30 Sep kl. 16.38

Where them girls at, girls at!Den efterlängtade klänningen anlände i tid (i går faktiskt) och den passar perfa! Jag sitter nyduschad och lyssnar på musik tänkt att tagga till, och andas in luften från mitt nystädade rum. Man kan liksom andas här nu, utan att få en allergishock :)

Snart kommer Jennifer hit och då är tanken att vi ska göra oss vackra, hoppa i våra partykläder och sen vidare in mot Filip! Vi firar Louise idag och sjunger för 18 år! Wihowiho! 

Postat i kategorin: ....Vackert
30 Sep kl. 07.28

He doesn't have a good voice, he has the right one

Postat i kategorin: ....Vackert
29 Sep kl. 21.25

I have to let go


Bilder från fashiontoast, weheartit & LOOKBOOK
Postat i kategorin: ....Vackert
29 Sep kl. 20.57

With the lights out, it's less dangerous

Postat i kategorin: ....Natur
28 Sep kl. 19.57

Hästarna ville inJag gick ut för att ta in hästarna och möttes av ett helt rosa himmlavalv. Jag är ganska fascinerad av sånt. Det är så stort och utanför vår räckvidd, men ändå så nära. April och Silfyr var dock mindre intresserade, de ville mest ha sin mat och tyckte jag vad dryg.

Jag skulle tagit mig ut liiite tidigare för att få det extra ljuset jag behövde. Bilderna blev aningen brusiga. Men budskapet kom fram! Postat i kategorin: ....Vackert
28 Sep kl. 17.50

Solblekt flätaNikon D90 + 50mm f/1,8


Postat i kategorin: ....Porträtt
28 Sep kl. 16.46

White on whiteHar varit ute i solen idag. Suttit med datorn och fortsatt med läxa, wiho! Nu fick det dock räcka, så tog mig till favoritplatsen och fotade lite. Lägger la ut lite senare :)


Postat i kategorin: ....Vackert
27 Sep kl. 22.17

Poke

Postat i kategorin: ....Djur
27 Sep kl. 16.06

Postat i kategorin: ....Vackert
26 Sep kl. 20.33

Good feeling

Postat i kategorin: ....Vackert
26 Sep kl. 08.28

Shoop da woop!

Jag sitter i skolan och väntar på lilla Jennifer. Hon övningskör, så jag håller mig inomhus, en liten stund till iallafall :)
Jag har även lagt fram fysikboken i hopp om att all information ska vandra från den in i mitt huvud. Det är tanken som räknas! 
Postat i kategorin: ....Min vardag
25 Sep kl. 21.26

Solstrimmor, detaljNikon D90 + 50mm f/1,8

Med AC/DC i högtalarna och en bra känsla i magen börjar jag förbereda mig inför en lång morgondag.
Vill helst inte alls vara i skolan då det är såhär fint väder ute, trots att det livar upp stämingen även där! Hoppas hösten bjuder på några fler sagodagar :)

Här kommer några fler April-bilder från idag! Jag tycker ni börjar bli lite dåliga på att kommentera, nu när jag väl skriver saker och fotar :{ Blir lite ledsen här... Lite iallafall!
Postat i kategorin: ....Hästar
25 Sep kl. 20.27

SolstrimmorNikon D90 + 50mm f/1,8

Postat i kategorin: ....Hästar
25 Sep kl. 18.23

Fokusera, var det ja...April är väldigt cool av sig när det kommer till saker som normala hästar höjer öronen för. Man kan knäppa, klappa, hoppa, flaxa eller skrika hur mycket man vill, hon bryr sig inte. I många fall är detta okej, men när man försöker med att få henne att se minsta lilla alert ut på bild, då vill man bara strypa henne...

Fångade iallafall det gyllene ljuset och hoppas på att några av bilderna går att visa :D

Postat i kategorin: ....Hästar
25 Sep kl. 14.05

Känner mig lite världsbästEftersom jag skrev mitt (för tillfället) sista prov i onsdags har jag levt livet utan läxor att få ångest över!
Så härligt, hade nästan glömt bort den känslan...

Jag har ridit, varit i stallet och städat. Och sovit. Sånt som jag annars knappt hinner. Idag har jag städat hela köket, i alla små vrår och på det viset garanterat bra julklappar ;) Lagade till och med en omelett som blev kalasbra!

Nu ska jag bara ta det lite lugnt, sen rida. Har tänkt fota några fina hästbilder i solnedgången också! ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
24 Sep kl. 22.45

Det som kallas smultronställe


Att sitta i gräset och prata med dig, du som alltid har de bästa svaren ♥

Postat i kategorin: ....Hästar
24 Sep kl. 20.42

Måndagsträning med kvällsljusTycker du om att känna kroppsdel efter kroppsdel domna bort? Att sitta med en kopp kaffe och huttra i kvällsljuset? Att lyssna på ljudet av gummi mot grus eller kanske att trängas med en svettig bror i bilen påväg hem? Isåfall är höstens (och inte tala om vinterns) BMX-träningar the place to be! Det ser fint ut i orange kvällssken, men tro mig, då man sitter still är det ren tortyr :(

Dessa BMX-bilder får inleda den nya 700 pixlars-eran. Vilken ära alltså! Jag har segat som få med att ens ladda över dem från kameran och ännu värre med redigering... Men, den som väntar på något gott... ;)


Postat i kategorin: ....BMX
24 Sep kl. 20.13

700 px och stentufft!Jag har tagit ett stort steg nu. Eller ja, allt är relativt, men för denna lilla blogg som levt på bilder med 600px bredd är detta rena galenskapen. Jag har gjort inläggsspalten lite bredare, alltså kommer tidigare inlägg se lite misslyckade ut. Men det får vi leva med!

Efter alla svordomar och kaffepauser är jag riktigt nöjd med headern också! Uppdatera sidan om det ser konstigt ut :)

Postat i kategorin: ....Design + Web
21 Sep kl. 22.06

Polly want a cracker

Postat i kategorin: ....Vackert
21 Sep kl. 19.11

Mental istidProv går sämre än det gjort på flera år. Meredith dör nästan i Grey's (igen). Jag gråter till det avsnittet (igen). Det regnar. Det är kallt ute. Jag har en blåsa på fingert. Känner att feber kan vara på väg. En helt jädrans underbar onsdag med andra ord. Ja, jag surar, och jag får lov att göra det. 
Postat i kategorin: ....Vackert
21 Sep kl. 16.36

Welcome to the jungle, baby

Postat i kategorin: ....Vackert
19 Sep kl. 21.06

Spex, tuperade frisyrer & sånt


Idag var det skolfoto! Känner att jag kommer bli världsfin med mitt enorma fejkade leende och blick som skriker "obekväm!", men vad är inte ett skolfoto utan det? Spexet var kul iallafall! Vi var galet utflippade vetenskapsmän(/kvinnor) ifall det det inte framgick.

När jag kom hem slängde jag mig i bilen och for in i Malmö. Japp, med mitt enorma fluff still going strong. Living on the wild side liksom!
Postat i kategorin: ....Min vardag
18 Sep kl. 19.51

This or that


Detta är var mina timmar av internetfönstershopping (woah, långt ord) har lett till. Antagligen kommer jag ångra mig snart, men just nu är detta vad som ligger i topp! 

Mina kriterier är ganska simpla.
Svart, inte för kort, ändå inte för lång, någon 'genomskinlig del' och något extra. I detta fall stenbroderingen då. Modellen på bild är 171 lång och bär en 34a, alltså ganska exakt Tovestyle. Sååå det bör la inte skilja för mycket från hur jag ser ut i den, haha :D
Postat i kategorin: ....Vackert
18 Sep kl. 13.26

Höstväder och i-landsproblem


Precis som igår så är jag ensam hemma, resten av familjen är på BMX-tävling hela dagen lång. Jag och Goddie har segat hela morgonen (förmiddagen) framför TVn med en rejälv frukost. Vi kom nyss in efter en liten promenad ut i höstvädret. 

Jag har några stora dillemman i nuläget.
  1. Jag har matteprov på onsdag, vilket jag är långt ifrån säker på. Måste alltså plugga hela dagen. WÄÄÄÄH.

  2. Jag har även ett religionsprov på tisdag vilket jag heller inte börjat titta på. Jag skulle egentligen ha varit klar med pluggandet, men smart som man är glömmer man böckerna i skolan. Intensivplugg á la måndag, yep!

  3. Jag har inte något att ha på mig tills nästa helg då det är 18-årskalas. Jag måste alltså in till stan också!

  4. Jag skulle egentligen införskaffat ett par nya snygga pumps till den blivande klänningen. Men det har jag inte. Så det får jag la också göra.
Som alla förstår har jag ett väldigt svårt liv! ;) Det får bli en kopp tee och gårdagens thaimat nu, så är jag iallafall på rätt väg :}
Postat i kategorin: ....Vackert
17 Sep kl. 22.59

Var tvungen att göra något

Postat i kategorin: ....Design + Web
17 Sep kl. 22.04

Favorit


Jag gillar denna bilden. Jag vet inte varför, men den känns som "Tove" på något vis. Det kan bero på att jag är med i den, men ah, även förutom det, alltså, liksom, typ?

Jag mår förövrigt lite halvdåligt idag. Det är därför jag legat lite lågt. Det plus att jag skrev ett Fysik B-prov i går och ska skriva ett i Matte E på onsdag. Det är mentalt nedbrytande :(

Anywayyys, nu ska jag mysa med Ester till Transformers ♥
Postat i kategorin: ....Porträtt
17 Sep kl. 17.49

tovekjaerran.blogg.se

Postat i kategorin: ....Vackert
17 Sep kl. 12.01

Den dagliga dosen Abbey

Postat i kategorin: ....Vackert
16 Sep kl. 16.25

Det är som det är


Never mind
I'll find someone, like you
Postat i kategorin: ....Vackert
15 Sep kl. 20.00

Hur man får NV-elever till dagisbarn, volym 1


Vi var på Kreativum idag! Åkte buss tidigt och flummade som de morgonträtta muppar vi var. Väl inne på anläggningen blev det inte mycket bättre, speciellt inte med tanke på alla coola grejor man kunde peta på :)

Först fysikuppgifter sen lunch, sen fri lek! Det var en värd dag men tyvärr innebär det mongomycket fysikplugg denna kväll/natt/nästa morgon. Slänger alltså upp detta i all hast för att gå vidare till min älskade Fysikbok ♥ Hola!
Postat i kategorin: ....Min vardag
13 Sep kl. 21.45

Höstfärger II


Nikon D90 + 50mm f/1,8
Postat i kategorin: ....Porträtt
13 Sep kl. 17.51

Funderar på...


I nuläget har jag en telefon som tja... knappt får kallas telefon? Min trogna bästevän dog efter lite hårdhänt användning och sen dess har jag fått stå ut med en ÄCKELSAMSUNG som numera inte ens fungerar. Jag har alltså kommit till det stadiet då jag faktiskt behöver en ny telefon.

Så ni med iPhone, eller om ni har någon annan trevlig sak att rekommendera, tell me!
Postat i kategorin: ....Vackert
12 Sep kl. 22.07

Exakt för ett år sedan...


Facebook har visst skaffat en ny funktion (ja, jag är lite efter). "Se vad du skrev den här dagen, förra året" stuk.

Detta var mina tankar då, och jag måste säga att jag är lite besviken. Ett år har gått. Manson har snart suttit av sitt straff i fängelset men jag är ännu inte på spotify!
Postat i kategorin: ....Vackert
12 Sep kl. 19.31

Hösten ska nog bli rolig

Postat i kategorin: ....Vackert
11 Sep kl. 21.37

Dagens äventyr


Jag och resten av familjen tog en mysig kvällstur i Svaneholm med hund och fika. Efter promenaden stannade vi till vid slottet och åt lite bullar, mumsigt värre! 

Nu har vi kollat på Idol och ätit glass, så jag känner mig ganska redo för att sova. Lång dag i morgon, men just nu känns det rätt okej :) Jag lyssnar på Kiss – Forever vilket är trevlans. Försöker jaga ut en mygga från mitt rum, lyckas tyvärr inge bra... ;_;


Postat i kategorin: ....Vackert
11 Sep kl. 20.23

Fell into fall


Nikon D90 + 50mm f/1,8
Postat i kategorin: ....Porträtt
11 Sep kl. 18.41

Fotofix!


Denna dagen har jag verkligen använt till max! Svettigt ridpass i morse, sen städat, pluggat, varit ute osv :)

Nu har jag satt mig vid datorn och börjat med lite redigering, vill ju visa er alla bilder! :}
Postat i kategorin: ....Photoshop
10 Sep kl. 21.45

Bildbomb från le skog!


Som jag sa tidigare så var vi i skogen och lekte idag! Jag har redan lagt ut några bilder därifrån, men tro mig, har sjuuukt många kvar att visa :)

Nu har vi ätit en god middag och börjat angripa godiset. Filip försöker fixa till min TV så man kan använda den, för sen ska vi kolla på Pirates of the Carrabean :)
Postat i kategorin: ....Utflykter
10 Sep kl. 19.28

VindpustNikon D90 + 50mm f/1,8

Postat i kategorin: ....Porträtt
10 Sep kl. 17.38

Collapsing inwards, all togetherNikon D90 + 50mm f/1,8

En liiiiten teaser från idag! Vi intog skogen för att grilla korv, plåta och mysa :} Kommer mer, men först mat! ♥
Postat i kategorin: ....Porträtt
08 Sep kl. 19.25

Nothing tastes as good as skinny feels -Kate Moss

till exempel.
Postat i kategorin: ....Porträtt
07 Sep kl. 19.24

Det börjar bli kallt


Det var kallt ute på Malmös öppna vidder. Och det blåste. Jättemycket. Men vad gör det?
Postat i kategorin: ....BMX
07 Sep kl. 18.49

Ibland måste man skrattaPostat i kategorin: ....Vackert
05 Sep kl. 22.16

Blev en ny profilbild


April fick hjälpa mig på mitt "dax för ny profilbild"-mission. Jag byter typ varannan dag. Ett beroende värre än själva facebook i sig.
Postat i kategorin: ....Vackert
05 Sep kl. 21.27

Hakvärk och andra hemskheter

Postat i kategorin: ....Vackert
05 Sep kl. 19.40

Kattigt alltså

Nikon D90 + 50mm f/1,8
Postat i kategorin: ....Djur
05 Sep kl. 18.14

En lite försenad lista

1 – Tre sanningar om dig själv

2 – Meningen bakom ditt bloggnamn
Tja, kind of uppenbart, faktiskt.

3 – Vad heter dina allra bästa vänner?
Får la säga att Jennifer, Sanne & Filip är de som känner mig bäst :)

 

4 – En vana som du önskar att du kunde trolla bort
Är jag hemma går jag till kylskåpet typ hela tiden. Jag behöver inte ens äta något, jag bara öppnar dörren titt som tätt. 

5 – En plats du aldrig kommer glömma
Släktens stuga i de Norska fjällen är en plats jag gärna besöker igen. Nu med kamera!

 

6 – Favoritsuperhjälten och varför?

Batman, för att han är Batman. Och för att Christian Bale spelar honom smexigt och bra.

7 – Den/dom som har störst inverkan på dig
Familj & vänner skulle jag tro. 

8 – Mål på kort sikt för denna månad och varför?
Skriva proven i Matte E och Fysik B så bra som möjligt. Varför, tja, varför inte? 

9 – Något du är stolt över
Mitt rum, haha! Nä, men det är inrett och fint nu, precis i Tove-smak med alla mina nördiga grejer. Stones-plattor, gitarr och alla mina lampor ♥

10 – Låtar du lyssnar på när du är glad och när du är ledsen
Bob Dylan är bäst vid alla tillfällen.

(Detta fylldes i i morse runt halv åtta-tiden, därav de lite flummiga svaren) ;)

Postat i kategorin: ....Min vardag
04 Sep kl. 21.31

Snart måndag & ny veckaSå här mycket ser jag fram emot morgondagen! Jag är i skolan 7:30 till 16:30, underbart. Världens längsta fysik B-lektion som sista ämne, wiho!

Nä, men allt jag ville säga var väl att jag packat min väska, hängt upp lite kläder och ska nu krypa ner i sängen. Jag lär behöva alla timmar sömn jag kan få :)

Ska ut till hästarna för att säga godnatt & ge lite äpplen, och sen blir det macka + kopp tee till mig. SEN sova!

Postat i kategorin: ....Min vardag
04 Sep kl. 18.40

Vi hade lite roligt också!


Hade tänkt lägga upp de här bilderna så småningom, men glömde bort det helt!
Anyways, det är lite plock från då jag tog bilder med Sofie & Jennifer :)

Fick riktig lust till att fota i skogen snart igen då jag såg de här bilderna! Nu har jag en superbra idé också. Får försöka fullborda detta någon dag då solen kryper fram :)
Postat i kategorin: ....BTS
03 Sep kl. 20.22

Pyjamas, misslyckad lugg & nyckelbenSåhär har jag glidit runt större delen av dagen. Jag red i morse och fixade i stallet, men efter det har tiden i princip stått stilla. Har gosat i mina mysstrumpor och druckit x antal koppar varm choklad. Klämde in en dusch också, i brist på annat att göra, hah. 

Jag borde gjort lite läxor, men gud vad jag varit opepp på det... Nä, det blir glass och Criminal Minds nu känner jag! Eller kanske Big Bang theory. Eller HIMYM... Svåra val alltså. 


Postat i kategorin: ....Vackert
02 Sep kl. 18.32

Skogsmullar


Innan idag impulsklippte jag min lugg. Det blev lite lagom bra. Det blev... kort...

Så Filip och jag körde till skogen som lugnande, det hjälpte lite. Nu väntar vi på mat och sånt fint.
Postat i kategorin: ....Vackert
02 Sep kl. 17.51

And she will be loved


Nikon D90 + 50mm f/1,8

Postat i kategorin: ....Porträtt
01 Sep kl. 19.53

Vi är nu äkta makar


Det krävs inte många ord. Jag är såå redo för höst nu, det är allt jag har att säga! 

Dansar omkring till sjukt cool musik, är anigen hög på smultrondryck. Trodde inte man kunde bli det, men ack vad jag hade fel.
Postat i kategorin: ....Vackert
01 Sep kl. 15.38

Vi klasskamrater imellan

Postat i kategorin: ....Vackert
01 Sep kl. 15.23

Det var dags för brunt hår

Postat i kategorin: ....Min vardag