30 Nov kl. 20.26

Sara & Tobias | Vigsel

Postat i kategorin: ....Porträtt
30 Nov kl. 19.34

Det är nu jag saknar biologi

Som sagt så fotade jag på skolan idag, eller ja, iallafall en lektion -resten blir på fredag. Jag fick nys om att några skulle dissekera lungor med Jette, det vill man ju inte missa! Bilderna ska spegla linjerna och stämningen på NFU, kommer säkerligen bli kalasbra!
Då inga bilder är godkända (varken av mig eller de medverkande) så lägger jag endast upp dessa i nuläget =)
Postat i kategorin: ....Vackert
30 Nov kl. 17.57

Under de senaste dagarna har jag...


...kommit med på charmiga kvällsbilder


...gråtit till Prisonbreak tillsammans med mina män Ville och Kurt + några fler


...krängt några liter glass och tittat på True blood med Alberto


...impulslagat pannkakor och ätit dem i sängen under tiden jag skrev labrapport


...spenderat timmarna hemma i mysbyxor och flätor

Sammanfattat har jag alltså pluggat, ätit och tittat på film. Då flyter tiden på väldigt bra, speciellt när det är mycket pluggande.
Jag ska återgå till att redigera bröllopsbilder nu, får se om jag läcker ut några i kväll! ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
30 Nov kl. 09.16

Stressig vardag fo shoreJag får fortsätta med dessa ointressanta macbilder ett tag till, har haft fullt upp hela veckan och knappt hunnit göra något annat än jobb. Idag har jag iallafall kommit en bit på vägen och postat bilderna till Nordea, skrivit klart labrapporten och börjat på matten.

Senare idag ska jag göra ett fotojobb för skolan, kommer säkert bli superskoj! Som ni förstår så kommer det komma upp lite bilder av resultatet så småningom men jag får inte visa saker innan de är godkända.
Wah, nä, nu måste jag återgå till min kära matte E...
Postat i kategorin: ....Min vardag
28 Nov kl. 13.14

En vanlig måndagEfter en ganska förvirrad mattelektion har vi nu en liten håla tills fysiken ska börja. Den fördriver vi genom lite plugg -jag skriver projektabete och lyssnar på Dylan. Denna veckan är det tänkt att jag ska hinna med ganska mycket, får se hur mycket som är rimligt! 

Ikväll blir det ännu en labbrapport att skriva, ska försöka göra klart så mycket som möjligt. Anyways, återgå till projektarbetet it is! 

Postat i kategorin: ....Min vardag
27 Nov kl. 12.12

Sara & Tobias -grattis och lycka till!Tårtskärning & bästistal

Runt 01:30 stapplade jag hem och slängde mig i soffan, sjukligt trött efter en riktig heldag.
Från 11 till midnatt med ett antal svepta glas skumpa är man inte helt på topp kan jag säga! Kvällen var iallafall underbar - ett jättefint bröllop, god mat och trevligt sällskap. Jag har bara som snabbast kollat igenom bilderna med det ser riktigt bra ut!

Nu ska jag intensivstäda mitt rum och klä på mig, det blir chillidill med Alberto och Prisonbeak denna söndagen ♥
Postat i kategorin: ....Porträtt
26 Nov kl. 10.38

Bröllop i kofta och högkjol

Nu pyser jag iväg med kameran laddad, bröllop står på schemat! Det blir ett sånthära bildlöst inlägg för hårddisken är ute på äventyr. Hade fint sålänge! ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
24 Nov kl. 18.41

Det ultimata plugglägetSkypear (böjs det så tro?) med mina homedogs! Vi diskuterar labbrapportsdiskussioner och maskara till håret. Världsfrågor alltså. Nu ska jag återgå till det, samt tillaga en kopp tee! ♥
Postat i kategorin: ....Vackert
24 Nov kl. 12.05

Fysik och bildredigerandeSåhär er min vy ut för tillfället, hade mer än gärna bytt ut labrapporten mot något roligare...


Postat i kategorin: ....Vackert
24 Nov kl. 12.00

Call it what you wantPostat i kategorin: ....Vackert
23 Nov kl. 22.32

Det som får mig att le just nu


Bilder weheartit // egna
Postat i kategorin: ....Vackert
23 Nov kl. 18.24

Mayer got them words


Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be awhile
Postat i kategorin: ....Vackert
23 Nov kl. 18.04

Verk av Björkman

Resultat av när kameran hamnar i händerna på Helena, kärleken på NFU är inte lik någon annan ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
23 Nov kl. 17.49

17:49Som vanligt är jag ledig på onsdagar! Dock, till skillnad från tidigare, gick jag upp vid 8:30 och bakade scones. Lätt bästa frukosten.
Det plus en kopp tee får en att piggna till bra. Enligt överenskommelse med kära Martin tog jag med resten till skolan och så hade vi sconesfika.

Jag åkte däremot inte till skolan bara för att bjuda Martin på fika, så snäll är han inte (inte jag heller för den delen). Jag var på möte med en person angående mitt projektarbete vilket var jättekul, och sen kilade jag hem till Albert och krängde glass :)

Mellan sconesen och allt annat hann jag skriva lite labbrapport också och det ska jag fortsätta med nu, får försöka fokusera bätte idag och inte fastna på facebook igen, haha :(

Postat i kategorin: ....Vackert
21 Nov kl. 18.21

Buffalo bluesTagna av Filip i höstas

Är man ensam hemma så finns det inget bättre än full volym och julmust, den kombinationen kan man ju inte misslyckas med. Maskinen, åh så fint. Efter att ha spenderat dagen i Svedala med Prisonbreak, soffhäng + ben&jerrys har man lite överskottsenergi kvar. Studiedagar får man ju faktiskt ta till att vila ibland :)

Jag ska redigera klart Nordea-bilderna och skicka dem ikväll har jag tänkt, får se om det hinns med efter labbrapportskrivandet :)

Postat i kategorin: ....Vackert
20 Nov kl. 23.53

Ännu lite svartvitt

En ridtur i morgonlandskapet, en skogspromenad i dimma, matlagning samt Beck sammanfattar min dag ganska bra.
Den har varit supermysig och att det är studiedag i morgon gör det hela ännu bättre :)

Mina ögon pallar inte trycket länge till så jag ska bege mig mot sängen. Försöker läsa ut min Eragonbok men det går trögt, är sugen på något nytt. Fast å andra sidan är jag mest sugen på att bara sova. Äh, sova it is! 
Postat i kategorin: ....Utflykter
19 Nov kl. 20.54

Syskonkärlek och TimbuktuBild från midsommar, då det var varmt och skönt ute i värmen. Kristoffer & Jag.

Nu blev det dags för efterrätt och en kopp tee, kan behövas! Har segat hela dagen så i morgon får det bli lite mer action :) Har tänkt rida en tur på morgonen, har varit dåligt med det den senaste tiden. Men först -fika! 

Postat i kategorin: ....Vackert
19 Nov kl. 14.16

Fick ett återfallHar lyssnat på HIM och skrivit labbrapport sen jag vaknade. Kände att jag blivit lite mesig på sista tiden så en och annan minut av Adept slank in också :) Har även fått mina naglar målade, mage mättad och gitarr spelad, så nu när jag tänker efter har man ju ändå hunnit med en del. 

I kväll tror jag Sanne står på schemat, om inte så blir det väl till att fortsätta på min kära rapport. Att vi skriver en per vecka är faktiskt inte så farligt som jag trodde, men heller inte min favoritlördagssyssla, så jag hoppas på Sanne =) ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
19 Nov kl. 11.57

Sammanfattning av min morgon so far

Postat i kategorin: ....Vackert
18 Nov kl. 23.26

Hungriga promenader och panikskrik


För en halvtimme sen var mitt rum intaget av coolingar med skräckfilmskomplex. Eller ja, vi fegisar + stentuffa Sanne. Det var dock inte hälften så läskigt som det är att sitta kvar här nu när rummet är tomt och mörkt, buhu. 


Vi kom inte ens till den verkligt läskiga filmen utan såg bara Disturbia. Som jag sett massor av gånger. Men ändå lyckades vi få den till att bli obehaglig. Skönt gäng eller vad? Jag klamrade mig fast vid Sannes ben och kände mig hjälplös, ändå rätt hemskt. 


De lämnade dock inte bara mig sittandes på mitt rum, utan glömde visst något annat också, score! Blir till att lägga sig med ett högt blodsocker och hjärtklappning i natt, ser verkligen fram emot det!
Postat i kategorin: ....Vackert
16 Nov kl. 17.36

All the other kids, with their pumped up kicksDetta har jag lyssnat på hela dagen. Och då menar jag hela, verkligen hela! Från halv 8 typ, fram tills nu har jag varit en zombie tillsammans med mina hörlurar. Albert (som förövrigt visade mig låten och satt mig i detta koma) tyckte jag skulle lägga upp den här, tillsammans med bästa kärleksbilden ever.

Hoppas jag ger er en kväll i trans, själv ska man plugga Svenska B så jag får väl snart vakna upp :)Postat i kategorin: ....Vackert
15 Nov kl. 18.35

Skön stämning as usual!

Postat i kategorin: ....Vackert
15 Nov kl. 18.17

18:16:59


Äntligen så börjar ångesten släppa, och den bästa medicinen för mig är sånger som denna
Postat i kategorin: ....Vackert
15 Nov kl. 17.32

Gief

Postat i kategorin: ....Vackert
14 Nov kl. 22.12

Den mest underbara mugg varm choklad jag någonsin druckit

Postat i kategorin: ....Min vardag
14 Nov kl. 18.59

Något som får mig att le


Jag har pillat ihop en ny skrivbordsbakgrund, finemang!
Postat i kategorin: ....Photoshop
14 Nov kl. 16.58

Note to self


Tagen en mörk senkväll i vårt hotellrum. Paris, we miss you!

Nu ska jag

- Lägga in en energistöt och fixa klart bilderna från Nordea-fotograferingen
- Posta bilder på BMX-bloggen från Bowlingkvällen
- Förhoppningsvis vara klar innan kl 9 och därefter plugga svenska B
- Inse att jag var en tidsoptimist, och gå och lägga mig

Sounds like lots of fun! Jag skriver inte direkt för att jag tror någon bryr sig, mer för att jag ska se det varje gång jag "tar en paus och kollar datorn" och därgenom få ångset vilket gör att jag återgår till det jag borde göra. Får se hur det funkar...
Postat i kategorin: ....Min vardag
13 Nov kl. 12.06

Mitt dimmiga paradis


Jag vaknade vid halv 9 och steg upp för att mötas av ännu en dimmig morgon. Jag gillar dimma, det är så mystiskt, så vackert.
Min kärlek föll dock lite då jag skulle skjutsa lillebror till träning, jag föredrar att se mer än 2 meter fram.

När jag kom hem kunde jag inte låta bli att gå en sväng på gården med kameran. Hästarna är så bra, de lyssnar alltid på ens prat. 

Nu ska jag duscha och plugga lite, sen bär det av mot släktkalas. Grattis Ludde, 6 år! ♥
Postat i kategorin: ....Djur
12 Nov kl. 22.14

Några strikear senareNu är vi äntligen hemma och tillrättasatta inför kvällen. Jag är sjukligt mätt efter massvis av kinamat och cola. Verkligen, jag lär inte behöva äta på några dygn framöver. Ändå rätt bekvämt. Faktiskt.

Anywaaaaays, nu ska jag ta mig ur mina jeans och krypa ner i en varm säng! Ska bli skönt att sova en hel natt, ostört, haha. Men ändå lite tomt. Saknar mina homies! I morgon är det labrapportsfinish och släktkalas på schemat så då behöver man sin skönhetssömn :)


Postat i kategorin: ....Vackert
12 Nov kl. 13.55

Home is with youBilderna är från sist vi sågs men det var samma kärlek, samma folk (+ några till) igår.
Ännu en förgylld fredag som man kan titta tillbaka på, hur fint är inte det? Vi åt pizza, sjöng till Maggio och slog nytt rekord i hur många man kan sova i en dubbelsäng. 

Nu är jag hemma, har fått i mig lite mat trots en svagt illamående känsla och ska snart hoppa i bilen för att bowla. Vilket jag fick reda på nyss. Vilket kom som en chock. Men okej, seize the day! 

Postat i kategorin: ....Vackert
10 Nov kl. 21.45

Sneakpeak, okejDet var lite kul att några reagerade på de fina laptopstöden jag haft med på bilderna. Faktum är att det är mitt projektarbete. Nu ska jag inte sitta här ta åt mig äran, för jag ligger då (tyvärr!) inte bakom den skarpa idén, men jag har fått möjligheten att hjälpa till i utvecklingen :)

Stöden är designade av Rrezart och min del i det hela är att följa hans arbete. Dels för att få erfarenhet av eget företag och dels för erfarenhet av marknadsföring. Jag glider runt hos lite olika personer för att snappa upp allt man behöver veta inför startande av eget och i slutändan ska jag kunna presentera en helt egen "How to"-bok :)

En bättre presentation av produkten kommer komma upp, men om du redan nu tycker de verkar askalas (vilket de verkligen är!) så bara plinga till. Liksom, det är ju perfekta julklappen? Jag kan lova ett lite rabatterat pris ;)

Postat i kategorin: ....Min vardag
10 Nov kl. 21.23

Your body is a wonderland


Postat i kategorin: ....Porträtt
10 Nov kl. 18.44

Kasta och gör nyttÖnskar jag kunde ta äran för blåtiran, men tyvärr. Den fick komma med på ett hörn ändå. Efter att ha kommit hem och kollat igenom bilderna inser jag att de inte riktigt har det. Liksom det. Det. Det som de fick då jag planerade dem i mitt huvud. Får hoppas någon ensam själ ställer upp på att posera under några nya i morgon, annars får jag väl ta till våld. 

Gillar för övrigt att min dator visar Facebook. Där gick alla lögner om "arbetsam i skolan" i kras...


Postat i kategorin: ....Vackert
10 Nov kl. 15.34

Helknäppt och stickat
Nu är jag hemma efter en sväng inom Malmö, blev en väska samt en kofta rikare! Satt även i skolan en stund och väntade på mamma. Jag hann fixa bilder till mitt projektarbete och skriva klart labben, se på Gudfadern och köpa "frukost" med Albert, värd dag. 

Nu ska jag jag packa ner lite saker inför i morgon, då äre partaj! Jennifer som hostar denna gången. Kommer bli supermysigt, inget kan gå fel med underbara vänner ♥
Postat i kategorin: ....Min vardag
09 Nov kl. 21.53

We shared the magicBilden är tagen under vår båttur längs Seine. Så makalöst, underbart vackert var det. Efter någon halvtimma började det frysa till lite, men för spänningens skull (och för tävlingsmänniskan i oss) satt vi kvar på uteplaceringen tills vi återvänt till hamnen. 

Nu ska jag krypa till sängs för i morgon bär det av mot Malmöe! Måste hitta en ny väska, det är bara en tidsfråga tills min nuvarande kollapsar...
Postat i kategorin: ....Vackert
09 Nov kl. 18.24

Ursäkta mitt antagande då!

Postat i kategorin: ....Vackert
09 Nov kl. 16.20

Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Postat i kategorin: ....Vackert
09 Nov kl. 13.27

I shall be freeGammal bild - Nya redigeringingar
Postat i kategorin: ....Porträtt
09 Nov kl. 12.31

Sovmorgon & ridturBild på April från i somras

Idag vaknade jag upp och drog på mig lite varma kläder. Det är kyligt ute nu alltså :( I stallet fick man ju upp värmen lite, men kan då inte förneka att jag saknar våran höstvärme. Vi tog en skrittrunda på terrängbanan och nöjde oss med det.

Nu har jag lite läxa att göra, lite mat att äta och några mejl att skicka! Woho, älskar lediga onsdagar ♥


Postat i kategorin: ....Hästar
08 Nov kl. 20.10

Det går bra nu!


Vågar inte visa mer innan jag packat och skickat det hela, men är sååå spänd!
Postat i kategorin: ....Porträtt
08 Nov kl. 18.10

En dag fylld av bra sakerIdag har det verkligen varit full rulle! Jag vaknade och slängde i mig frukost, i princip kastade ut hästarna från stallet och sen bar det av mot Malmö. Vi satt i 5123131 bilköer för att sedan anlända till desitnation Limhamn. Som ni ser blev det en del foto där, för Nordea!

Efter det hann jag med tandläkaren + en snabb fika (den snabbaste jag någonsin tagit). Sen återgick jag till skoldagen och allt den hade att erbjuda. Jag skrev klart min labrapport (nästan) och chillidillade med Albert & Helena :)

Nu ska jag sätta mig och redigera bilderna från idag, skicka några beställda bilder samt ta det riktigt lugnt, ser fram emot en ledig dag i morgon!


Postat i kategorin: ....Min vardag
07 Nov kl. 20.21

Labrapport, Maskinen och utlandsminnenSåhär spenderar jag min kväll just nu.
Uppkrypen i soffan med massa fysikpapper, woho! Det är faktiskt ganska mysigt här med tända ljus och lite choklad, iklädd mitt självklara Parisminne (vadå turist?).

I morgon har jag tandläkarbesök + ett litet jobb (två flugor i en smäll, wooah!). Det sistnämnda ser jag fram emot väldans mycket jag kan säga! 
Postat i kategorin: ....Min vardag
07 Nov kl. 13.35

Moa Lignell på 400Om en halvtimme ska vi labba på fysiken så vi förbereder oss lite mentalt. Det går inge vidare, faktiskt. 
Denna måndagen har varit allt för oseriös, jag som tyckte jag fick rätt okej med sömn i natt... 

Postat i kategorin: ....Min vardag
06 Nov kl. 19.29

EftermiddagsljusEn impulsbild tagen bland andra i somras
Postat i kategorin: ....Porträtt
06 Nov kl. 17.58

Hemmafixarn


Jag är helt slut efter att ha städat sen klockan... tidigt.
Såhär rent har nog mitt rum aldrig varit. Inte ens en liten hög med kläder ligger på golvet! Där är dock liiite mer att göra innan det är fullt godkänt, men det tar jag nog i tu med en annan gång. Typ städning av den andra garderoben (buuh, jag fasar inför det)...

Nu ska jag glida ner i ett varmt bad och sen chillidilla här i min ensamhet (...ush vad tråkigt det lät). Som tur är har jag ett lager av kanelbullar att plöja igenom så jag ska nog klara mig :)


Postat i kategorin: ....Min vardag
06 Nov kl. 11.47

62 rue Ramey


Detta vaknade vi till varje morgon. Man kan då inte klaga :)

Postat i kategorin: ....Vackert
06 Nov kl. 10.05

Sånt som inte än ligger på fejjan!


Precis innan vi ska ta farväl av vår boning. Jennifer, Erik & Jag.


Jag & min fina Jennifer. Detta är precis innan hon attackerar mig med en krita, son of a bitch...


Hann dock lägga på ett charming face innan övergreppet! (Notera att jag för in lite Norsk kultur i France, lusekofta ftw!)Postat i kategorin: ....Vackert
05 Nov kl. 23.51

Carpe diem


What about tomorrow? I dont really wanna know, seize the day ♥

Postat i kategorin: ....Vackert
05 Nov kl. 23.30

FoggyDimma under förmiddagsturen
Postat i kategorin: ....Natur
05 Nov kl. 15.18

Äntligen hemma i röda skogarIdag vaknade jag upp i min fina säng, glad och utvilad. Jag följde med mamma och Goddie på en skogstur, gud vad jag har saknat det, haha! Jag är allt en liten skogsmulle... 

Nu har jag övningskört, ätit och tittat igenom hela veckans äventyr (för typ 23dje gången) och redan blivit depp över hur mycket jag saknar det :)


Postat i kategorin: ....Utflykter
05 Nov kl. 00.33

Vi gjorde Paris [2]

Postat i kategorin: ....Utflykter
04 Nov kl. 23.14

Kyrkligheter med Erik, Simon, Malin & LouiseI onsdags hade jag turen på min sida då fler än jag visade sig vara kyrkfanaster. Vi promenixade till ännu en storslagen byggnad med mystisk historia och pampigt intryck. Vi diskuterade lite kuriosa från Da Vinci-koden, drack en äcklig kopp varm choklad och njöt av Paris kvällsatmosfär. 

Jag håller på med en massa fina bilder, vet inte hur jag någonsin ska få tid för att visa alla! Och som om det inte vore nog så har en hel del nya jobbrelaterade saker dykt upp, woho :)


Postat i kategorin: ....Vackert
04 Nov kl. 17.45

Vi gjorde Paris [1]


Fina flickor i Versailles ♥


Jennifer & Jag


Som vanligt stod Helena och Sara för lite spänning :)


Erik & Jag under Eiffeltornet (Parisertornet som det också kallades) 


En glad Erik, Julia & Simon under pågång av Metron


Finaste gänget någonsin!


Med vemod lämnar vi vårt Paris :(Postat i kategorin: ....Utflykter
04 Nov kl. 02.19

Paris to Svedala
Nu är vi hemma! Jag har (på grund av abstinens) redigerat några bilder från veckan som gått men många, många, mååånga är kvar! Nu ska jag sova i min mjuka, varma, egna säng och vakna upp utan huvudvärk! 

Postat i kategorin: ....Vackert