29 Feb kl. 22.41

Student 2012Då var det dags igen! Detta året ska jag själv få belöning för all möda och ta studenten men bland avslutningsstressen vill jag absolut klämma in några studentfoton!

Ska du ta studenten eller helt enkelt bara vill ha fina porträtt av dig eller någon kär?
Hör av dig till mig så bokar jag mer än gärna in en tid för att ses och fotografera. Jag bor som känt utanför Malmö och tar mig till de plaster jag når. 

Jag har tänkt hålla priserna väldigt enkla och koncisa. För ett paket med dryga 10 redigerade bilder tar jag 500 kr, pangpris alltså. De är alla välarbetade och nogrannt utvalda, man är inte perfektionist för intet. Är det något som verkar oklart är det bara att plinga iväg ett mejl till mig eller kommentera här.

Jag vet att en del känner det lite konstigt att höra av sig och bli fotade av någon (relativt) okänd, men tro mig, för de jag har träffat har det klaffat direkt och vi har haft jättekul. Det ska vara roligt att skapa :)

ALLTSÅ
500 sek för 10 redigerade bilder
Nå mig via bloggen eller kjaerran@hotmail.com / 0768-696269
Postat i kategorin: ....Porträtt
29 Feb kl. 19.52

Mossa och för lite kläder


Det var jättekallt ute och det blåste. Hästarna stirrade på mig. Jag har inga grannar, men hade jag haft det hade  de troligtvis stirrat de med. Däremot fick jag min teori om att ljuset faller in snyggt mellan träden bekräftad vilket innebär att jag nog lär styra upp en liten fotografering här snart :) Med någon annan än mig själv, såklart. 

Nu är det semla och sånt fint på gång, ohyes!
Postat i kategorin: ....Porträtt
29 Feb kl. 16.15

Här kommer jag med lite glädje!

Postat i kategorin: ....Vackert
28 Feb kl. 19.01

Sanna ord

Postat i kategorin: ....Vackert
28 Feb kl. 18.35

Living young and wild and free

Postat i kategorin: ....Photoshop
28 Feb kl. 16.34

28 februari 2012


Goddag i det halvfina vårvädert! Det är faktiskt soligt och fint ute hos oss här på landet, wunderbaurt. Jag glider omkring i polotröja och ridbyxor, fint ska det vara. Hästarna går och myser utanför fönstert, inte bara jag som gillar fint väder inte. 

Idag har det varit skola och allt vad det innebär. Mitt projektarbete har tagit upp mestadels av min tid och jag fick även reda på att det gått jättebra på matteprovet vilket var glädjande och lite oväntat eftersom det kändes ganska "okej" igår. 

Sen jag kom hem har jag mest fikat med mamma och pratat foto inför 2012. Denna våren har jag en hel del roliga planer på gång vilket ska bli superkul!
Postat i kategorin: ....Porträtt
27 Feb kl. 19.18

Vi hade ju Paris-träffJennifer la nyss in lite bilder från vår återträff, vad ska man säga? Det här med att se bra ut på bild får vi nog alla öva lite på... 

Idag bockade jag iallafall av matteprovet, ett långt sådant. Jag tog lite ledigt nu men får väl strax fortsätta plöja av listan. Känns lite sådär, men det är ändå skönt att vara tillbaka i skolan. Nu ska jag trösta Albert som har tittat på Titanic och är i något gråtandes/upplösningstillstånd, tjoflöjt! 
Postat i kategorin: ....Vackert
26 Feb kl. 18.33

One night in BangkokJag har intagit plugg-mode ännu en gång, börjar bli en vana igen. Det värsta är att känna lukten av nylagad mat där nere, man vill bara få gjort det sista så man kan äta med gott samvete.

Efter ett helt lov av "saker jag måste göra" tog jag lite ledigt igår. Jag blev medbjuden på utemiddag av Alberts mamma och lillasyster, jättegott och trevligt! Efter det åkte vi hem till lilla Svedala och gottade oss med ännu mer mat till Melodifestivalen. 

Till sist valde Albert & Erik film, Baksmällan 2 som jag sorgligt nog inte hade sett innan. Den och julmust fick avsluta natten. Värd lördag som nu följs av en pluggsöndag. Som vanligt. Jag tycker alltid det är lika hemskt att sitta inne med läxor en så fin dag som denna, men what to do?
Postat i kategorin: ....Vackert
26 Feb kl. 17.01

Atleast we did Paris

Postat i kategorin: ....Vackert
25 Feb kl. 13.22

Wild horses, couldnt drag me away


Jag kommer alltid ha en crush på dig i din ungdom. Och även i nutid. Bästa chillmusiken någonsin. Så bra. Till allt. Ändån. Detta var (och är, och kommer alltid vara) äkta musik!
Postat i kategorin: ....Vackert
24 Feb kl. 23.25

Det finns stunder då man undrar


Det finns stunder då man undrar vad som egentligen hände i det dära rummet i Paris.
Postat i kategorin: ....Vackert
24 Feb kl. 21.01

Man kallar det multitasking

Postat i kategorin: ....Vackert
24 Feb kl. 15.21

För mig finns det bara ljus
Jag varvar David Bowie med Timbuktu, dricker tee i mängder och pustar ut efter att ha städat rummet.
Snart är det dags att återgå till min läxa, idag är det mattebokens tur. Jag har varit ute i ett försök till att vara kreativ vilket mest gav mina strumpbyxklädda ben köldskador och endast någon enstaka bra bild. Vad gör man inte för att slippa skolboken? 

När mitt rum är nystädat, nyluftat och i skymning, då är det min absoluta favoritplats. Med akustisk gitarr i bakgrunden och mysbelysning kan nog vem som helst trivas här bland alla LP's, kläder och fotoböcker. Ändå fint. 

Postat i kategorin: ....Vackert
23 Feb kl. 21.00

Malin ErikssonDå vart renoveringen av denna bloggen klar, tycker faktiskt att det blev väldigt fint! Vill ni kika in och se det hela lite bättre så finner ni Malins blogg HÄR

För att läsa mer om mina bloggdesigner, klicka på fliken uppe till vänster.
Postat i kategorin: ....Design + Web
23 Feb kl. 20.21

Vuxenpoäng och CheesecakeIdag kände jag att det var dags för att ta tag i livet lite så jag mötte upp en person angående mitt projektarbete och satt i ett litet möte en tid. Det kändes bra att få saker och ting lite klarare och nu tror jag att arbetet kommer bli bra. Hoppas på det bästa iallafall!

Efter det tog jag en runda på Konsum, köpte med mig glass och bjöd in mig själv hos Albert någon timma. Vi skrev labbrapport och grät till Titanic, verkligen stämningsfullt. För att lätta upp det hela hade vi Timbuktu i bakgrunden. Som om inte det räckte bidrog ju mina byxor med en glad färg också, känner att våren är påväg nu! 

Jag önskar att jag skulle kunna mysa till en film, umgås med vänner konstant eller helt enkelt bara ha lov men som vanligt är det inte med i skolans planering. Fast ändå, denna gången är det mest min planering som felat. Tidsoptimisten har talat. Jag ska fortsätta plugga nu, hoppas ni andra gör något roligare!
Postat i kategorin: ....Vackert
22 Feb kl. 22.40

Så sant så

Postat i kategorin: ....Vackert
22 Feb kl. 17.19

Allt bra i en och samma bur


Har nog sett detta klippet 500 gånger, utspritt under något år. Det är lika bra varje gång, man blir så glad.
Frej Larsson kan vara väldens häftigaste person. Har inga källor eller så, endast magkänsla. Har detta på full volym till min läxskrivning, ohyes. 

Postat i kategorin: ....Vackert
22 Feb kl. 14.35

Golvläggare nästa


Varför är det så lätt att fastna i Photoshop när man har mycket att göra? Det är för mig en gåta.
Jag har re-redigerat en del gamla bilder, denna fick bland annat ett nytt golv och lite skönare figur, maha.
Postat i kategorin: ....Photoshop
22 Feb kl. 12.17

Du är känslosvall, jag var känslokall

Postat i kategorin: ....Vackert
21 Feb kl. 18.35

Lite vad jag kallar jobb


Färdigkodat och klart, det ska bara godkännas av köparen innan jag visar. Alltid skönt att varva plugget med lite kreativitet! 

Postat i kategorin: ....Design + Web
21 Feb kl. 16.27

Dagar som gått


Som sagt så var det Pariskväll på schemat i lördags. Det blev en fin kväll fylld av mat, dryck och prat. Och dans. Och skratt.


Vi blev svettiga framför TVn av att gå in för dansspelet lite för hårt, bara se som det svänger liksom!
Detta var då en kortfattad lördag, nästa dag på tur blir måndagen. Söndag gled bara förbi närstintill obemärkt då den spenderades här hemma med Alberto och en sessong Prisonbreak. Och glass.


Vi drog till Vallåsen dagen därpå. Vi hade tur med vädert, fikade och for ner för backarna med stil. Absolut värd dag!


Såhär pigg var lillebror efter en dag i backen...


Och såhär pigg var den andra ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
18 Feb kl. 16.47

Parisreunion


Nu är jag fixad och klar inför att minnas min Parisresa tillsammans med de jag delade den med! 
Jag har fått på mig mitt ända rosa plagg (genom tiderna typ) så det blir en stor kväll på många sätt ;)

Ser fram emot kvällen som ska börjas med vin och Pizza, och självklart med Jennifer vid min sida. Att det sen är dags för ett långt lov gör inte saken sämre! 

Postat i kategorin: ....Vackert
18 Feb kl. 12.05

what he said

Postat i kategorin: ....Photoshop
16 Feb kl. 20.18

Aaaaah-aaaaha-oh


Jag har låtit bloggen vila nu ett tag. Ganska länge faktiskt om man nu inte räknar med mina småonödiga inlägg som ploppat upp med jämna mellanrum. Det har då sina anledningar! 

Dels är jag lat.
Dels har jag inte så mycket att berätta. Mitt liv består bara av skola + jobb + vänner numera, haha.
Dels har det typ bara producerats bilder på mig själv den senaste tiden. Känns töntigt att pumpa bloggen full av egobilder, men tyvärr, min kamera har bara använts till just experiment med ljussättning osv. 
Dels är jag åter igen lat. 

Jag sitter just nu med lite grafikjobb som borde varit klara (åter igen latkonsekvens) så det kan jag la skriva om lite senare. Tills dess, ha det fint!

Postat i kategorin: ....Vackert
14 Feb kl. 18.11

Så mycket kärlek


Känslorna var på topp och kärleken sprudlade (som vanligt alltså!) mellan våra kära medstudenter. Jag fick en ros av Albert som nu, efter en väldigt hård skoldag hamnat ovanför skrivbordet. Hedersplats typ. 


Precis som att vi tog en chans till att klä upp oss fick vi en anledning till att äta något onyttigt. Så det gjorde vi. 


Linnéa och hennes finaste lockar var söta som vanligt ♥ 


För att riktigt toppa dagen blev det lunch på en utav Svedalas finare matställen. Riktig klass alltså!
Postat i kategorin: ....Vackert
13 Feb kl. 08.11

Skola med snorig näsa och Robyn


Denna morgonen var en sådan då jag bara precis orkar vakna, stiga upp, klä på mig och sedan fara mot skolan. Det är vid dagar som dessa man är glad för att man redan skaffat sig fina vänner så man kan gå till skolan och se zombielik ut. 

Jag har en ynka fysiklektion idag men får väl sitta och gå igenom matten i eftermiddag, har prov nr 2 på torsdag.... Men först - snyta sig!
Postat i kategorin: ....Min vardag
12 Feb kl. 16.31

Glada dagar och större rumpa


Idag är det en såndär bra dag. Gårdagen var även den väldigt bra. Jag gillar bra dagar!
De saker jag egentligen borde göra just nu (dvs plugg och lite jobb) kanske inte går i så högt tempo, men jag har hunnit med annat! 

Jag har ätit en nyttig frukost, varit ute på skidtur med mamma, städat osv. Dock är den största glädjen grundad på att mitt rumpmått har vuxit nästan 2 cm haha. Det kanske inte är den vanligaste lyckan hos en tjej, men för mig är det rätt stort. Jag vill inte direkt gå upp i övrigt, men just rumpan kan ju bli lite mer musklad. Jag är inte typen som vill ha Kardashian-gener, det hade bara sett dumt ut på mig men när 25"-jeans sitter bra lär jag nog vara nöjd. De säger att man växer i sin kropp med åren och det stämmer väl ganska bra :)
Postat i kategorin: ....Porträtt
12 Feb kl. 15.31

Vinterdagar

Postat i kategorin: ....Vackert
10 Feb kl. 19.45

tkjaerran @ instagram


För de som vill följa/stalka/se mer av/granska mitt liv i bilder och text, lägg till mig (tkjaerran) på Instagram :)
Postat i kategorin: ....Vackert
10 Feb kl. 18.18

Det senaste i iPhoneväg

Postat i kategorin: ....Vackert
10 Feb kl. 16.59

Kontrast

Postat i kategorin: ....Porträtt
09 Feb kl. 21.06

För att labbrapporter är så satans ROLIGA


De som säger att det är tråkigt att plugga har ju uppenbarligen aldrig pluggat med oss!
Nu är det dags för glass, sen ska vi vila våra geni-hjärnor för att vara pigga i morgon. Då är det fredagsfeelings, vilket för mig innebär ännu en labbrapport. JEJ!
Postat i kategorin: ....Vackert
08 Feb kl. 21.20

Ny axelvärmare


Jag är sådär jobbigt svag för gamla väskor som ser lite småantika ut. Punkt slut.
Postat i kategorin: ....Min vardag
08 Feb kl. 12.54

Works every time

Postat i kategorin: ....Vackert
07 Feb kl. 18.38

Behind gårdagen


Det här med att ha tillgång till fjärrutlösning är något jag inte riktigt kan behärska. Antingen missbrukar jag det till att ta massa fula bilder som jag sedan bara gömmer från mänskligheten, eller så fungerar den satans knappen inte när jag väl ska testfota. Då släpper man sin så fruktansvärt genomtänkta pose, och BAM, då trycker kameran av. Dör.

Ovan är alltså lite exempel på diverse. Nu ska jag torka tårarna efter ett gripande Grey's-avsnitt, göra lite varm choklad och fortsätta kämpa mot halsont. Yepp.
Postat i kategorin: ....Vackert
06 Feb kl. 20.11

Dis is hardkore


Lite photoshop på bilderna näst under detta inlägget, voila så kul det blev. Önskar jag kunde ta en tripp till stjärnorna nu, hade suttit bättre än bra. 

Tog en paus från matteplugget som ni kan se. Det är viktigt, vill ju inte slita ut mig liksom.
Postat i kategorin: ....Photoshop
06 Feb kl. 18.27

Måndagshumör


Det är måndag. Bakismössan är på och likaså alla andra mjuka, tjocka plagg jag hittat (inte för att jag är bakis alltså, bara trött. Något annat vore inte bra). I morse kände jag mig lite tjock i halsen och är beredd på att göra allt för att inte åka dit för förkyldning igen. Har fått ner en ipren och ska fylla på med honungstee och allt annat som hör till.

Till hela denna fantastiska kur ska jag göra lite läxa har jag tänkt. Får se vad som ligger för schemat, lutar åt matte, mmm. Postat i kategorin: ....Vackert
06 Feb kl. 16.24

Bronsfeber

Postat i kategorin: ....Porträtt
05 Feb kl. 18.23

Just nu vill jag ha...


...mysigt kvällshäng med alla de bästa. Som här, när vi låg och spelade Peggle, hade världens fight om poängen och jag blev som vanligt utmobbad för att min TV inte tillhör detta århundrade


...sega morgnar efter långa nätter, med pannkaksfrukost och skratt


...ditt knä att somna i efter vi ätit glass och tittat på serier


...de underbara, långa nätterna när vi satt uppe i vårt skabbiga hotellrum i Paris och snackade skit, spelade kort och levde livet. Att sen gå upp klockan 6 morgonen efter var hårt, men så värt det


...den mjuka doften av skog och natur. Att bara kunna gå och gå, se på allt fint, titta varandra i ögonen, titta ner, skratta och gå vidare.
Det var en bra dag det ♥

Nu låter det som om jag är fruktansvärt nere och hatar livet, vill bara förklara att så är inte fallet.
Jag är trött som få, men med lite mat i magen ska det nog bli bättre. Jag ska även packa väskan, leta fram kläder tills i morgon och sedan tror jag det blir en kväll med Beck. Känns som en bra plan, vi kör på det. 


Postat i kategorin: ....Vackert
05 Feb kl. 14.28

Vinter även hos oss

Postat i kategorin: ....Hästar
05 Feb kl. 12.41

Lite (nästan) visningsbara bilder från fredags


Notera min från intet uppkomna tjockismage! Den slår till när man minst anar haha. Jaja, får väl glädja mig med att den endast kommer fram på foton ;) Jag och Jennifer har haft ett snack ang det här med festbilder. Vi kom fram till att aldrig mer vara i vägen för en kamera. Problem solved. 

Postat i kategorin: ....Vackert
05 Feb kl. 12.21

Födelsedagsfirande på Elysée


Elin & Sanne inväntar fondue


Jennfer också, med sitt vinglas redo


Jag la tydligen på världens smile, glad chey!


Lite grönt såhär vid vintertid


Såklart beställde vi in något eldigt och sprakande, är det fest så är det!
Själva tog vi någon slags chokladmousse. Kvällen blev väldigt lyckad men efter en fredag fylld av dans och tjohej vart man lite trött och dåsig. Hälften av oss tog tåget hem efter middagen och stötte på (skrämde bort) en av tågvärdarna, resten testade lyckan med att ta sig in på uteställen. 

Nu ska jag städa mitt rum innan smittskyddsinstitutet kommer och sanerar det. Det här med att hålla rent har jag aldrig varit bra på. 

Postat i kategorin: ....Vackert
04 Feb kl. 14.27

Skridskodags


Jag, mammi och (lille)bror i fart med att skotta bort snön, blir ett bra träningspass att börja dagen med, puh...


Motljus och sånt fint


Snöhunden

Nu när vi kommit in efter en kall men rolig morgon/förmiddag är det dags att dra på lite varm choklad, duscha och sedan dra mig till Sanne ♥
Postat i kategorin: ....Utflykter
04 Feb kl. 12.16

Bilder sen gårdagenI går drog jag på mig läderbyxorna och tog fram det svarta sminket. Det var rockfest på schemat och när man väl får en anledning till att klä upp sig lite så tar man ju den! Vi började hemma hos Jennifer med mat och några glas vin vilket gjorde hela kvällen fortsatt bra. Efter lite tågåk och många timmars dans med alla underbara NFUare så tog vi oss hem, trötta men nöjda.

Idag har jag ännu mer roligheter på gång! Det är is på dammen och solen skiner! Under tiden huvudvärken släpper ska jag få undan lite jobb för i kväll är det dags för ännu en utgång. Min kära Sanne har fyllt 18, WOHO!


Postat i kategorin: ....Vackert
02 Feb kl. 22.26

Kesokärlek


Ja då sitter man här igen, redan torsdagkväll och man börjar ladda upp för fredagsfeeling! Jag har fått ner 4 rostade mackor med keso, äter när jag har tråkigt eller för lite att göra, haha. Lite blåbärsyoggi på det så äre finemang! 

Idag är jag vanligtvis skolfri men det var dags för provskrivning i matte diskret så vi fick glatt dra oss till skolan.
Väl där gjorde vi väl inte allt för mycket nytta. Jag åt upp Eriks godis, försökte förklara kemi B för Albert och konstaterade att jag nog inte ska bli lärare. Inte kemist heller för den delen. 

I morgon är det dags att fira 150 dagar kvar till studenten så det blir partaj hela natten ut, wihoo! Nu ska jag och mina kesomackor pallra oss till sängen, mums ♥


Postat i kategorin: ....Vackert
02 Feb kl. 21.47

Visa ord

 

 

Postat i kategorin: ....Vackert
02 Feb kl. 21.15

♦♦♦


If I lay here, If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world?

Och de säger att jag inte kan vara gullig... ppftt

IfI lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world?
Postat i kategorin: ....Vackert
02 Feb kl. 20.48

Skolmys


Postat i kategorin: ....Vackert
01 Feb kl. 15.49

Blue

Postat i kategorin: ....Porträtt