31 Jan kl. 21.35

En sketen men bra tisdag


I dag har jag varit i skolan, i vanliga fall brukar jag göra viktigare saker på mina tisdagar (typ som att rädda världen osv) men nu kände jag att det var dags för skolnytta. Jag vaknade hos Alberto, lite sådär lagom pigg. Väl i skolan hann man knappt dit innan man slutade, älskar att gå i trean ♥ I väntan på bussen satt vi och diskuterade matte och flätade hår. Det vanliga. Kreationen över är alltså mitt hår, av Linnea.
Jag är inte så badass på att fläta.


Albert var också i skolan. Ville mest klargöra att jag inte gick hem och sov hos honom utan att han var där. Det hade varit lite obehagligt.
I alla fall, denna smygbild hittade jag på lille phonien, skulle starkt gissa på att han är i fart med att visa något äckligt på datorn.
Det hör liksom till standard. Han ser rätt nöjd ut, så ja, garanterat något äckligt.


Väl hemma fick jag ett enormt sug efter pannkakor och eftersom jag alltid går efter magkänsla (haha) så var det pannkakor det blev!
Att stå i köket och titta ut över en iskall gård är sjukt mysigt. Tills man behöver gå ut dit och göra någon nytta (frysa ihjäl) alltså. Dock tog pappa in hästarna idag så någon större nytta mer än mat behövde jag inte göra.

Nu är det strax sängtid, är trött i ögonen av all redigering kvällen bjudit på. Som ni förstår har jag lite fler bilder att visa men jag sparar det för att inte nöta ut mitt lilla tema, heh.

Natti ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
31 Jan kl. 20.26

You see,

Postat i kategorin: ....Vackert
31 Jan kl. 18.22

18:22:11 obekväm

Postat i kategorin: ....Porträtt
31 Jan kl. 16.38

Fina fisken


Flätor är jag själv otroligt dålig på att göra, men min lilla Li var desto bättre. Finemang! 

Vi har haft strömavbrott i några timmar nu vilket har varit ganska drygt. Det är inte direkt TV/dator jag saknar, mer att kunna laga varm mat. Hungrig chey! Är man på bra humör (och omotiverad till studier) tar man fram kameran och lever livet i väntan på elektricitet, kommer nog slänga upp lite bilder framåt kvällen. Nu - MAT (!!!)
Postat i kategorin: ....Vackert
29 Jan kl. 20.16

De tar i för löstDet måste va på liv och död,
Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt
För om jag tar i för löst, har jag förlorat allt imorgon bitti

Sitter med Maskinens nya singel på repeat. Den är bra, men inte riktigt dem tycker jag. Den är komersiell.
Knappt aggressiv och utan några uppenbara påhopp eller könsord. Men jag gillar faktiskt den ändå får jag väl säga. Det är Maskinen, de har mig i alla väder ♥

Här är en såndär frän länk ifall någon bryr sig om att förstå vad jag svamlar om --> Maskinen – Liv och död

Postat i kategorin: ....Vackert
29 Jan kl. 16.50

Skogshund

Postat i kategorin: ....Djur
29 Jan kl. 14.26

Som Jesus, fast i termobyxorJag må ha korsat myndighetsgränsen men då det kommer till frusna sjöar är det som bortblåst.
Att det kan kännas så barnsligt kul med is är ett mysterium, men jag kan inte undgå att känna mig som Jesus. Fast med termobyxor då. 

I kväll siktar jag på lite matteplugg och sånt kul. Min syn av Matte diskret är ännu rätt bra, men jag har å andra sidan inte öppnat boken än...
Postat i kategorin: ....Utflykter
28 Jan kl. 19.06

Vill ututututututututut


Jag kommer ihåg de här bilderna.
Det var precis när jag packat upp min nya skärm och var mer taggad än någonsin på att få använda den. Samma känsla tränger sig på igen, vill ut och ta kameran med mig, men hittar ingen bra tid. Ibland kan det vara skönt att bara gå någonstans och se vad som händer men jag vill ha planer just nu. Har fått/köpt en del nya saker också som jag inte ens testat, dåligt. 

Aja, blir väl till att vänta ut våren lite till. Detta vädert är inte direkt favoriserat trots att det må ha sina stunder. Länge leve vitsippor och milda vindar!
Postat i kategorin: ....Vackert
28 Jan kl. 16.17

Några minnesvärda stunder


♥♥♥♥♥♥♥♥♥ massor av sånnadära hjärtan ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Postat i kategorin: ....Vackert
28 Jan kl. 15.30

Idag har jag...


Raggat upp småkusinerna med the simple touch of mobilspel


Lirat keyboard like a boss


Lunchat med farmor & farfar ♥


Låtsas att det var vår ute. Det är det iallafall inomhus numera, alltid något! 


Postat i kategorin: ....Vackert
26 Jan kl. 21.33

Me gusta

Postat i kategorin: ....Vackert
26 Jan kl. 17.35

Kärlek kan komma plötsligt


Älskar att min arm ser ut som betjäntens i Scary Movie 2. Bra, verkligen!

Jag var på Nova idag. Jag skulle inte köpa något till mig själv. Jag köpte saker till mig själv. Självdiciplin noll typ.
Nej, men när man hittar en fin bikini så får man faktiskt slå till, dum vore man väl annars? Och jag var faktiskt duktig och valde bort en av två klänningar. Nu ska man bara bli lite brun så man vågar bära det offentligt, sommar 2012, jag väntar på dig! 

Jag hittade för övrigt det jag kom för och lite därtill. Gled in på Ben & Jerrys också, det gjorde dagen fulländad!
Nu ska jag ta vara på min lediga dag lite till och skriva lite arbeten (för ovanlighetens skull). Men först mat, alltid prio 1 ♥


Postat i kategorin: ....Vackert
25 Jan kl. 20.39

Dör

Postat i kategorin: ....Vackert
25 Jan kl. 15.46

Mitt lilla vinterland


Denna bilden tog jag i fjol under vinterlovet, en så otroligt lugn och vacker dag det var. Himmlen var verkligen turkos och det låg världens tjockaste, vita dimma i dalen. Det är då man aldrig vill flytta härifrån.
Postat i kategorin: ....Natur
24 Jan kl. 20.16

Snart, snart, kanske, hoppas!

Postat i kategorin: ....Vackert
24 Jan kl. 19.39

Även de lata de kan!


Bild från i somras, flum efter denna fotograferingen haha :)

Idag har jag varit sjukt produktiv! Anlände till skolan 7:30 som vanligt, fick en mysig godmorgonkram av Alberto innan han gled vidare och sedan började jag faktiskt jobba. Tittade igenom en labrapport och fick den utskriven, började spåna på Svenskauppsatsen med Filip & Jennifer, gjorde en del projektarbete osv. Själv slutade jag 11 men satt kvar till 16. Nu får jag banne mig hoppas på bra karma!

Som om det hela inte vore nog har jag faktiskt fortsatt på den bra vägen även här hemma. Sitter just nu i InDesign och försöker få till en snygg layout till en kommande katalog, det går framåt blandat med svordomar. 

Det ska bli en nått sånär tidig kväll har jag tänkt, laddar upp med tee och cool musik, ohyes.

Postat i kategorin: ....Vackert
24 Jan kl. 17.26

Postat i kategorin: ....Vackert
24 Jan kl. 14.40

Direktupdate, yaowHär sitter jag i min ensamhet och skriver lite arbeten.
Har fått in två labbar idag, ändå flitigt.
Skorna åkte av innan, då vet man med säkerhet att det är allvar alltså! Försöker flörta till mig folk som kan köpa choklad åt mig, går inge vidare alltså. Måste skaffa bättre övertygelsemetoder (hot). 
Postat i kategorin: ....Vackert
23 Jan kl. 19.25

¥¥¥¥

Postat i kategorin: ....Porträtt
22 Jan kl. 20.32

De djupaste hemligheterna

1 ∞ Solblekt långt hår är bland det finaste som finns och mitt aim för summer 2012.


2 När jag hittar en bra låt lyssnar jag på den konstant tills jag tröttnar. Sad but true. 

3 Jag är bäst på att skjuta upp saker som är lite lagom viktiga. Alltså inte högsta prio men ändå väsentliga. Typ som att svara på mejl, sms eller liknande. Det uppskattas aldrig av vänner, tur de är vana...

4 Jag älskar säregna utseenden. Det gäller både tjejer och killar då. Jag vill kunna stirra mig blind på små detaljer så som kindben, nyckelben, ögonbryn, fräknar osv. Sen ska det vara naturligt vackert också, osminkat. Typ Abbey Lees käkben, Rumis läppar och (om jag vore man) Jon Kortajarenas helhet. To die for. Man måste ju få lov att drömma right? 


5 När vi ändå är inne på vackra saker. En snygg kille definieras (av mig och Jennifer) som riktigt snygg då han är het på kvällen, och fortfarande har det kvar när han vaknar nästa morgon och man själv ser ut som skit. Påtal om det så är rufsigt morgonhår bland det mysigaste som finns. 

6 ∞ Fanta är bäst. Och detta är sååå min (egenutnämnda) bästa humor:Postat i kategorin: ....Vackert
22 Jan kl. 17.00

Sommar och allt braJag längtar efter den där värmen då man försöker hitta skugga för att inte överhettas. Håret ska kunna soltorka utomhus och man ska kunna känna gräset mellan tårna. Spela vollyboll på stranden. Ha musik på och sitta ute hela nätter. Ohja. När man läser igenom gamla inlägg som detta blir man så allmänt glad ändå ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
22 Jan kl. 16.01

Dancing in the moonlightKvällen bestod av massor av äventyr så som mat ute, fastkörning med bil, nära-döden-fall på hal asfalt och galet mycket dans, fint! Morgonen var inte fullt lika fartfylld utan det har mest varit Prisonbreak och sängläge. En och annan kanelbulle har åkt med också. 

Nu (snart) ska jag ta mig samman och fixa lite läxor och sånt kul. Fun stuff, absolut! Postat i kategorin: ....Vackert
19 Jan kl. 18.42

Chillaxar

Postat i kategorin: ....Vackert
18 Jan kl. 20.38

Man borde nästan släppa en bokSka man göra någon slags granskning av mig och mina närmsta så är det absolut mitt Photobooth-album man ska lägga beslag på. Under de senaste tre åren har allt hamnat där, verkligen allt! Sitter alltid och bläddrar i det när jag har tråkigt, finns ju så mycket att tänka tillbaka på. 

Anyhow, nu ska jag äta något gott och sen försöka sova ännu lite mer om det ens är möjligt. Challange accepted helt enkelt. 


Postat i kategorin: ....Vackert
18 Jan kl. 18.12

Lugern vill tala med mig, men jag får inget svarDet är på gränsen till pinsamt, men jag får erkänna att jag nyligen vaknat. Fick en sånhär trevlig känsla av att något inte stod rätt till i skolan, så jag tog mig hem för att sova bort eventuella problem. Det fungerade rätt okej förutom att jag nu är trött som en apa och inte har någon aptit. Förhoppningsvis ska jag inte bli sjuk igen iallafall!

Just nu sitter jag med en kopp tee och en kidnappad Aladdinask (dont tell mum) och ser över framtida läxor mm. Ska ta ett långt bad för att vakna till lite, tur att man är fri i morgon! 


Postat i kategorin: ....Vackert
17 Jan kl. 15.52

Då kör vi en gång till


Finaste tjejligan i vaaaarmt solsken, Paris 2011, endast på NFU ♥


Denna bilden hade lätt potensial för att bli legendarisk, synd bara att man inte riktigt ser det. Jag och Erik som posar iallafall, bara så alla vet!


Mysiga morgnar på studieplanen, tjusiga mac-datorer som är fina, vita och facebookvänliga (viktigt).


För att balansera all gullig kärlek på skolan så slåss vi lite också. Iallafall Albert. Men vi tycker om honom ändå, oftast. 


Tro det eller ej, men bland allt roligt har vi kalasbra lektioner också. Här ska visst något dissekeras och jag är på plats, såklart. 

Yep, ikväll ska jag spendera lite tid på skolan igen, sista Öppet Hus innan 9orna står inför sitt tunga val.
Hoppas många kommer och tittar in, där är fika o allt. Fika kan man ju inte missa? Nu ska jag klä på mig efter ett långt bad, känner att det blir trevligast för alla då. Ha deeeeee! 

Tiderna är för övrigt 17:00 - 20:00! Be there.

Postat i kategorin: ....Vackert
16 Jan kl. 19.57

Gammalt som snart kommer igen

Mountainbike i våras

Efter att ha bläddrat och bläddrat bland bilder är jag mer än taggad på att komma ut och fota igen. Det blir aldrig av, något kommer alltid i vägen, shitfuck som Sanne skulle sagt! Nä fan, nu i helgen får vi hitta på något innan jag exploderar, hör du det Jennifer? ♥
Postat i kategorin: ....BMX
15 Jan kl. 22.29

KvällsgöraTog äntligen tag i det där som jag "ska göra". Just orden "ska göra" används flitigt här just nu. Det är väldans mycket som ska göras, men det är ju ingen sport om man börjar i tid right? Iallafall, kika in, lär fylla upp med mer när jag lokaliserar mig bland alla satans mappar:

DIREKTLÄNK, tjohej!

Postat i kategorin: ....Design + Web
15 Jan kl. 20.23

De hade aldrig vart i Malmö


Alberts Erik & Jacob möter min Erik & Sanne


Tunga grabs fer sureSkönsång och glada miner!

Morgonen där på, utslagna hjältar i diverse sovställningar :)

Är hemma och uppackad efter en galen helg som man nästan inte ville skulle ta slut! Vi har firat vår nyblivna 18-åring med all kärlek vi kunnat ge och det sätter ju sina spår när timmarna börjar läggas ihop :)

Vi vände på steken och lät Kristianstad komma till oss denna gången, med dunder och brak! En mysig fredag följdes av en toppad lördag med allt man kan önska sig :) Efter en grym natt blev det söndagschill med chips, badkarsbad och Män som hatar kvinnor, like like! 

Nu ska jag fortsätta mysa på mitt rum (som känns ovant eftersom jag inte varit här på ett tag) med Bowie och en stor kopp tee, life's goodPostat i kategorin: ....Vackert
12 Jan kl. 17.47

Nobeldag, NV-fest!


Först var det kramar och gosigheter på 400, innan Linnea lämnade oss för att styra kosan mot Danmark!


Vi var på studiebesök och pös inom Mc Donalds för akut mat och värme.


Innan dagen var slut hade vi klätt upp/ut oss, ätit finlunch och dansat foxstrot. Vissa mer graciöst än andra, hrm...

Postat i kategorin: ....Vackert
11 Jan kl. 21.54

Bara ge mig en formel

Har provat kläder hela kvällen, fann peace at last i den övre kreationen. Gutt, i morgon är det nv-dag och tillsammans ska jag & Jennifer låta linjen leva vidare! 

Att det inte finns färdiga formler för klädkoder alltså, jag har inte östrogen nog för att vara modebloggare, konstaterat :)

Postat i kategorin: ....Vackert
11 Jan kl. 14.44

Solhäst i januari

Jag och April; Jag och April; April | De två översta är lite 'behind the scenes' från fotograferingen för den undre.

Åh vad man längtar till solen när man bläddrar igenom dessa albumen. Jag har lärt mig att inte sakna saker -bara längta, och tro mig, jag längtar efter otroligt mycket just nu.

Sitter hemma efter att ha varit en sväng nere i byn, är ledig idag. Har tänkt göra lite skolarbete men ja... we all know that aint gonna happen. Nä, så ska man inte säga. Chansen finns ju trots att den är liten! Mitt största problem idag är att jag inte kom till att sola, så jag lär vara lika brun som en snöhög till helgen, oush. Är inte helt peppad på att ta till brun-utan-sol, risken för att bli fläckig är oroväckande stor...


Postat i kategorin: ....Hästar
11 Jan kl. 14.05

Marry me?

Postat i kategorin: ....Vackert
09 Jan kl. 21.05

Han är var, han är där?Äh, som somliga vet är jag sugigast i världen på att hålla hemligheter jag bara vill berätta om, så det tog ju inte lång tid innan de som ville fick ur mig information kring typ allt (fuck you)! 

Rummet mitt är mörkt och håret (rätt mycket) ljusare irl, nu ska jag förbereda mig för en tiiidig morgondag och möten med bästa! ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
09 Jan kl. 15.36

Hoppas jag har insidan kvar!Åh ja, äntligen är mitt hår finfixat, lagom till skola och veckans festligheter! Det klipptes en rätt bra bit för det behövdes.
Skönt att slippa de slitna topparna och risiga bitarna som fanns kvar, haha. 

Jag konverterade även till blondin, eller ja, ett steg åt det hållet iallafall :) För att slippa se ut som en crackhoe tar jag det i lite mindre etapper, ehe... Men det känns sjukt bra, trivs i lite ljusare toner nu när det är så kyligt ute! 

Jag ska dock hålla det superduperjättehemligt tills lördag, för det är först då jag träffar Albert, därav min noga gråskalade bild ;)Postat i kategorin: ....Vackert
08 Jan kl. 19.16

Living on the wildside!

Postat i kategorin: ....Vackert
08 Jan kl. 14.13

Bilder för sponsorbroschyr 2012

Postat i kategorin: ....BMX
08 Jan kl. 12.57

Nu är lata dagar överJa, det är ju ingen lögn när jag säger att mina senaste dagar inte varit allt för produktiva. Soffläge, mat, musik och sånt, det är farligt hur många timmar som kan rinna iväg. Jag kan väl skylla lite på att jag fortfarande är risig, men sen är jag rätt lat också, heh...

Anyways, idag mår jag bra och har bara snytit mig några enstaka gånger, success! Jag har byggt om och renoverat lite smått på mitt rum sen igår (denna gången var det skrivbordets tur) och nu sitter jag här, nöjd, men med massa arbete att ta igen. Ska börja med lite fotojobb direkt, vilka jag ignorerat ett bra tag nu ^^
Postat i kategorin: ....Vackert
05 Jan kl. 20.08

Vad kan väntas av 2012?

2010 bjöd på följande;


Varma skratt på Segelstorps trädäck. Brunbränd och blond var man, finemang! 


Jag fotade blommor i kusinernas växtlandskap, kände mig som en liten insekt och fick rätt fina bilder. På den här tiden hängde min D60 med så de som klagar på sina kameror bör ta tillbaka det ;)Jag hängde med lillebror och blev inbjuden till improviserat bmx-höjdhopp. Det varade dock inte så länge innan solen sken för starkt för att man skulle orka fortsätta. Resten av tiden spenderades vid poolen, havet eller i stallet typ. 

2011 kom därefter;


Håret vart aningen längre, inte uppklippt men brännan var densamma. Fy att man inte kan hålla kvar den året runt... Här chillidillar vi längs Lomma beach om jag inte minns fel, det var en underbar dag/kväll/natt ♥


Jag och Filip gick på massor av promenader. Jag gillar verkligen att gå. Detta gjorde vi förvisso även under 2010, men då hade mitt extrema "fota alla saker du ser, gör & hör" inte blommat ut lika mycket. 


Doppade jordgubbar i choklad med lillebror (som tragiskt nog växt om mig, buhu). Det var gott.


Ännu fler skogspromenader. Som... uppenbarligen spårade lite, hrm...


Mysiga ridturer i skogen med April. Här red jag dit med henne och mamma för att plåta lite snyggebilder, blev så nöjd med dem!


En utav de sista fina kvällarna får avsluta sommaren 2011. Detta var innan vi skulle fira Louise till 18 fyllda år och solen lyste såååå underbart mellan träden. Ett bra avslut på en bra sommar fylld av fotografering, poolhäng, fester och cyklar. Sen att kvällen gav en bra fortsättning av året är en annan historia ;)

Med andra ord ser jag fram emot en ny sommar med nya roligheter, det krävs ju en del för att toppa fjolåret!Postat i kategorin: ....Vackert
04 Jan kl. 19.25

Get your shots out

Postat i kategorin: ....Vackert
04 Jan kl. 16.52

Avklarade uppdragInnan jag gick till sängs igår sa jag att jag skulle vara frisk till idag. Det var väl kanske att se det lite för optimistiskt, men jag mår faktiskt bättre! Jag tog mig till stora staden för att fixa present till Albo, som fyllde år igår (ehehe, alltid ute i god tid!). Jag gottgör det hela med att lägga enormt mycket tid på inslagningen, och inte tala om kortet. 

Mina känslor för vädert är så sjukt mixade också. Halva jag vill kasta mig ut för fjällbackarna i tjockjacka, få snö i ansiktet och rosiga kinder. Den andra Tove vill glida vidare som jag gör nu, i solbrillor och halvtjock jacka. Livet är inte lätt när det är svårt alltså. Nu ska jag sjunga vidare med Timbuktu och äta choklad, softi. Postat i kategorin: ....Vackert
03 Jan kl. 19.39

Jag får väl också göra en tråklista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Skrev klart och lämnade in labrapporter dagarna efter vi fick dem, haha.

 

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag hade inga, men jag ska kämpa för att hålla årets :)

 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Inte några av de närmsta, men bekanta =)

 

4. Dog någon som stod dig nära?

Som tur, nej

 

5. Vilka länder besökte du?

Frankrike och Danmeeerk, hihi

 

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?

En bra fortsättning på det jag har nu. Och såklart massa bra utgångar med de bästa, nu när man är myndig!

 

7. Vilket/vilka datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

Nog inga speciella datum, mer speciella händelser. Begreppet "du vet, onsdagen hos mig?" lika väl som "du vet, fredagen hos Jennifer?" är exemplariska exempel på detta, där tidsuppfattningen sedan länge försvunnit.

 

8. Vad var din största framgång 2011?

MVG i matte E var skönt! Jag kom även över min fobi över att sova hos andra. Låter kanske inte helt amasing men tro mig, från att ligga vaken i halvpanik hela nätter somnar jag nu som en sten utan ansträngning. Framsteg deluxe!

 

9. Största misstaget?

Tja, inget jag kan komma på nu faktiskt. Skulle vara att jag inte åt tillräckligt mycket godsaker i Paris ♥

 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Är förkyld i skrivane stund ;_;

 

11. Bästa köpet?

Mina Gul&Blå-jeans, maha! Och 110-reflexskärmen :) Och höstens alla mysiga tröjor!

 

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder och mat (fatty!) troligtvis :D

 

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Varje gång man skrattar med mina underbara vänner blir man riktigt glad. True story.

 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?

Det får nog bli hela Maggios album. Välkommen in främst. Och Maskinen har räddat i många lägen också.

 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Blandat, men det slutade absolut glatt :)

 

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Tränat och tagit vara på de allra finaste dagarna.

 

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Sovit länge då solen gassat utomhus. Å andra sidan har det varit skönt det med...

 

18. Hur tillbringade du julen?

Hemma på julafton, sen runt hos släkt :)

 

19. Blev du kär i år?

Ja, det blev jag, fastän jag inte trodde det gick. Eller ah, det kan knappt räknas till 2011 faktiskt. Det får bli en av 2012s punkter.

 

21. Favoritprogram på TV?

HAHA, matlagningsprogrammen jag och min bror sitter och dreglar åt...

 

22. Bästa boken du läste i år?

Läste Gynnings bok nu i jul, helt okej. Men Mansons självbiografi är svår att slå. När lammen tystnar är fortfarande bäst.

 

23. Största musikaliska upptäckten?

Återupptäckte Maskinen och Familjen. Sånt man blir glad av, helt enkelt. Sen har Albert kommit in med massa jobbigt mög som jag bara inte får ur huvudet. Hurvida det är bra eller inte är ännu inte bestämt.

 

24. Något du önskade dig och fick?

Haha, typ allt! Mysigaste fårskinnstofflorna ever, kamerastuffs, kläder och annat bra-att-ha.

 

25. Något du önskade dig men inte fick?

Tidsmaskin, alltid samma besvikelse. Men en dag kommer jag och räddar dig Cobain, jag lovar!

 

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Hade varäldens bästa dag/kväll! Skolavslutning på dagen där jag blev uppvaktad av Martin & Albert. På kvällen var det hemligstämplad middag a la Jennifer Roos, sen dans natten lång på Båten! Tackar åter igen för de minnena ♥

 

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Några fler soliga stekdagar! Väntar med spänning in beach 2012 ;)

 

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Bekväm och enkel. I somras var det dock mycket indianer, det gillas. Ska inskaffa fjädrar dirr.

 

29. Vad fick dig att må bra?

Alla glada skratt som bra skoldagar och myskvällar bjudit på :)

 

30. Vilken kändis var du mest sugen på?

Haha, Brad Pitt blir aldrig gammal, eller vad säger du Jennifer? :D

 

31. Vad saknade du?

Det jag har nu 

 

32. De bästa nya människorna du träffade?

Förutom de som jag hade sen innan, Erik, Albertooo och alla andra från NFU som man kommit närmre ♥


Postat i kategorin: ....Vackert
03 Jan kl. 19.08

I mitt huvud

Postat i kategorin: ....Vackert
02 Jan kl. 16.03

Explosioner

Postat i kategorin: ....Vackert
02 Jan kl. 15.21

Från marknivå till astronomJag hostar upp äckliga slemsamlingar, har papper med mig vart jag än går och låter som en brunstig ko.
Har med andra ord haft bättre dagar, men ska inte klaga på en ynka förkylning! Det går iallafall över (hoppas jag) trots att hoppet ibland velar. 

När man är sjuk får man lov att skämma bort sig själv, vilket jag alltid utnyttjar. Jag har glidit runt i stallet, druckit tee och ätit godis, abslout värt. Funderar på att baka något gott till kvällen när jag ändå är igång, maha! 

Postat i kategorin: ....Vackert
01 Jan kl. 21.55

Sjukaste nyår på längeJa, detta var bokstavligt talat ett helsjukt nyår. Kanske inte i den bemärkelsen som man tror, utan den mer sjukliga. Efter att ha hostat upp slem i ett dygn och snytit mig konstant så var jag lite osäker på om orken fanns kvar, men vi trotsade sjukdom och firade ett jättebra kommande år! 

God mat, festande med nära och kära, raketer på torget och ett mysigt filmavslut till sena natten, inte att klaga på!
Idag mår jag dessvärre inte så topp, dock inte pga den annars vanliga baksmällan utan det faktum att jag stod ute i festkläder på ett iskallt torg lite för länge och skrek lite för högt med lite för hög feber. Men det var värt det! 

Nu blir det en varm säng och varm choklad för min del, ska kurera mig så gott det går ♥
Postat i kategorin: ....Vackert