30 Sep kl. 19.29

I love autumn

Ah, den första söndagen på länge som jag faktiskt gjort något, haha. Vi vaknade redan vid 9 (bara det är lite utav ett mirakel) och sen drog jag igång en fin omelett-frukost med varm choklad och bacon, dels för att jag var sugen på det och dels för att jag kände för att vara snäll denna morgon. Sedan tog vi en sväng till Genarp och gick en lång tur i skogen. Hittade hästar, hittade får. Sen åkte vi hem, mötte upp resten av familjen och åt kladdkaka. Otroligt värd dag!

Det är precis sånt här som behövs för att jag ska vara glad -höstfärger, fina djur, lite frisk luft och kladdkaka.
Vad får er att stå ut en hel skolvecka? :-)

 
Postat i kategorin: ....Vackert
29 Sep kl. 22.44

Lite Edward en lördagskväll

Så, nu är denna lördag avklarad! Såg nyss klart Edward Scissorhands, lika bra som alltid, och jag grät som ett barn till slutet, som alltid. Åh, den är så fruktansvärt sorglig ocg fin, jag älskar den. Det passar bra att krypa ner i sängen efter det, i morgon är det dags för en tur i skogen och plugg ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
29 Sep kl. 16.54

Höstens palett

Igår var det verkligen fint väder och det tog jag vara på. Efter min lektion, som slutade 10:00, tog jag en liten sväng i Lund med kameran. Det blåste väldigt men var varmt ändån. Åt korv i solskenet, njöt lite. Sen tågade jag till Svedala och fortsatte med en liten promenad där, man får ju passa på när vädret är såhär fint! 

Resten av dagen åt vi Ben & Jerrys, godis, mat, tittade på film och sen cyklade vi till Linnea ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
27 Sep kl. 20.59

Höstkärlek och mys

Torsdag avklarad, fredag i morgon! Detta har varit en väldigt bra vecka, otroligt nog. Jag vet inte, andra brukar tycka annorlunda, men jag älskar hösten. Den må vara lite grådassig och kylig, men allt är så vackert och lagom. Inte för varmt, inte för kallt. Plus att man kan använda alla mysiga tröjor och vantar, haha. 

Idag slutade jag 12 så med min kära kompanjon och ex-klasskompis Filip besökte jag vår ex-skola och våra ex-lärare. Känns så sjukt att vi på ett sätt inte är en del av NFU längre, men samtidigt är det. Man kan inte släppa den och den släpper inte oss, haha. Vi åt iallafall lunch, hängde, chillaxade, mös, pratade, skvallrade. Ah, sånt man gör. Sen åt vi igen och cyklade hem till Albert. Kände mig som 13 igen när jag blev ramad genom Svedala. 

I morgon har jag min första redovisning i Endimensionell analys (ett svårstavat ord som egentligen bara innebär matte + att jag faktiskt inte är 13 längre) och det känns bra. Jag slutar alltså 10 och har som plan att ta med min lilla kamera till Lund, strosa runt lite i stan, knäppa lite bilder på det fina höstlandskapet. Kan nog bli fint! Sen är det partaj uppe på kullen, hos Linnea, ska bli super att få umgås med kända ansikten ♥♥♥


Jag har inte direkt några nya fräna bilder att bjuda på (inte heller min externa hårddisk), så det får bli några som ligger på datorn. Ett bildlöst inlägg är liksom inte min grej.
 
Postat i kategorin: ....Vackert
24 Sep kl. 21.25

Hur jag når mina medmänniskor så väl

Så här ser jag ut när jag är casual, ni vet, bara hänger lite, inget märvärdigt. Dricker varm choklad, bläddrar bland skolpapper i min ensamhet. Ser sådär lagom obesvärad ut, fierce, sofistikerad. 

 

Så här ser jag ut när jag umgås med männikor. 
 Jag föredrar detta!


Postat i kategorin: ....Vackert
24 Sep kl. 18.51

Blonde on blonde

Woh, har äntligen bestämt mig för att färga håret (och tagit tag i saken). Inga drastiska förändringar, det är fortfarande mig vi talar om, men mitt nuvarande slingade självfall kan behöva en liten renovering. Nu vid vinterhalvåret blir jag så himla mörk, så jag har tänkt gå på något ljust och uppfriskande. Jag får väl gå och smaka på det några timmar till, i morgon smäller det. 

Får låta mina två otroliga collage tala för sig själva, före & (förhoppningsvis) efter. Askblondt, något sånt, tja, varför inte. 

Postat i kategorin: ....Vackert
23 Sep kl. 22.04

Staying alive |

Min dag, kort fattat. Den har varit bra precis som helgen i sin helhet!
Jag har myst med katter och beslutat mig för att bli blondin. Och varit på middag hos Sanne, ätit soppa och äppelkompott ♥ 

Postat i kategorin: ....Vackert
21 Sep kl. 22.17

Criminal Minds och nya jeans

Äntligen fredag! Det är ju som känt den bästa dagen i veckan, och detta är inget undantag. Jag har varit hemma idag, städat, fixat, varit i stallet och sånt trevligt. Det kan behövas lite ibland. Nu på kvällen har jag finbesök av en kär Alberto så det är Criminal Minds-dags, allmänt slött och mysigt. 

Jag sitter förövrigt i världens mysigaste tröja, ska på riktigt flytta in i den och aldrig flytta ut. Och så har jag införskaffat mig nya jeans. Två par, faktiskt. När man väl hittar får man ju passa på. Det är väl vad för kul grejor jag har att dela med mig av! I morgon är vi bortbjuda på mat och trevligheter, så mys-slapp-kväll är ju alldeles ypperligt just nu. Love! ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
18 Sep kl. 18.31

Vad jag fått ut av Lund so far

Jag är inne på min tredje vecka som student och tänkte dela med mig av de nya tendenser, tankar och beteenden jag har märkt av, ja, hur livet i denna vackra studentstad påverkat mig alltså.


♥ Jag har lärt mig hitta till-från de platser jag behöver. Kanske inte verkar så stort, men för en som nyss lärt sig hitta från (den gamla) skolan till sin pojkvän (vilket är dryga 7 minuters gång), efter snart ett år, är detta kind of a genombrott. 

♥ Jag kan Lunds ICA-sortiment bra, hittar rekordsnabbt till godisavdelningen.

♥ Fått en ny (smått påtvingad) favoritfärg. Maskin-röd.

♥ Jag har fått förståelse för de arga veckopendlarna, överväger att bygga en linbana direkt från säng - skola, om inte bussarna börjar skärpa sig med tider. 

♥ Kan därav Pressbyrons sortiment bra nu också. 

♥ Kunskapen kring att klä mig efter väder. 

♥ Jag kommer på mig själv med att alltid dubbelchecka ifall det kommer en cyklist i raketfart då jag korsar en vägbana. För det gör det, alltid. Att jag inte varit med om en krock hittintills är ett under.

♥ Jag uppskattar sömn mer än någonsin.

♥ Typ tredje mat-punkten nu, men ja, jag har helt enkelt utökat min godiskonsumtion till det dubbla. Minst. Borde stoppa ner en frukt istället, men varför göra det när godis är godare?

♥ Jag har lärt mig massor av nya sånger och förstått vikten av att alltid vara högljudd.

♥ Jag saknar alla mina fina NFU-vänner (och mina andra fina vänner (ja, du Sanne ♥) också) väldigt mycket och när man väl ses är det typ det bästa som finns, vilket ska bli i helgen, TAGGAD CHEY!


Typ såhär taggad är jag. Fast utan mongo-handen som viftar.
Postat i kategorin: ....Vackert
16 Sep kl. 22.11

Leka och lära

Slappesöndag at its best! Nej, men jag ska faktiskt inte skryta med att jag gjort något vettigt idag. Igår var det nolle-gasque vilket innebar spex, god mat, uppträdanden, raketer och en allmänt glad skara studenter med hög alkoholkonsumtion. Det hela slutade med att jag till kl 00:00 blev en etta!

Idag har jag alltså tagit igen mig lite, trots att jag faktiskt vaknade klar i huvudet och med aptiten kvar. Jag har städat, packat, lagat mat tills i morgon (vuxenpoäng!) och fotat lite. Som ni ser under. Jag fick en idé som jag var tvugnen att testa, försökte få till ett fint mjukt ljus med lite motljuskaraktär. Det blev väl sådär, inte lätt att vara på båda sidor om kameran trots att jag börjar bli van, haha! 

Vad tycker ni om bilderna? Mjukare, romantiskt ljus + lite längre skuggor, är det någonstans nära lyckat? :-)

Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
11 Sep kl. 21.25

Plötsligt händer det

Det är inte ofta, faktiskt mer sällan än ofta, som det där omöjliga inträffar. Man blir otroligt förvårnad, nästan i chock. Jag pratar såklart om de gånger i livet då både du och din kära blir bra tillsammans (normala) på en och samma bild. Jag kan nog ganska tufft räkna till en bild nu. Det har haft sina motgångar men jag känner att vi är på rätt spår nu! 

Jag har pluggat lite ikväll, fått undan lite småjobb och sen bara tagit det lugnt. Jag behöver det har jag märkt. Tråkigt men sant kan man inte göra allt på en och samma gång. Nu ska jag krypa till sängs (första natten utan rinnande näsa ♥♥♥) och sova ut ordentligt, morgondagen varar från 06-19 :( Jag må ha den svagaste kroppen i detta universum, men att vara igång hela dygn, med både partaj och plugg är jag då inte skapt för, haha...

Nä, jag bjuder på denna vackra bild och säger godnatt på det!
Postat i kategorin: ....Vackert
11 Sep kl. 16.44

Can't help falling in love

Jag har Elvis i högtalarna, vet inte om jag blir sentimental, avslappnad eller bara väldigt kärleksfull, troligtvis allt på samma gång, men det ger mig iallafall inspiration. Röda läppar, stiligt, klassiskt och med stora smycken. Lite sådär. Kreativiteten blev tillsist så påtaglig att jag var tvungen att göra något, såhär blev det, ja - nej?:


Självporträtt - Tove Kjaerran

Postat i kategorin: ....Porträtt, ....Vackert
09 Sep kl. 21.16

Hej Carl Vinje!

Idag har vi alla varit finklädda och på dop för mitt kusinbarn Vinje som för dryga 3 månader kom till jorden. Det var fint, uppe i Segelstorp på välbesökta trädäcket med god mat och fint väder. 

Nu är det dock sängdags om jag ska orka med dagen i morgon också! Naaaati ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
05 Sep kl. 21.42

Vad som ger en bästa peppen i världen

Det spelar ingen roll om jag är arg, ledsen, trött, omotiverad, sur eller bara på fel humör -detta får mig alltid att må bättre, och är jag glad så blir jag om möjligt på ännu bättre humör. En underbart bra låt framförd på ett sätt som faktiskt slår orginalet, imo. Nu ska jag sova så min sovmorgon (numera är 7:30 sovmorgon, suck) blir värd något. Haaaade!
 
Postat i kategorin: ....Vackert
03 Sep kl. 19.56

I am up in space

Jag är uppe i varv, käkar godis, sveper kaffe (ja, ni läste rätt, kaffe!!) och får gjort massa grejor, produktiv chey! Jag har egentligen inte skapat underverk, bara gjort det som skulle vart gjort för länge sedan. Men ändå.

Jag har tyvärr inget jätteroligt att berätta. Min skypekontakt bröts, men det märkte inte jag, så här har man suttit och haft en ensidig diskussion ett tag. I morgon börjar jag 8 (buuuu) och måste gå upp kl 6. Så jag får väl snart gå och lägga mig. Jag lyssnar på Cobain och önskar han levde. Lite sådär rullar jag ikväll!

Postat i kategorin: ....Vackert