Jag är inne på min tredje vecka som student och tänkte dela med mig av de nya tendenser, tankar och beteenden jag har märkt av, ja, hur livet i denna vackra studentstad påverkat mig alltså.


♥ Jag har lärt mig hitta till-från de platser jag behöver. Kanske inte verkar så stort, men för en som nyss lärt sig hitta från (den gamla) skolan till sin pojkvän (vilket är dryga 7 minuters gång), efter snart ett år, är detta kind of a genombrott. 

♥ Jag kan Lunds ICA-sortiment bra, hittar rekordsnabbt till godisavdelningen.

♥ Fått en ny (smått påtvingad) favoritfärg. Maskin-röd.

♥ Jag har fått förståelse för de arga veckopendlarna, överväger att bygga en linbana direkt från säng - skola, om inte bussarna börjar skärpa sig med tider. 

♥ Kan därav Pressbyrons sortiment bra nu också. 

♥ Kunskapen kring att klä mig efter väder. 

♥ Jag kommer på mig själv med att alltid dubbelchecka ifall det kommer en cyklist i raketfart då jag korsar en vägbana. För det gör det, alltid. Att jag inte varit med om en krock hittintills är ett under.

♥ Jag uppskattar sömn mer än någonsin.

♥ Typ tredje mat-punkten nu, men ja, jag har helt enkelt utökat min godiskonsumtion till det dubbla. Minst. Borde stoppa ner en frukt istället, men varför göra det när godis är godare?

♥ Jag har lärt mig massor av nya sånger och förstått vikten av att alltid vara högljudd.

♥ Jag saknar alla mina fina NFU-vänner (och mina andra fina vänner (ja, du Sanne ♥) också) väldigt mycket och när man väl ses är det typ det bästa som finns, vilket ska bli i helgen, TAGGAD CHEY!


Typ såhär taggad är jag. Fast utan mongo-handen som viftar.