Jag älskar att höra hur regnet smattrar på taket. Mitt rum ligger på ovanvåningen och med utsikten över hästhagarna kan man verkligen följa det. Det hårda ljudet mot taket tillsammans med synen av hur skyfallet slår ner mot backarna. Det är nästan lite poetiskt, speciellt när man själv kan sitta inne och bara titta ut. För att göra det lite mer som i en film sitter jag med Håkan Hellström i högtalarna och iklädd en flanellskjorta som är precis lite för stor funderar jag över livet. Hur djupt blev inte det? Skitdjupt. 

Jag funderar över vad jag ska göra, vart nästa äventyr ska gå och vem som ska följa med. I nästa stund tänker jag över huruvida jag skulle ha köpt de där stövlarna jag såg i veckan. De var riktigt, riktigt snygga men jag hejdade mig då jag insåg att jag inte behöver fler skor. Stora tankar blandas med små alltså. Om bara någon vecka börjar jag plugga igen. Trots att jag verkligen ser fram emot det vet jag att det kommer bli tungt. Kanske hade det blivit lite, lite lättare om jag hade de där skitsnygga stövlarna att strutta runt på skolan i? Jag vet inte.

Skoköp åt sidan, jag är bestämd över att från och med detta läsåret ska jag göra allt det jag vill göra, oavsett om det rör skolan eller inte. Vill man något tillräckligt mycket har man tid för det! 


I våras sa jag till mig själv att jag skulle unna mig en VS-bikini om jag tränade enligt ett planerat schema hela sommaren. Jag följde det till varje punkt i typ 3 veckor, så jag kände att jag fick unna mig en vanlig bikini istället. Men snygg är den!

 
Överlag ville jag börja en riktigt sund livsstil, med både mat och träning. Det känner jag mig riktigt nöjd med! Jag har lagt av med sockersuget, jag äter vad jag vill men kränger inte stora mängder godis eller läsk längre. Jag har börjat träna -vi surfar och cyklar så ofta det går. Jag har även slutat använda smink till vardags, inte någonting stort men det är så himla skönt! Det kändes lite naket i början men nu, ca två månader senare är min hy bättre än någonsin och jag tycker det är roligare att överraska med smink till fest eller så! Nu ska jag bara överföra denna drivkraft till skolan, haha.... :-)