28 Nov kl. 22.47

Oldies but goodies

Bjuder på två glädjespridare, såhär i kylan! Mer glädje till folket ♥


Jag & Jennifer
Taget av mig med stativ
Postat i kategorin: ....Vackert
28 Nov kl. 19.06

Bloggdesigner

Jag säljer designer till din blogg!
De görs alla med omsorg och jag anstränger mig till mitt yttersta för att Du ska bli nöjd! En beställning sker under följande omständigheter:

• Jag använder mig utav bilder du skickar till mig. De ska vara tagna av dig / du ska ha rätt till dem. 
• Förändringar du gör efter det att jag installerat din design tar jag ej ansvar för. Du får gärna ställa frågor, men jag kan tyvärr inte "rätta till" saker som jag själv inte ställt till. 
• Du får ej lov att klippa bort/stryka över mitt namn, så länge du använder min design ska en rättvis tagg finnas med. 

Ett designpaket kostar 499:- 

En del av de personer som beställt av mig: 
(Då tiden går har såklart inte alla kvar min design, men de finns för er som vill ställa frågor om det hela :-))

Cornelia Hagström
Anna Helgezon
Malin Eriksson
Malmö BMX Racing blogg
Meica
Josefin Back

Se även min kategori där jag postar allt kring bloggdesign, en hel del exempel finns där: Blogg och kodning


Postat i kategorin: ....Design + Web
26 Nov kl. 23.29

Summer flashbacks

Här kommer ett till inlägg med sommarminnen som jag verkligen hoppas terroriserar sönder er i vinterkylan. För det gör det med mig iallafall. Godnatt på er annars ♥

Postat i kategorin: ....Utflykter, ....Vackert
26 Nov kl. 21.06

Zuckerbeahrg!

Tjenis!

Denna måndagen är på väg mot sitt slut, jag ska strax bege mig ner för att fixa lite tee innan jag sätter mig framför en dokumentär om Mark Zuckerberg, ni vet, Facebook och det hela. Så sjukt intressant, tycker jag. När jag kom hem gick det en om Steve Jobs, sen följde Big Bang Theory in lite sådär casual, så jag har med andra ord inte fått mycket gjort idag, haha!

Jag satte iallafall redovisningsuppgift numero två i matten, skönt! En bit på vägen är alltid en bra sak. Det firade jag med att åka hem och bjuda in mig själv på fika, titta på American Pie och koka ägg hos Albert. Jag vet att han uppskattar det, innerst inne.

Så ja, tee - dusch - TV!
Postat i kategorin: ....Vackert
25 Nov kl. 19.59

Summertime sadness

"I got my red dress on tonight, dancing in the dark in the pale moonlight
Done my hair up real big beauty queen style, high heels off, I'm feeling alive"

Postat i kategorin: ....Vackert
25 Nov kl. 12.04

Jag ska köpa lycka för pengarna

När allting är såhär grått och mörkt, tungt och kallt har jag en lösning som fungerar i alla lägen. På sommaren kan jag få dåligt samvete av att gå på shoppingcenter, inomhus, då det är sol ute, men nu är det inget som hindrar mig! De sägs att diamonds are a girls best friend, men i mitt fall är det nog skor som kan få mig på platt fall. Det här är iallafall de två som senast satt krokben för mig! Är så otroligt glad för dem, de röda står redan på hyllan och de svarta är hemklickade! 

Förhoppningsvis kommer våren tidigt iår, detta är tyvärr inte den mest ekonomiska depptrösten ;-) Men, ska jag vara nere, kan jag åtmindstånde göra det snyggt! 


Skorna är från Scorett resp Zara ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
24 Nov kl. 21.33

Blue Velvet

Bilder från dagens jobb, med fina, vackra Sanne som har, i mina ögon, varit världens modigaste och klippt av sitt hår. Men så jäkla snyggt det blev!! Nr 1 och 3 är mina personliga favoriter, vad tycker ni om dem? :-)


Modell: Sanne Ringdal
Fotograf: Jag, Tove Kjaerran
Postat i kategorin: ....Porträtt
21 Nov kl. 20.27

Onsdag är toppen av veckan

Yes, jag tycker om onsdagar! Det beror inte på att det brukar hända något roligt, snarare tvärt om. Onsdagar har genom alla mina skolår alltid varit den längsta, tyngsta och tråkigaste dagen. Förutom i fjol, då var jag ledig. Iallafall, nej, onsdagar är bra eftersom man nu kan räkna ner till fredag. Det är lite som veckans lokala maximum, efter den går det lätt i nedfösbacke! 

På tal om lokala maximum, så sitter jag, inte helt oväntat, med matteboken. Tog dock en liten paus nu, ska försöka dra mig ner till böckerna igen. Igår tog jag nämligen också en paus, det slutade med att jag vaknade upp, i morse. 

Som alltid när jag har fullt upp med skola och andra viktiga saker kan jag inte sluta tänka på allt roligt jag vill göra. Tankar och ideér till nya plåtningar, vad jag ska göra i sommar, vad jag ska ha på mig i morgon och vilket tee jag ska dricka ikväll. Jag är nog vad man kallar tankspridd. Eller bara jäkligt bra på att prioritera annat. En blandning kanske? Jag är då inte ensam, det vet jag, det är det viktiga! 
Postat i kategorin: ....Vackert
19 Nov kl. 12.23

Ett återfunnet vimeokonto senare

Av en slump kom jag in på mitt icke så väl använda vimeokonto, och här fanns ju lite roliga saker faktiskt. Det är kul att titta på gammalt, man ser nya saker, att man har utvecklats osv. Fick lite lust för att försöka filma lite mer :-)

Idag har det varit så fint väder, jag tog en dag av från skolan och kör hemmaplugg deluxe, med fri tillgång av snacks och mysoutfit. Det ska jag fortsätta med nu!
 

Postat i kategorin: ....Vackert
16 Nov kl. 20.54

Fredag!!!!

Äntligen!

Postat i kategorin: ....Vackert
16 Nov kl. 19.02

Favoriter just nu

Anna Selezneva för Vogue Paris
Jon Kortajarena

Räcker att säga det.

Postat i kategorin: ....Vackert
15 Nov kl. 21.32

Tove av Joakim Karlsson

Idag damp det ner lite färdiga bilder i inboxen! Jag tycker det blev jättefint, det är verkligen inte lätt att få till den lite oldschool-trashy-vintage-looken som Joakim lyckats med här, cred för det. Den översta serien är tagen med ett plastigt lågprisobjektiv som han impulsköpte dagen innan, just i hopp om att få till en lite "sämre" kvalitet, lite som en gammal kamera. Vad tycker ni? Lyckades det? :-)


Modell: Jag. Tove Kjaerran
Fotograf: Joakim Karlsson
Make up: Linda Jönsson

Postat i kategorin: ....Modellbilder
15 Nov kl. 21.18

Sommarminnen och skoskav och sånt

Just nu sitter jag och bläddrar igenom lite bilder, har en del nytt att visa och sen är det världens bästa terapi också. Jag saknar det, att ha tid för att egentligen göra ingenting. Jag har inte tid till det nu heller, men jag tog mig tiden. 

Som sagt, det är fullt upp med skola, försöka bihehålla något som helst socialt liv och sen går resten av tiden till plugga, äta, sova. Trots denna cykel har jag fått gjort lite under veckorna!

I fredags rastade jag Malmö med Linnea. Butiksmingel, gratis öl och shopping, ohyes!
Lördagen spenderades med plugg och lite familj. 
Resten av helgen blev ganska lik det ovan.

Nu i veckan har jag varit i skolan som vanligt, försökt få någonting gjort osv, det går lite trögt atm.
Idag stod jag nämligen på Malmömässan (Gymnasiemässan) å NFU's vägnar, självklart, för de är den bästa skolan. Jag hoppas alla som ska kasta sig ut i gymnasielivet tänker på det ;-)

Här följer en färgglad resa längs memory-lane ♥

 
Postat i kategorin: ....Vackert
07 Nov kl. 21.03

En sketen dålig onsdag

Idag genomlider jag en sån där dålig dag. Ni vet, en sådan dag då allt bara blir sämst utan att egentligen vara det. 
Självklart ska denna dagen bjuda på de mest påfrestande saker, så som tråkiga lektioner, dåligt väder och konstiga människor på tåget. Låt mig sätta er i situationen:

Jag sitter på tåget in till skolan. Snett mot mig sitter en mamma med sin son, han kan ha varit 2-3 år max, i knäet. Hon pratar i telefon om en kille hon börjat träffa. Hon famlar efter hörlurar i fickan. Pojken är inte så stor så att han kan hålla balansen helt själv, och när tåget bumpar till faller han rakt ner i golvet, slår i huvudet och börjar gråta.

Nu har ju jag själv inte barn, så visst, jag vet ju inte vad jag exakt hade gjort i den här situationen, men jag är ganska säker på att jag inte hade brytt mig ett piss om att ursäkta mig i telefonen med "Amen oj, vänta, ska bara fixa en sak", plocka upp pojken, klappa honom på ryggen i hopp om att han ska tystna, och sedan fortsätta i telefonen "aah, okej, så var va vi? Ja, just det, jo dejten igår gick faktsikt bra, han är ju så söt....!". 

Liksom, va? 

Nej, denna dagen ska bara få ta slut nu tycker jag. Jag ska sitta uppe och sura lite till, sen bojkotta allt med att sova. Låter som en plan! 

Godnatt från en omotiverad, trött, kall och tjurig tjej_93. 

Postat i kategorin: ....Vackert
04 Nov kl. 19.55

Ett ex från igår!

Här kommer en första kik på vad gårdagen gav! Hela serien är i svartvitt, det blir väldigt skön känsla och ljussättningen är super! Det jag är mest nöjd med är verkligen att få vara med bakom allt, att se hur mycket tid och tanke det läggs på just ljus. Joakim sprang rundor, flyttade skärmar och gardiner för att verkligen få allt så som han ville, häftigt :-)

Jag väntar spänt på de andra bilderna, tills dess ska jag mysa sönder, såhär sista dagen på helgen. Det är Beck, glass, Albie och familjen som är på schemat, love ♥


Fotograf: Joakim Karlsson
Smink och hår: Linda Jönsson / Face by Linda
Modell: Jag (Tove Kjaerran)

Postat i kategorin: ....Vackert
03 Nov kl. 20.04

Klar för dagen!

Så, efter en heldag med fotografering är jag jättetrött och slappar välförtjänt med kusinerna! Det har gått bra, det var kul och jag tror faktiskt det kan bli riktigt snyggt! Jag har inte mycket bilder att visa, så ni får nöja er med dessa två. Fick en rejäl sminkning och mot slutet även backslick-hår, faaaancy!

Postat i kategorin: ....Vackert