30 Apr kl. 11.28

Valborg & sånt

Då var det Valborg igen! Jag har börjat dagen med en ridtur och fixat i stallet, nu ska jag snart ta tåget till Albert. Jag börjar jobba klockan 15 så får fördriva tiden där sålänge. Han har lovat att fixa Hannibal-serien till mig. Jag är ju ett Hannibal-fan men har inte vågat se den nya serien med risk för att den ska vara dålig, haha. Finns ju ändå ingen som gör det likt Hopkins. 

Det har varit en del bilder på April nu, så det blir några på mina små busfrön idag! Vicky & Wilma ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
29 Apr kl. 19.26

Vad hände med Valborgsvädret?

Allvarligt talat, vad hände med solen? I morgon är det Valborgsmässoafton och jag har stora tvivel på att det blir lika varmt som i fjol.
Då satt vi och göttade oss hela dagen, i BADKLÄDER, och sedan var det varmt och skönt hela kvällen. Jag hade den hetaste bikinibrännan och det kändes så himla bra. 

Titta så varmt det var på den då halvfärdiga terrassen?? Första solningen, uuuh, vill inte ens tänka på att jag är så blek nu igen, haha.

Sen åkte vi nercabbat till bålet och log med solen i ögonen. Våra pojkar var så stiliga så. 

Martin och Malin var med.

Simon också!

Jennifer & Linnea tog ton i kören och sänkte medelåldern med typ 60 år. Och Alberto var snyggast i flugan ♥

I år har vi (iallafall jag) inte så mycket planer. Jag ska jobba till 17 sedan får jag se vart äventyren tar mig, haha! Lite spänning i vardagen är ju kul, ska allt vara planerat blir det ingen sport. 
Postat i kategorin: ....Vackert
29 Apr kl. 10.43

Jag av Josefine Jönsson

Här kommer de färdiga bilderna från Josefine! Det syns verkligen inte att det var 5 grader ute, halvstorm och mot slutet även hagel. Så jag antar att vi gjorde ett bra jobb, haha! Trodde ärligt talat att jag skulle behöva amputera flertalet kroppsdelar efter denna fotograferingen, det var SÅ KALLT (bara ben mot betong </3).
Men, det var det väl värt! 

Vad tycker ni? :-)


Modell: Jag, Tove Kjaerran
Fotograf: Josefine Jönsson
MUA: Lina Hjalmarsson 
Postat i kategorin: , ....Modellbilder
28 Apr kl. 13.09

Bättre modellbilder

Detta är något som är så svårt att skriva om, det finns liksom inga rätt eller fel inom foto, det är ju det som är så underbart. Jag tänkte iallafall ge min syn på det hela. Jag är självlärd, har inte gått några kurser eller linjer med fotoinriktning utan jag har haft ett intresse. Jag är en sån person som pillar på allt, testar allt, ändrar något och sen testar jag igen, försöker se skillnader och utvecklas. Det är faktiskt mitt bästa tips, att alltid vara nyfiken och försöka. Man är aldrig fullärd, inte inom något. 

♥ Titta på andras bilder och försök efterlikna. Detta låter lite copycat, men det är jättenyttigt att försöka efterlikna tekniker, effekter mm.
Det gör jag konstant, haha. 

♥ Om du jobbar med kompis-modeller (modeller som inte är så vana vid att vara framför kameran), försök hitta poser och miljöer som är naturliga för dem. En typsik bild som man annars ser är en tjej iklädd tuffa, sexiga kläder, höga klackar och någon tveksam sminkning, i en pose som ser fruktansvärt obekväm ut och nästan lite plågsam. Det känns som idén var: "åh, vi leker att du är Adriana Lima". Nej, hon tjänar pengar eftersom hon är bra på det hon gör, vi amatörer är inte det, lika bra att erkänna, haha. Det ser mest töntigt ut. Följande är några bilder på mina bildsköna vänner där jag haft detta i baktanke:

Linnea på bild! En tjej med grym stil och ett hår som jag älskar. Vi har tillsammans valt outfit och sedan letade jag efter ett bra ställe att vara på. Jag ville ha en intressant bakgrund och tycker de olika nivåerna + linjerna fixade det. Jag ville undvika de typiska "titta in i kameran och lee"-bilderna så vi körde lite andra poser. Denna är jag fortfarande nöjd med!

Denna bilden på mig har jag faktiskt inte tagit själv utan det står Filip för. Jag tar med den för att jag gillar den avslappnade känslan vilket leder mig in på nästa tips: ta bilder då modellen inte är redo! Inte då hon pratar eller något sådant men då hon/han inte är i en stel pose. Det kommer se mycket mer casual ut och det är ofta det jag försöker få fram. Här håller jag på med att fixa håret eller något, men trots oförberedelsen är det en av mina favoriter. En till grej med denna bilden är ljuset. Det kommer lite snett bakifrån, som ni ser. Sånt gillar jag. Helt enkelt, haha. 

Jag har tagit en del bilder på Albert också och detta är en favorit. Jag hade en bra plan för fotograferingen och valde plats med omsorg. Vi var på idrottsplatsen och skulle fota bilder till hans projektarbete. Han är avslappnad och i kläder han trivs med (för ja, jag är tillsammans med en sportnörd). Vi väntade ut kvällssolen och utnyttjade det varma ljuset för att få fram skuggorna väl. Skuggor är ju det som bygger upp ett ansikte, det är viktigt att inte jämna ut allt. 

♥ Bakom modellen. Vad finns där? Bara blur?
Jag tycker det är fint då man tänker på bakgrunden och inte bara fokuserar på modellen. På bilden under speglas den stora trädkronan i vattnet, det gav en cool effekt :-)Bilderna på Sofie har också lite genomtänkt bakgrund. Här tycker jag också att kläderna passar väldigt bra in, Sofie är så duktig på sånt! 


♥ Fixa saker själv! Jag har sagt detta innan men tar upp det igen då det är en grym taktik för att utvecklas. Ta självporträtt. Gör det med omsorg. Fixa omgivningen och allt så det passar till det du vill. Man har ju trots allt sig själv där i alla väder, det bör man ta vara på. Med tiden lär du dig vilka ljus som är smickrande för dig, vad som funkar och inte funkar. Testa olika vinklar, olika bakgrunder. Du kommer se hur ljuset påverkas av minsta lilla förändring, jag lovar. 

Har du frågor angånde detta så känn dig välkommen! Nedan kommer några exempel på självporträtt jag trixat ihop. Postat i kategorin: ....Tips & Trix
28 Apr kl. 12.45

RAYBAN VISION XX

Igår glassade jag runt i den varma kvällssolen iklädd min nya favorittröja samt världens hetaste brills. Och nya jeans! Kände mig helt ny. Nyduschad också. Herregud. Iallafall, jag hade en trevlig kväll med Albert och hans systrar/släkt :-) 

Idag känner jag mig så utvilad och glad, det är ju trots allt söndag. Vi har varit iväg och köpt massa plantor och blommor (mamma & pappa fick ett trädgårds-crave) så det ska planteras idag. Och sen ska jag rida. Och sen ska vi grilla grillspett (om min vilja går igenom)! Allt som allt, en bra söndag! ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
27 Apr kl. 16.30

Och med detta dansar jag vidare!

 
Postat i kategorin: ....Vackert
25 Apr kl. 23.04

Mitt liv i skor

Bild 1: Mina nya skor, fick hem dem idag! Bilden gör dem inte rättvisa, de är jättefina i färgen och hålet vid tårna är hjärtformat <3


Bild 2: Albert och jag. Han ser ut att ha dvärgben.


Bild 3: Första dagen i lågskor och lågstrumpor för mig (fryser alltid)!

Postat i kategorin: ....Vackert
24 Apr kl. 10.46

Migrän och fotojobb

Puh, det har varit ett intensivt dygn här kan man säga. Jag har gjort det vanliga så som körskola, jobb och skola men som om inte det räckte fick jag en underbar migränattack igår. Låg som ett litet kolli från 5 till midnatt, verkligen skönt då man för en gångs skull har arbete att göra! Detta innebar att jag istället fick jobba i ljusets hastighet för att färdigställa allt idag. Jag jobbar bra under press, men det finns gränser, haha. Jobbet blev iallafall klart och blev skickat i tid. 

Nu har jag tagit världens snabbaste bad och ska slänga i mig mat innan jag rusar till tåget!

En supersneaky bild på vad jag höll på med
Postat i kategorin: ....Vackert
23 Apr kl. 16.31

Fortsätter på kattemat

Jag och Pelle pluggar, det är jättekul. Vi är jätteglada. Och jättepigga. Woooohoooo.

Postat i kategorin: ....Vackert
22 Apr kl. 23.17

Ojsan

Hur blev klockan såhär mycket och varför har jag fortfarande inte tagit ner min smutstvätt? Vissa saker har liksom inga svar, så är det bara.

Faktum är att jag har suttit med ett inlägg om hur man kan förbättra sina modellbilder/porträtt! Så jag hoppas kunna publicera det snart, det tar ju sin lilla tid. 

//trött chey 
Postat i kategorin: ....Vackert
22 Apr kl. 21.28

Tre gula små monster

Vi får alltid kattungar i stallet (vare sig vi vill eller inte) och denna våren var inget undantag! Tre glada tjockisar skuttar omkring inne på logen och lever farligt när man försöker gå ziczak mellan dem då man bär in hö. Vi har låtit dem vara i fred fram tills idag för att ge mamman lugn och ro men nu är de så framåt att man inte kan undgå möte. De har precis öppnat ögonen och är lite kladdiga så vi putsar med ljummet vatten då vi kan. Därav att de ser lite knepiga ut där :-)Det är här med matskick har de inte riktigt kopplat än, de är dock jätteduktiga och äter allt de kommer över.

Som sagt, bordskick kommer väl med åren, haha... ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
21 Apr kl. 20.05

Balklänning numero 2

Jag är på jakt efter en klänning att ha på Alberts bal, denna gången är det ju min tur att vara partner.
I fjol såg jag ut såhär, denna klänningen skulle jag ju faktiskt kunna ha igen då det är nya baldeltagare till detta året, haha. Men nej, jag vill ha en ny klänning, tänker ha en kortare och inte så "balig". Jag vill ha en Tove-klänning, något som jag kan bära igen. 


Har tittat på lite olika och fallit för några. Som sagt, inte alls några balklänningar, men jag vill bara vara snygg till denna dagen, inte en prinsessa, det var jag i fjol med min prins! :-) 
 Postat i kategorin: ....Vackert
21 Apr kl. 17.10

Frågor om foto?

Har ni några frågor som ni hållt på länge eller bara en spridd tanke? Behöver inte alls handla om min fotografering, men har inget annat att lägga upp idag, haha, så tänkte att detta kunde vara passande :-) 

Ska svara så utförligt och bra jag kan, med bilder och hela köret om det krävs ♥

 
Postat i kategorin: ....Tips & Trix
20 Apr kl. 21.01

Två kärlekar och underbart väder

Lite bättre bilder på de två blusar jag fick hem från Misselfridge förra veckan, älskar dem!
Tvingade Albert att ta några bilder, det klarade han utmärkt :-) 

Idag har vi verkligen njutit av helg och sol. På förmiddagen red jag till skogen och Albert cyklade med. Det blev en lång runda, vi var nog borta 2 timmar, trevligt. Solen värmde som attans, jag har saknat att bli svettig på grund av den, haha! Efter det fixade jag stallet sen körde vi ner till byn och köpte årets första mjukglass!! ♥ Innan familjen kom hem städade vi även huset, så efter allt detta förtjänade vi en skön kväll med grillat och god dricka. Nu har jag precis tagit in hästarna och ska hålla kväll :-)

Hoppas ni har en lika bra dag ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
20 Apr kl. 00.13

Min riktiga prins

Postat i kategorin: ....Vackert
19 Apr kl. 11.01

Vart du vill, så fort du kan

Och det är lång väg ner
Och jag skulle aldrig ramla mer
Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen

Har lite Håkan-mys såhär innan jag ska pysa iväg. Håkan, han kan han. 

 
Postat i kategorin: ....Vackert
18 Apr kl. 19.26

Kemikatten

Jag sitter med skolböckerna framme, lite kemi nu och snart lite matte. Till hjälp har jag geniet Pelle. Katten då. Och i högtalarna har jag Maskinen. Bandet då.

Postat i kategorin: ....Vackert
17 Apr kl. 22.25

Miami colouring

Flera av er svarade "dina fina självporträtt" på frågan om vad ni gillar med min blogg (se det inlägget här), så, här får ni ännu mera!

Trots att det är jag på bilderna så hoppas jag att ni, likt mig, ser på dem som mer än egobilder. Jag lägger ner tid och tanke, jag strävar hela tiden efter att testa nya saker och utvecklas. Det färdiga resultatet ska inte nödvänligtvis spegla mig utseendemässigt, utan mig, tankemässigt. Jag skapar efter hur jag mår, kan man väl säga. Jag försöker göra något bortom "en snygg bild". Jag tittar ständigt på annat och försöker sedan efterlikna tekniker osv, så lär jag mig och har alltid gjort.

♥ puss


Foto, modell & retouch: Jag
Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
17 Apr kl. 12.00

Add some colour to those words


Självporträtt ♥
Postat i kategorin: ....Porträtt
16 Apr kl. 21.04

Just nu:

Postat i kategorin: ....Vackert
16 Apr kl. 12.50

Snabba på kläderna

Två snabba bilder på det jag fick hem igår! Jätteglad, de sitter perfekt :-) inte de bästa bilderna men... Den blå blusen var helt genomskinlig så jag får hitta något snyggt att ha under, haha, lite väl vågat annars.

Postat i kategorin: ....Vackert
15 Apr kl. 22.14

Boka inför vårens härligheter

I takt med våren kommer alla de härligheter så som student, bal, fint väder och inte minst underbara miljöer!
Jag tar emot bokningar som fotograf ifall du vill föreviga något kärt. För mer bilder att kika in samt kontakt och mer info, besök min facebooksida ♥ ---> Tryck här! 

Urval av bilder från förra året
Postat i kategorin: ....Vackert
15 Apr kl. 21.28

Paket, på en måndag!

Wie, så glad jag blev när ett paket till mig låg på köksbordet! Självklart blir man alltid glad för paket men detta har jag väntat lite extra på. Det var mina kläder som jag beställde för en tid sedan (DESSA) och de var precis lika fina som jag hoppats på, om inte ännu finare! Jag ser sååååååhär mycket fram emot att få fota i dem ♥

Efter jobbet åkte jag med mamma till Landäng för att prova nya ridbyxor. De jag har nu har stått för många turer, haha, hål över allt, men de är så otroligt sköna så det tar emot att behöva slänga dem... Det blev däremot inga nya, jag uppehöll all personal jättelänge med att prova typ alla, men inga satt bra. Det hela slutade med att jag gick hem tomhänt och Landängs personal fick jobba över (förlåt).

Jaja, nu ska jag skriva ihop ett litet arbete och i morgon får jag prova ridbyxe-turen på Hööks. Någon som har bra tips på modeller med långa ben och smal midja? Alla som passar mig i midjan slutar vid vaderna... 
Postat i kategorin: ....Vackert
15 Apr kl. 12.26

Hej nya vecka

Hejhej!
Solen fortsätter leverera, till min glädje. Det blåser en del idag men det går ändå. Jag började dagen tidigt och gav mig ut på en skrittur tillsammans med mamma och hunden. Så skönt att vara igång tidigt, då blir resten av dagen lättare tycker jag! Just nu sitter jag på jobbet med en kopp varm choklad, jag ska snart börja. Blir världens häst-bomb, fjärde bilden eller nått? Haha, jag gör inte så mycket annat just nu... :-) April ser som vanligt lite knepig ut på bilden, she is a special little girl.

Postat i kategorin: ....Vackert
14 Apr kl. 09.36

Morgonpigg!

Godmorgon! Det är nog första gången på länge som jag hunnit säga det här, haha. Idag har jag iallafall varit uppe med tuppen, ätit frulle och ska nu klä på mig för att rida en sväng i detta UNDERBARA VÄÄÄÄDER. Det är uppenbarligen någon som hör mina böner om natten för precis som jag önskat skiner solen över oss idag. Det blir nog en liten skogsrunda idag! 

Tar med två bilder till på lilla April och lilla jag ♥ Längtar efter lite löv och blommor så man kan fota lite mer sånthär :-)

 
Postat i kategorin: ....Vackert
13 Apr kl. 20.41

FOUNTAINS OF WAYNE

Sådär, då har jag satt mig i kvälls-mode och inväntar lugn! Jag har varit i farten mesta delen av dagen. Ridit, plockat i trädgården, burit ved, städat och övningskört. Nu sitter jag på mitt rum med Kristoffer och lyssnar på musik som blivit glömd men hittad igen! Typ som denna:Jag inväntar också en trött Albert som bör komma hem från sin tävling när som helst. I morgon ska det bli bra väder, har jag hört, så funderar på att ta en sväng ut i skogen med kameran. Vi får se! Fick en sjuk lust efter att se Scary Movie nu också, haha... 

Postat i kategorin: ....Vackert
13 Apr kl. 15.17

Ridtur och sånt

Denna dagen började med att mamma släppte in katterna på mitt rum, de bet i mina tår tills jag insåg att jag var besegrad och gick upp för frukost. Det blev en mysig ridtur i det milda vädert, jag älskar de här dagarna då vinden är obefintlig. Eftersom naturen ännu inte kommit i blom tog jag inga bilder, jag väntar ut de gröna knopparna och vitsipporna!!

Nu ska jag städa lite, fixa lite mer i stallet och bara ta det lugnt, slänger med några fina bilder från i vintras som duktiga Caroline tog på oss! ♥

April fyllde för övrigt 13 år för några dagar sedan, den 1 april! Långsökt namn hon har.... :-) 
Postat i kategorin: ....Vackert
12 Apr kl. 21.26

Fredagsmys

Tänkte ha en mysig "enda-dagen-vi-ses-i-helgen"-dag med Albert. Sen kom min bror hem och nu ligger de i min säng och tittar på Star Wars. Allt jag hör därifrån är PEW PEW PEEEW BOOM BAAAM PEEEWPEW och jag ger nu upp om denna kvällen. Jag checkar ut, tar en kopp tee och sätter mig ensam vid Let's Dance.

//bitter flickvän med sockersug 
Postat i kategorin: ....Vackert
10 Apr kl. 20.52

Vilka skriver jag för?
Har länge haft en tanke om att göra ett nytt sånthär inlägg! Jag gjorde ett för drygt 2 år sedan och misstänker att det har kommit en del nya/fallit bort besökare :-) Det vore helt enkelt roligt att läsa vem som bryr sig om min alldagliga vardag, haha! 

En liten rad om vem som läser och varför? Det vore kul :3 Nu blir det sjukt awkward om ingen skriver, då kommer jag fylla i massa anonyma svar själv! Fast nej, jag har mer självförtroende än så. Eller? Bara skriv en rad, okej, snälla? Haha.

Och ja, det gäller även er - Jennifer, Albert och Sanne -om så bara tre fyller i ska det vara ni!

Postat i kategorin: ....Vackert
10 Apr kl. 20.24

Jag av Elin Kero

Så, för er som inte sett den redan -här är en bild sen min fotografering med Nevnarien, Elin Kero. Detta är ju bara en bild i serien så jag längtar spänt efter resten!

Denna frisyr är något jag absolut vill skryta med då den är skapad av två helt hårokunniga hårstylister, nämligen oss. Den var inte planerad men med lite våld och några tusen hårnålar så satt den. Vet inte om det är den som är boven, men har fått höra att jag på bilden är lik någon från Game of Thrones, haha. Ser ju inte själv på serien så känner mig oerhört lost. Men ja, det är klart, puderrosa, hårkronor och blek hy låter ju som något man skulle kunna hitta där.... :)Postat i kategorin: ....Modellbilder
09 Apr kl. 22.50

Mitt instagramsliv


1: Min fina Kurt-tröja, har gått i den nu, det var 19 år sedan han dog (den 5te april). För er som inte visste det så är jag ett Nirvana-fan. Eller, jag har svalnat lite. Gillar fortfarande musiken men är inte så besatt av Kurt Cobain som jag var under högstadiet, haha. Har dock en stor Nirvana-flagga på väggen ♥

2: Genom ren impuls piercade jag ett hål till i örat i går. Har tänkt på det ett tag och nu bara BAM, gjorde jag det. Mittenhålet då, den stora grejen är ett sånt wannabe-hål-smycke. Ni förstår? Ja. 

3: En förtitt i Josefines kamera efter i söndags. That raw-fil!

4: Jakob, Sanne och jag i lördags, haha. Kan se situationen framför mig, vi lägger in våra sjukaste moves och ber någon fota. Måste öva upp de poserna lite.... 

Jag heter tkjaerran på instagram :-)
Postat i kategorin: ....Vackert
09 Apr kl. 21.08

Drop it, yayayayadaya

Den sista tiden har jag mest sprungit runt med ett töntigt leende på läpparna. Jag vet inte varför, det har bara varit så bra dagar. Jennifer har varit hemma från Tyskland så vi har väl mer eller mindre varit klistrade vid varandra. Hon åkte idag igen så det känns lite tomt nu. Lämnade iallafall ett kickass avsked på hennes vägg (efter att vi varit utan varandra i typ 2 timmar, haha).


Annars? Tja, jag gör samma saker mest hela tiden. Lyssnar just nu bara på Eminem och Lil Wayne, vet inte hur det kom sig, men ja. Jag går i jeans och skjorta, dricker varm choklad och har fått fräknar. Det är lite så det rullar nu! 

Elin (Nevnarien) publicerade den första bilden från då jag var och fotades av henne och jag sitter här framför min dator och blir generad över alla fina ord. Det var en så himla kul upplevelse och klart det är underbart med ett bra resultat ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
09 Apr kl. 19.51

Self


Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
07 Apr kl. 20.43

Lite previews

Fick detta av Josefine nyss, lite blandat från dagen! De är inte redigerade, bara till gråskala, så jag ser fram emot att få se de riktiga resultaten sen :-)

Dagen har faktiskt varit förvånandsvärt bra! Med tanke på att det blev lite sent igår och tidigt i morse, haha. Vi var i säng runt 2 igår natt och halv 8 gick jag upp för att packa väskorna. Jag mötte upp Josefine och MUAn halv 11 och sen var vi klara runt 14. En snabb dag!  

Helgen har för övrigt varit super! Högskoleprovet tog en del av krafterna i lördags men det stoppade inte oss från att ha en helvild fest hemma i stugan. Det blev mycket skratt, morotsstavar och ZUMBALIVIN! Jag sov gott de timmarna iallafall. 

Nu har jag tagit ett skönt bad, ätit mat och ska snart ta igen lite förlorad sömn ♥

Postat i kategorin: ....Modellbilder
05 Apr kl. 20.33

Prov, kalas och foto!

I morgon blir det en hektisk dag. Den börjar kl 6:00 och sen är det dags för högskoleprov från 8:30 - 16:30! YES SÅ ROLIGT, har längtat så länge efter att spendera ett halvt dygn med att skriva prov. Eller??? Jaja, det får gå som det går, jag har iallafall laddat upp med godis som aldrig förr, haha. 

Resten av helgen ser iallafall bättre ut! Efter provet drar jag hem och börjar tagga för det kommer finfrämmat på besök. Det kommer troligtvis se ut lite såhär:

Sedan på söndagen har jag en plåtning inbokad! Josefine är nere och frågade om jag hade tid, och henne kan jag verkligen inte säga nej till. Sist blev det såhär: 

Så med andra ord: TAGGA HELG!!
Postat i kategorin: ....Vackert
03 Apr kl. 22.54

Lite ny garderob och vårkänslor

Idag har det varit så underbart fint väder! I morse i stallet var det så milt och man kunde höra frosten på gräset när man gick, samtidigt som solen började värma. Under jobbet var jag ute mycket, njöt med kaffe på en träbänk. Jag gillar inte ens kaffe, men det funkade rätt ok. Sen när jag kom hem och hade ätit drog jag på mig stallkläder igen och red en runda på terrängbanan. Varken jag eller April är i någon toppkondis just nu, men det blev ändå en del, sådär så man verkligen känner det bästa med att rida. När man bara rider rakt fram och det känns så rofullt och friskt, haha. Till råga på allt klickade jag nyss hem lite nya kläder ♥

Är så kär i blusarna, hoppas de är lika fina som på bild! 
Postat i kategorin: ....Vackert
01 Apr kl. 22.56

Mitt påsklov ♥

Under lovet har jag hittat på lite olika saker. Det var utflykter, påskmat, kompishäng och sol.

En dag åkte jag & Albert till stranden. Han skrattade åt mig för han trodde jag ville sola, men nej, det blev en lång promenad längs havet istället. Vi pratade om sommarresor, studenten och sånt. Och så fikade vi såklart. Tee och honung ♥


Senare dukade vi upp för lite fest med familj och vänner. Vi åt & drack gott, spelade något konstigt sång-sällskapsspel som min och Sannes mamma hade oanade talanger i. Sen spelade jag Sims klockan 2 på natten, det var visst värt dokumentation.

På påskafton såg det så här färgglatt ut under vår trapp. Det tyckte jag var fint så jag fotade det. Massa gäss och blommor, sånt gillar jag. Sen kom marodör nummer 1 och infiltrerade mina bilder. Katten alltså. Han ligger ganska lågt på populärlistan idag efter att ha förstört de enda rosorna jag någonsin fått. Tack katt, du skulle bara vetat att du ska kastreras snart. 

Samma dag såg jag ut såhär innan jag körde in till Svedala för att vara flytt-hjälp. Lite fräknar iallafall, våren är på gång nu! Har för övrigt sjuk träningsvärk efter alla flyttlådor, kan knappt hålla upp min teemugg. Jag borde verkligen träna. 

Nu ska jag ta igen lite saker jag missat, typ svara på mejl (jag kan nog vara den sämsta i hela universum på det, tar år på mig oavsett hur viktiga eller oviktiga de är) och sedan ta igen de timmars sömn jag missat! 
 
Postat i kategorin: