: ....Porträtt
19 Jul kl. 17.31

Amanda part I

Idag hade jag en fantastiskt rolig fotografering, den gick precis enligt planerna (för en gångs skull!!) och jag är verkligen nöjd! Amanda var en pärla och hennes duktiga kompis Alice assisterade oss väl. Jag lägger upp bilderna allt eftersom, här kommer de tre första! Fler ligger uppe på min FB-sida (länk här) där det för övrigt är lite mer action :-)

Model: Amanda Persson
Foto: Tove Kjaerran
 
Postat i kategorin: ....Porträtt
18 Jul kl. 18.03

Fototjafs på stranden

Jag hann inte mycket mer än av planet innan jag började planera inför morgondagen. Eller nej, vem ska jag lura, jag har planerat under hela veckan. Har lite problem med att slappna av och stänga av! Idag var vi på stället där fotograferingen ska ske, testade lite och letade fina platser. Tror det kommer bli bra! Jag är så peppad, det var så länge sen jag fick fota, det har mest varit modellgrejer nu så jag ser fram emot detta väldigt! 

 
Postat i kategorin: ....Vackert
14 Jul kl. 19.45

Semester

För tillfället sitter jag på den sjukaste restaurangen någonsin, ovanför hamnen i Nessebar med världens vackraste uteservering. Vi har varit här i Bulgarien sen tisdag nu och resan börjar närma sig sitt slut. Jag har faktiskt inte använt min systemkamera alls, det har inte varit läge, men mobilen har hängt med lite över allt! Här är några blandade bilder!

Postat i kategorin: ....Vackert
08 Jul kl. 21.03

Some selfies

Foto och modell: Jag
 
Postat i kategorin: ....Modellbilder, ....Porträtt, ....Vackert
07 Jul kl. 19.22

Snart bär det av

Om två dagar åker jag mot varmare breddgrader, det ska bli skönt och jag börjar bli lite spänd inför det nu. Jag har inte tänkt på det så mycket innan faktiskt. Det är första gången jag flyger själv och det känns lite småcoolt. Egentligen har jag lust till att bara sätta mig på ett flyg med helt annan destination men detta kommer nog bli bra ändå. 

Denna helgen har jag haft fullt upp med familj och vänner, det har varit superskönt och jag önskar det kunde vara ännu lite längre. Idag har jag varit ute mycket, pappa och Kristoffer har byggt en trappa till trädäcket och jag har fixat lite i stallet och med hästarna. Nu packar jag ner badkläder och sommarklänningar i resväskan ♥

 
Postat i kategorin: ....Vackert
05 Jul kl. 12.43

Lever livet

Igår slutade jag tidigt och hade en skön dag med familjen! Kusinerna bor hos oss denna veckan så det är fullt ös och god mat hela tiden <3 jag njuter verkligen till fullo och ser fram emot veckorna som kommer! Idag är min sista dag på jobbet så jag har köpt med mig glass och allt som hör till för att överraska barnen, tror de kommer bli glada ;) ibland får man gynna sig lite extra!

Postat i kategorin: ....Vackert
02 Jul kl. 22.14

Right now

Fixar frillan inför morgondagen (the lazy way) med mina fabolous flätor under tiden jag följer Kristoffer i sitt Skyrimspelande. I morgon har jag en hel del viktiga saker för mig (känns så vuxet att kunna säga så, man gör ju typ aldrig något viktigt som barn liksom) och det ska bli så kul! Jag räknar ner till semester, ska baka världens godaste kaka (har nog gett personalen lite höra förväntningar på min bakkunskap) som avslutningsfika. Det ser även ut att bli bra väder i morgon, jag har längtat efter detta!!
 
Postat i kategorin: ....Vackert
01 Jul kl. 18.26

En dag var jag bara kär

 
Postat i kategorin: ....Vackert