29 Jun kl. 23.26

It's gettin late but I don't mind

Redigering och foto av Tove Kjaerran
Kamera: Nikon D60
Optik: Nikon Nikkor 55:200 af-s
f/4,8 - 1/800 sek - ISO:200
Redigering och foto av Tove Kjaerran
Kamera: Nikon D60
Optik: Nikon Nikkor 55:200 af-s
f/6,3 - 1/1250 sek - ISO:400


Var ute och fotade på banan idag igen. Varmt var det, men jag klagar inte! Är röd som en tomat efter dagens strandtur, vilket alla kommenterade, det hade jag däremot varit utan, hehe :) Sitter här och redigerar lite, samtidigt som jag håller igång en konversation med älskling över sms. Stackars Filip som jobbar ^^
Nu börjar det bli sent, ska vandra mot sängen tror jag!
Postat i kategorin: ....BMX
23 Jun kl. 00.04

Baby baby lower line

I like betongkurvor
Martin övervakar träningen väl likt en riktig diktator :)

Har varit otroligt aktiv hela dagen måste jag säga, och kameran har knappt varit på off-läge! När klockan närmade sig 6 gav vi oss av mot brors träning, och plåtade lite :) Blev en hel del bra bilder i sommarsolen. Har liiite mer att lägga upp, sen blir det sängen för mig!
Postat i kategorin: ....BMX
20 Jun kl. 18.40

Skabersjö 20 juni 2010

Idag bar det av mot Skabersjö slottspark för att fota lite hästhoppning. Var ute efter att få bilder på Jennifer och den nya hästen, men det blev på en del annat också. Över är ett utkast från den timme jag var närvarande. Har en hel del andra som inte kommer upp så kontakta gärna om du är intresserad av bilderna, eller för att höra om jag har någon på dig :)
Postat i kategorin: ....Hästar
18 Jun kl. 19.23

Porträtt?....

Re-upload vare ja. Jag är med i en tävling som Jennifer håller i, lite sådär random :)
Uppgiften var att skicka in ett porträtt med sommarkänsla. Denna bilden kom direkt upp i huvudet ^^ Ett porträtt på lite avstånd, med söta Filip & Jennifer framför kameran, och den gula rapsen mot den blå himlen är verkligen sommar! Jag tycker att bilden förmedlar glädjen från en supersöt pojkvän, och en urgullig vän <3
Första pris är förutom äran, en reflexskärm 110 cm [Länk]
Postat i kategorin: ....Porträtt
14 Jun kl. 19.49

För vi har tagit studenten, fyfan vad vi är bra!


Blev lycklig då jag träffade Veronica, lite oväntat :)

Någon hade tagit min bil! ;o(a)

Folkmassorna flydde då en bil började spy ut avgaser...


Fotade studenten till Ted i fredags. Trots regn hela dagen, smög solen fram preciiis i tid, och det blev lite sommar för en stund. Känns lite tungt att ha 2 år kvar på skolan, men man har i allafall något att längta till! Här är då ett smakprov på vad dagen hade att erbjuda. Efter utgången bjöds det på god mat och dricka hos familjen, och sedan bar det av till Trelleborg för att fira Filips student (och ännu mer mat och dricka :D)...
Sammanfattat, en finfin dag!
Postat i kategorin: ....Vackert
07 Jun kl. 19.16

Vem är jag?

Mitt namn är Tove Kjaerran, jag är 19 år gammal och bor utanför Malmö, Skåne. Jag läser till civilingenjör i Lund och har fotografering som extrajobb. Det är ett intresse som vuxit från hobby till verklighet, kan man säga. Jag behärskar det mesta men kärleken faller till modell och människor. 

När det kommer till fotograferingen tar jag mig gärna an utmaningar, jag tycker om att utvecklas och ställas inför nya problem! Jag jobbar för att få fram bästa möjliga resultat och är lite utav en perfektionist.
Jag är helt självlärd kring kameran och tror på att vilja samt nyfikenhet, blandat med en gnutta teknikintresse kan ge en en underbart stadig grund att bygga på :-)

Postat i kategorin: ....Min vardag