Bas och Sara. Taget då hästarna skulle släppas på bete. Detta var nog den serie hästbilder som jag blev nöjd med först. Det var inga planerade bilder, bara tagna i precis rätt sekund.


Bas, taget samtidigt som den ovan. Han vände ryggen till och travade bort över ängen, jag lyckades fånga ögonblicket, är rätt stolt över det, haha! Ska tillägga att dessa två bilder är tagna med min 'gamla' kamera (Nikon D60), vilket visar att kameran faktiskt inte har så stor betydelse - bara känslan förmedlas.


En nytagen bild, på fina Jennifer & Her Mardigras. Solen var hemsk, sken så s*tans starkt, men man fick göra det bästa av situationen, vilket jag tycker vi gjorde! :)


Sist men inte minst - April! Är nöjd över denna bilden, just för att hon är så svår att fånga. Hon ser gärna ut som en åsna, haha, och inte alls så vacker som i verkligheten... och vem kan motstå motljuset? Underbart!

Nu hoppas jag på ett underbart nytt år, med vackert väder och söta hästar :) Har ännu inte fotat just hästar så mycket, men ser fram emot denna sommaren.

Vill du få din häst fotad, så äre bara att höra av dig, hade varit superkul :} !