31 Dec kl. 00.06

Tove 2013

Ska jag välja en bild av mig själv som tagits under året blir det denna. Den känns så äkta, inget smink eller fancy kläder utan så som jag ser ut 98% av dagarna på året, haha. T-shirt och jeans är nog min paradklädsel. Det och mina blekta toppar som ger en fin utväxt eftersom jag aldrig tar mig i kragen och färgar i den, haha. 

Hoppas ni har haft ett fint år, det har jag! ♥


Postat i kategorin: ....Vackert
29 Dec kl. 20.41

Speed edit porträtt

Säg gärna vad ni tycker och om ni önskar en video på någon annan bild/serie så säg till ♥

Postat i kategorin: ....Photoshop, ....Porträtt, ....Tips & Trix, ....Vackert
29 Dec kl. 17.52

Upcoming... dun-dun-duuuun!!

 
Postat i kategorin: ....Photoshop, ....Tips & Trix
29 Dec kl. 08.30

Nytt på fejjan

Ted, jag & Linn pryder nu min facebook-sida, det var dags för något nytt! 

Jag hoppas ni alla är inne och gillar, där hittas massor av bilder och mer material från fotograferingarna :-)

TOVE KJAERRAN PHOTOGRAPHY 
Postat i kategorin: ....Vackert
27 Dec kl. 17.41

Vintervind

Några bilder på Jennifer & mig ♥

Det må ha varit en riktigt fin förmiddag men när jag och Jennifer bestämde oss för att gå en sväng blev det molnigt och en smärre orkan drog fram. Skitkallt, kort sammanfattat. 

I morgon åker hon till Tyskland för nyår så vi körde en intensiv sista-stund idag, haha. Nu ska jag och Kristoffer dra igång en film och köra mysfredag! 
Postat i kategorin: ....Vackert
27 Dec kl. 12.01

Plötslig boybandcrush & 20 år

Vi håller den 27de december idag, solen skiner och inte ett spår av snö på marken. Detta är en bra dag!
Igår hade jag en riktig myskväll med Sanne och min bror, vi gjorde en underbar efterrätt bestående av frukt och choklad (gillar att hålla det på en simpel nivå som vi klarar av).

Vi såg på BBC Sherlock, det första avsnittet som jag missat (GRYMT!), sen tittade jag och Sanne på en One Direction-film jag fick av henne i julklapp. Det kan ha varit tidernas sämsta film, bara massa suddiga fan-bilder och vi skrattade oss genom hela timmen.
Känner egentligen inte att vi borde vara förvånade, liksom titta på menyn, haha ♥ 

Sanningen är den att jag inte tycker bandet i sig är överdrivet bra, det hela började med ett erkännande av att Harry var underbart söt och efter det gick alla sjukt hårt in för min nya boyband-crush eftersom jag tidigare varit ganska emot sånt, haha. Jag fick tex denna plansh av mamma på julafton... Hrrm, känner en svag bris av mobbning komma blåsandes. Vi lämnar denna lätt obehagliga milstolpe och avslutar med två bilder från min 20-årsdag! Själva dagen firades mest med familj och släkt men Sanne & Ted kom över en stund för att säga grattis! Det fanns en tid då både jag och Sanne var längre än Kristoffer. Det var ganska länge sen...

Postat i kategorin: ....Vackert
26 Dec kl. 15.18

ZARA

Känner att det kommer bli några nya skor från mellandagarna, de här från Zara hade jag ju inte sagt nej till!
Hoppas på en fortsatt snöfri vinter så man kan strutta runt i dem hela tiden ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
26 Dec kl. 14.44

Julhälsningar från dvärgen

Vardagsproblem: När lillebror är så lång så att alla bilder han tar på mig gör mig till en tjock dvärg med små ben. 

Nu är äntligen alla juligheter förbi för detta året! Inte för att jag klagar, det har varit underbart trevligt och jag är jättenöjd med alla klappar men det är ju påfrestande i allmänhet. Igår hade vi middag med släkten och efter det drog jag ut i Malmö med Jennifer och några andra. Det blev en precis lagom kväll, jag var i säng vid 4 och nu dagen efter tackar man för att man höll det nyktert. Idag är det dock en riktig slappdag! Jag och Sanne ska ses och titta på One Direction-filmen jag fick av henne, hahah, äta något gott och bara vara lediga. 

Hoppas på att kunna klämma in några fotograferingar i mellandagarna, det hade varit himla kul att göra något nu innan man börjar skolan igen :-)
Postat i kategorin: ....Vackert
23 Dec kl. 23.48

I AM SOMEBODY

Självporträtt från jan 2013, ny redigering | Bliss n Eso – I Am Somebody (feat. Nas)
Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
23 Dec kl. 21.45

Kan vara världens bästa låt alltså

 
 
Postat i kategorin: ....Vackert
23 Dec kl. 10.52

Tips för bättre självporträtt

Det är många som uppskattar mina bilder och det är jag ju jätteglad över! Jag får in en del frågor om hur jag tar mina självporträtt, om det faktiskt är jag som tar dem (haha?) och vidare. Därför tänkte jag lägga upp en fin liten text om det :-)

Trots att man är lite begränsad då man ska vara både framför och bakom kameran ser jag inte någon anledning till att inte kunna få ut bra bilder. För mig behöver ett självporträtt inte bara vara en "bild på mig" utan precis som då jag fotar andra modeller vill jag ge max för att göra min tanke rättvisa. 

Först och främst, ja, det är jag som tar dem. Det som jag älskar med att kunna göra allt själv är just att ha all kontroll. Jag hatar att lägga över uppgifter på andra (detta sträcker sig långt utanför fotografering, jag är som gissat inte glad för grupparbeten i skolan heller ;)). Därför är självporträtt en bra sysselsättning enligt mig. Då kan jag inte skylla på någon annan eller ens behöva ta hänsyn till andra (arrogant_tjej_93....haha). 

Okej! Till utförande. Det jag ofta ser i folks "självporträtt"-kategori är bilder på dem själva, som typ ser lika dana ut. Samma vinkel, samma bakgrund, samma min. Det är ganska slätsruket. Hur ska man ändra detta då?

 

♥ Man måste våga testa nya saker och ge sig in på grejer man inte är helt bekväm i! Jag menar, blir bilderna skit behöver man ju inte visa dem för någon?

♥ Flytta dig från den säkra, vita väggen och dra med dig kameran på ett stativ någonstans. Jag anser att miljö och omgivning gör halva bilden och det innebär ju att ditt val kan lyfta bilden lika mycket som det kan förstöra. 

♥ En modells största styrka är att kunna spela lite teater. Det gör jättemycket och jag älskar när mina modeller är lite galna, det ger mycket större områden att spela på. Att fota en tyst, blyg modell är mycket svårare. När man är själv är där heller inte någon som bryr sig om hur man ser ut, då kan man ju spexa loss helt. Om man släpper "det söta leendet" och testar lite annat kommer det ge nya resultat. 

♥ Jag brukar inte sminka mig så mycket för jag är inte speciellt bra på det. Har man lite sminkkunskaper tycker jag dock man ska använda sig av dem! Det ger ju ännu ett lyft. 

♥ Använda fjärrutlösare. Men kom ihåg att vara snabb med att flytta den ur bild! Nu har jag blivit sjukaste pro på det, hahah, jag har den ju i handen på varje bild men vet lite mer hur man ska dölja det. Ibland slänger jag iväg den innan bilden knäpps för att kunna ha med båda händerna. På mina gamla bilder syns den ofta, nu i efterhand stör det mig som attan. 

♥ Lägg inte upp bilder du inte är nöjd med. Detta är nog för mig det viktigaste då det kommer till att visa mina verk. När man fotar genererar det massvis av bilder, vissa bättre än andra, vissa helt åt helsike hemska. Lägg inte upp fulbilderna i ett seriöst samanhang, visa dem isåfall för sig själva, annars drar de ner det professionella intrycket. Det är bättre att visa 3 bilder som du lagt ner mycket tid på än 10 halvdanna. Själv älskar jag att se behind-the-scenes-material och sådant men det kan man hitta i separata inlägg. Detta är också anledningen till varför jag aldrig "skickar alla" bilder till mina modeller. De får de färdiga bilderna som jag godkänt, resten har jag ingen som helst skyldighet att ge ut. Det enda sättet att kunna hävda sin upphovsrätt till bilderna är ju att äga raw-filerna. 


Hoppas detta gav lite tips och inspiration till självporträtt! Ha en fortsatt God Jul och allt ♥
Postat i kategorin: ....Tips & Trix, ....Vackert
22 Dec kl. 20.23

Cornelia + Blej

Bilder från i somras! Vackra Cornelia tillsammans med friesern Blej som jag fick låna av snälla Sara. Underbar häst förövrigt, så lugn och bildskön :-) 

Idag har jag fixat med lite sånt som krävs om man ska kunna hålla igång saker som rör bilder och fotografering, haha. Städat i studion (jag fattar inte vad jag gör där inne - det blir alltid så jäkla smutsigt!), sorterat tusentals bilder och fört över dem på min nya hårddisk. Ja, det och mycket mer. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med pappa och Kristoffer, äta lite kakor och tittap på en film. Skönt att ta det lite lugnt! 
Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
22 Dec kl. 14.30

For all our future journeys

Fick den underbart söta globen av Sanne igår ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
21 Dec kl. 23.16

Världens bästa födelsedag!

Rockade denna prinsesskjol idag. Bilden är från i somras dock, får visa "riktiga" dagens i morgon :-)

Åh, nu har de sista gästerna gått och jag börjar varva ner efter en underbar födelsedag. 20 år nu, jag peakar nu sen går det bara utför, hahah. Jag firade alltså med släkt och familj idag (och Sanne, hon är ju typ som familj) då jag var ute med lite vänner igår! Har fått massor av fina saker och allt känns bara så bra nu. Som om motivationen till allt helt plötsligt återuppstått. Ja, härlg känsla det där. Nu ska jag ta igen en del förlorad sömn! ♥


Postat i kategorin: ....Vackert
18 Dec kl. 23.14

Blåbärstee och dagens goda gärning

Just nu sitter jag och avnjuter en kopp tee bland mina tända ljus och sjunger med i texterna av Håkan. Det är precis lika idylliskt som det låter, sjukaste mysstämningen alltså. Tidigare idag besökte jag Emporia (för tredje gången på mindre än en vecka...) för att fixa de sista julklapparna. Detta året är jag väldigt nöjd över mina inköp, jag tycker faktiskt det är roligare att ge en present som man verkligen tror kommer uppskattas än att få presenter själv. Längtar så tills julafton!

Något jag la märke till idag var hur stressen över alla julklappsinköp på något sett verkar ta över alla människor och göra dem till storkonsumerande monster, det var verkligen skrämmande att höra deras konversationer ibland (ja, jag är en sån som verkligen kan lyssna på vad folk omkring mig pratar om, jag har någon slags superhörsel, kan inte hjälpa det). Ärligt, det finns ingen som helst tanke bakom många av alla måste-julklappar. Det är bara måsten. Tanken på att många inte ens kan köpa saker som de faktiskt vill gör mig ganska skamsen över att även jag gör en del köp endast för sakens skull. Både till mig själv och andra. Det borde ju inte vara så. Kläder till exempel -jag har dem i överflöd och slänger bara det gamla i garderoben när jag köper nytt. Därför har jag spenderat denna kvällen till att städa ut hela min garderob och nu fyllt 3 stora påsar med helt intakta plagg som jag bara inte använder så mycket längre. I morgon ska jag köra till Erikshjälpen och lämna allt, även om det kanske är lite i senaste laget hoppas jag att någon kan få användning av det. Kanske redan i jul? Jag brukar ge kläder jag vuxit ur till bekanta eller kompis-småsyskon men nu hoppas jag de kan glädja fler :-)

♥ 
Postat i kategorin: ....Vackert
17 Dec kl. 20.28

Felice

Felice Fawn & en lägenhet jag inte tackat nej till
Postat i kategorin: ....Vackert
17 Dec kl. 11.37

Hey, it's alright, does it make you feel alive?

En bild från sist, jag älskar verkligen klänningen! Den hamnar högt på min eventuell-nyårsklädsel-lista. Bilden är fotad med ringblixt, jag hade aldrig använt det innan så det var ganska häftigt! Det var faktiskt svårt att hålla ögonen öppna med allt ljus haha, jag såg bara svarta cirklar när jag gick ifrån väggen. Tyckte lite synd om Joakim som skulle hålla kameran, med blixten på vägde den som ett as, haha. 

Det hela är skapat av det duktiga teamet bestående av Joakim, Sandra and myself. 
Postat i kategorin: ....Modellbilder
16 Dec kl. 20.55

Såhär ser jag inte ut idag

Tjenis! Nej, att påstå att jag varit på topp idag är en viss överdrift, sanningen är den att jag faktiskt inte gjort något annat än suttit vid datorn, spelat Sims och druckit tee. I mängder. Jag har lyckats dra på mig något härligt virus och sitter med lite feber. Ändå positiv till att jag fick det nu och inte om en vecka, hehe. Det är dagar som dessa man tvivlar på att man någonsin ser bra ut, hahaha.

Så ja, vill ni känna er produktiva eller något så kan ni bara tänka på mig och mina obefintliga handlingar! Kram! 


Postat i kategorin: ....Vackert
13 Dec kl. 15.49

Så sant som det var sagt - allt ordnar sig

 
Postat i kategorin: ....Vackert
13 Dec kl. 14.46

Några FÖRE-EFTER

Jag visar inte så jättemycket FÖRE-EFTER-saker så det får bli fredagens lilla festlighet!
Nu ska jag äta, byta om och försöka hitta något kul att göra, är så rastlös. Vill dansa och sjunga (vilket jag förvisso redan gör här hemma i min ensamhet). Får se vad fredagen har att erbjuda! 

 
Postat i kategorin: ....Photoshop, ....Tips & Trix
11 Dec kl. 23.24

Caramel

En bild från min senaste fotografering, samma team som sist! De är alla himla fina, har inte haft tid till att lägga upp bilderna bara, detta är en cropad del av en halvkroppsbild :-) När jag ser detta får jag lite lätt lust till att klippa av mig håret så kort.... Meeeen det skulle jag nog aldrig våga, haha! 
Postat i kategorin: ....Modellbilder
10 Dec kl. 18.58

On fire

I don't care what people say when we're together
You know I wanna be the one who holds you when you sleep
'Cause we're on fire

Ett självporträtt från idag då jag egentligen borde pluggat... 
Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
10 Dec kl. 13.32

Några guldklimpar från 2013

Det händer ju så sjukt mycket under ett år, jag tycker det är svårt att välja vad som varit bäst bara sådär på rak arm. Här är iallafall the händelser som jag alltid kommer minnas!

Jennifers 20-års-överraskningsfest! Allt gick enligt planerna och hon blev rejält överraskad! 
 
Bulgarien-semestern! Vi hade tur med vädret, allt var skönt och trots att jag kanske inte kommer åka till Bulgarien igen så var det fina minnen :-)
 
När jag fick stå modell för kollektionen av Sara Neuhard, magiska tyllskapelser ligger ju mig varmt om hjärtat. Vem säger nej till det liksom?

Sen har jag ju fått göra massor av roliga fotograferingar utanför det! Det är verkligen kul, trots att jag inte satsar på det som ett yrke älskar jag att ha kameran i handen och få sätta bilder till mina fantasier. Det är precis det jag vill göra, bara kunna skapa efter vad jag vill och inte ha några ramar. Hoppas kunna fortsätta med det länge! Har ni några favoritbitar från 2013? 
Postat i kategorin: ....Min vardag, ....Modellbilder, ....Vackert
09 Dec kl. 19.00

En måndagslista

Bakgrundsbild på datorn?
Jag har ingen bakgrundsbild på min dator, haha, det är bara svart. Tråkig tjej.

Bakgrundsbild på telefonen?
Han med det fina håret, perfekt raspiga rösten och det fängslande leendet pryder för tillfället min bakgrund:
 
3 senaste mottagna meddelanden?
"Tycker vi ska ses snart!"
"Det borde vara olagligt!"
och en bild på en lama från Kristoffer, haha. 

Vad gör du när du har tråkigt?
Lyssnar på musik, spelar gitarr eller sitter med bilder i Photoshop. Äter sjukt mycket när jag har tråkigt också, haha, ständigt i köket och letar efter något gott. Sjunger även högt för mig själv, speciellt om jag är ensam då. 

Blir du kär ofta?
Nej, jag är petig, men när det väl händer så är det ofta i någon jag ändå inte kan få, haha. Tragiskt liv.

Veckans höjdpunkt?
Då det bara är måndag har det ju inte hänt så mycket, måste dock säga att jag blev genuint lycklig i morse när jag såg att snön var borta. Det var lätt denna dagens höjdpunkt iallafall. 

Största önskan till jul?
Jag skrev en lista till familjen faktiskt. 
Känner att jag kan förvänta mig inneskor, kläder och möjligtvis en extern hårddisk. 

Har du stora mål för framtiden?
Ja, äger jag inte minst 4 bilar och har hus i 3 olika världsdelar blir jag sjukt besviken.

Har du något favoritprogram?
Jag tittar inte på så mycket program men jag följer en del serier. BBC Sherlock och New Girl just nu! 

Har du gjort något riktigt pinsamt?
Jag har hoppat upp på ryggen på fel människa en gång, trodde det var Albert och jag skulle vara rolig, den stackars killen blev jätteförvånad. Vi hade liksom den där "vi går i samma skola men har aldrig pratat"-relationen så det blev ju lite pinsamt ja. Numera attackerar jag bara människor framifrån. 

Hur ser du ut just nu?
Ganska exakt såhär faktiskt, haha.
 
Postat i kategorin: ....Vackert
09 Dec kl. 14.57

By the sea

Hittade en bild från i somras som jag gillade skarpt, satt lite ny redigering på den. Älskar nyanserna i naturen, havsmiljön är så himla fin tycker jag. Fina Linn som står (sitter) modell! 

Modell Linn O - Sweden Models
Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
08 Dec kl. 22.08

Where did you sleep last night

Självporträtt från förra vintern, i min favvis-Kurtie-tisha

Förövrigt: Har ni inte sett/hört/gråtit till detta borde ni först skämmas och sen lyssna på det flera gånger om. Skriket i slutet är så underbart perfekt raspigt och jag blir aldrig trött på det. Tove 15 år i ett nötskal. 

Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
08 Dec kl. 10.54

Best song evaaah

Kör One Direction på full volym och sitter med bilder från en fotografering jag hade i morse, ska snart pausa för lite frukost (lunch?). Fick vara i studion då det från ingenstans kommit ett tjock snötäcke över våra vintervägar så igår städade jag där inne och tog lite testbilder. 

När jag är klar med bilderna ska de skickas iväg till kunden, sen blir det plugg för hela slanten. Ska ha två prov i veckan så det är bara till att ligga i. Tråååååkigt men sant. 

Ha en fin söndag! 

 
Postat i kategorin: ....Vackert
06 Dec kl. 16.28

Efter 17 timmar utan ström

Två bilder från mina senaste fotograferingar (Mikaela B | Malin M & Ted R) ♥

Puuh, äntligen börjar jag få upp värmen igen, vi har varit utan ström sen i gårkväll och det blir jäkligt kallt alltså. Det är så himla tråkigt också, haha, jag och Kristoffer försökte verkligen hitta på saker att göra. Vi tittade på Sherlock Holmes (serien med Cumberbatch - SÅ HIMLA BRA) tills laptopen dog, lagade varm choklad över brasan, spelade schack och åt massor av clementiner. Det är ungefär vad man kan göra. Tände ljus och gick runt med pannlampa också, classic.

Nu har jag städat och det lagas mat, snart kommer Sanne över på middag hos oss! Ha en fin fredag! 

Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
05 Dec kl. 19.00

Årets första julklapp och lite sånt

Jag har ingen bra bild som jag inte lagt upp innan, så jag ger er Conan O'Brian i jeggings, kan vara det bästa jag sett på länge.

Goddag! Det är knappt så man kan hålla sig kvar på marken idag, det blåser som satan ute alltså. Tittar lite roat ut genom fönstret på våra höns som kämpar i motvind på vägen mot hönshuset, haha. Så söta. 

Jag kör på samma tempo idag, jobbar för fullt för att få klart allt. Det här med sista-minuten-arbete är lite utav min grej känner jag, har jag inte lite press på mig funkar det liksom inte. Jag har skrivit på min labbrapport mest hela dagen och nu även slagit in årets första julklapp. Känner mig helt sjukt tidig, jag är annars den som köper allt sista veckan, haha! Hur har ni det? Klara med allt redan? Jag hoppas inte det, då får jag ångest. 


 
Postat i kategorin: ....Vackert
05 Dec kl. 16.14

Tips: Jannie P

 
Jag har ju som ni kanske märkt snöat in på modellfotografering, det är sällan något annat än människor framför min kamera. Det är lite tråkigt, jag saknar att fota djur och natur men det har bara inte blivit av. Någon som däremot är väldigt duktig på det är denna tjejen! Hon lyckas alltid få fram det där lilla extra hos djuren, de ser så levande ut och får en stark personlighet som gör hennes bilder underbara. 

Gå till hennes blogg genom att trycka HÄR


Postat i kategorin: ....Tips & Trix
04 Dec kl. 22.49

Kär i en ängel

Bilder från en varm plåtning i höstas, självporträtt. Min skjorta luktar fortfarande rök.  

Tjohej! Ligger inne med värsta kvällsinlägget, jag har verkligen varit igång hela dagen så det är först nu jag har tid för att sätta mig vid datorn. Har hunnit med allt från stallet, laboration, labbrapportsskrivning, dans och lite skitsnack med Jennifer. Full dag med andra ord. 

Nu sitter jag med gitarren och spelar lite för mig själv, älskar att avsluta kvällarna så. Det är så rogivande och jag drömmer mig bort lite. Borde egentligen duscha för jag är helt genomsvettig efter all dans men det får bli en syssla till morgondagen, orkar inte riktigt röra mig just nu, haha. Det känns dock riktigt skönt i kroppen, jag hade gärna dansat mer regelbundet, sjukt bra för att hålla allt i trim! 

Tänkte bara kika in och säga godnatt! 
 
Postat i kategorin: ....Vackert
03 Dec kl. 12.20

Tips: Charlotte Abramow

 
 
Jag följer en hel bunt duktiga fotografer och modeller, kan sitta i timmar med bilder och bara drömma mig bort. En riktigt bra serie ska liksom kunna föra en till den platsen, man ska känna av alla känslor och leva sig in i personerna. 

Jag föll nyligen över en tjej vid namn Charlotte, hon är en fransk fotograf med helt underbara bilder. Ursnygga modeller som hon verkligen får fram personligheten hos. Har ni inte tittat på hennes bilder innan bör ni verkligen göra det. Om jag hade varit lite modigare hade jag velat flytta, kanske till Paris, och bara fota. Möta massor av människor och göra sånt här. Får väl se vad som händer, haha! 

Följ Charlotte på Facebook ----> Charlotte Abramow PHOTOGRAPHYPostat i kategorin: ....Tips & Trix
03 Dec kl. 10.44

In neon lights - två bilder från fotograferingen

Här är två klara bilder från i söndags! Tycker de blev himla häftiga, det är verkligen kul att se det färdiga resultatet när man varit med under hela procesen tycker jag. Det är ju det jag gillar mest med att få stå modell - att se alla trix och finesser (som den fotonörd jag är) haha :D När man vet hur mycket jobb och teknik som ligger bakom bilderna uppskattar man konsten ännu mer. Joakim är himla bra på det sättet att han gärna vill ha med mina åsikter och tankar kring arbetet, han litar väl något på mig iallafall, haha! 

Har ni testat att göra såna här bilder innan? :-) Med olika ljus? BTS-bilder finns att se HÄR

Fotograf: Joakim K
Modell: Jag, Tove K
MUA: Sandra S

Postat i kategorin: ....Modellbilder
01 Dec kl. 19.05

Heldags-plåtning idag!

Godkväll kära vänner! Kan väl minst sagt säga att jag är trött, kom precis upp från ett långt bad och ska göra absolut ingenting nu, haha. Dricka tee och kolla New girl kanske? Har varit uppe sen 7 och plåtat, ingen mat och ingen vila -det är ett hektiskt liv!

Resultaten ser iallafall bra ut, det är sjukt lyxigt med en skärm som bilderna direkt laddas upp till. Både kul och lite obehagligt att se sig själv på en så stor skärm i så bra upplösning, hahah! Man hittar skavanker man aldrig sett innan... 

Här är några fina iphone-bilder från idag, jag har fotat av skärmen (high technology) så det är ju kvalitet därefter. 

 

Fotograf är Joakim Karlsson
MUA och fantastisk assistent är Sandra Sörmell
Postat i kategorin: ....Modellbilder, ....Vackert