26 Aug kl. 22.22

Gammalt kommer igen


Ja, vad ska man säga? Har inte direkt fotat på länge :( Blev lite redigering på bilder från träning i Ängelholm!

Idag har det varit en 'stannade uppe för sent igår och sov dåligt och vaknade i Trelleborg för att sedan ta bussen till skolan och tråkiga lektioner'-dag.... 

Har även ätit ett antal glassar, och druckit några liter yoghurt, vilket inte var så smart, då jag är tillfälligt diagnostierad med laktosintolerans.... Så nu har jag lite lagom ont i magen :)

Måste dock tillägga att Adept var rent j*vla underbara :D Har tyvärr inga bilder, då min mobilkamera inte är mycket att hylla för :'(
Postat i kategorin: ....BMX
16 Aug kl. 19.16

Mitt barn


Är han underbar eller vad? Herregud, kärlek vid första ögonkastet, man vill bara äta upp den! Ska flirta lite med mamma, måste få ta in den. Nu är ju alla andra kattungar sålda....

Bara denna skönhet kvar, som vi hittade häromdagen. Han (vet egentligen inte könet hehe) kröp fram från en havresäck, helt ensam. Dögulligt. Färgad likt en aprikos och världens ulligaste päls!

My love, ska bara ge den ett namn oxå..... <3
Postat i kategorin: ....Djur
16 Aug kl. 12.21

Ny header


Tyckte det var dags med lite förnyelse. Slängde ihop den snabbt innan jag gick till skolan. Kanske fixar ny bakgrund sen :)

Kan du inte se den, tryck på F5, eller uppdatera sidan!

Vad tycks?
Postat i kategorin: ....Design + Web
15 Aug kl. 23.13

My first kiss.....

Första bildera på länge som inte kunde varit tagna av en turist? Haha, nä, men har inte haft ork eller liknande till seriösa ting. Blir till att dricka upp min kopp varm choklad, sen sängen!

Skola i morgon ju, jippey... Aja, vi börjar ju 13:00, så lite slö start blir det ju :)
Postat i kategorin: ....Photoshop
09 Aug kl. 15.56

Sött som godis
Ja, nu är det ju såhär att dessa gulliga saker har blivit 12 veckor gamla, vilket innebär att de ska bort :( Annons ligger ute på blocket, och det är såklart fritt fram att höra av sig.

Måste säga att keligare katt får du leta efter. Trots att de bor i stallet, är de väldigt tama.
De leker friskt med varandra, så som med hästarna, haha! De brukar hänga efter ponnysen i svansen då de ska ut i hagen osv ^_^ Sjukt sött!

Katter som dessa förtjänar ett bra hem och snälla ägare, och vi vill deras bästa.

Så, söker du, eller någon du känner en ny liten kamrat? HÖR AV DIG!
Postat i kategorin: ....Djur
05 Aug kl. 10.49

Tillstånd?

Har fått frågor på hurvida mina bilder får användas som "tillståndsbilder". Vill bara klargöra en gång för alla, att detta inte är tillåtet. Mina bilder stannar på min blogg! Det undantag som finns är endast följande;

-Är du själv medverkande på bilden, får du lov att ta den, men säg till mig först så jag vet.

Om jag hittar bilder på andra hemsidor, kommer jag först uppmärksamma personen, och om denne inte tar bort de, blir det anmälan. Alla bilder är skyddade utav upphovsrättslagen.

Tove Kjaerran ©

Postat i kategorin:
04 Aug kl. 18.00

Stand by me


Bild gjord åt Filippa och söta Safir! Made by me ©
Postat i kategorin: ....Photoshop
03 Aug kl. 20.30

Snabb porträttsredigering

Detta är ett litet inlägg, angående det rubriken säger.
Alla har vi olika tekniker, och använder oss utav vårt photoshop på olika sätt, och detta är ett utav dem.

Jag har använt mig av Adobe Photoshop Cs5 Extended Version när jag gjorde detta, men även äldre, så som Photoshop 6,0 klarar av denna simpla redigeringen.
Exemplet jag har blev aningen överredigerat, men det är mest för att verkligen visa 'effekterna'. Det ligger ju mycket mer jobb och noggrannhet bakom en bra bild ^^

Det är en del som frågat efter liknande visningar, fast på svårare redigering. Jag kan säga redan nu att det är inget jag lär ut. Ingen har någonsin visat mig saker som detta, utan jag har suttit timme efter timme och tryckt på allt tills jag fick ett bra resultat. Och så lär det förbli, haha ;)

Jag vill nu att ni kommenterar!!

Både bra och dåligt! Vad kunde varit bättre? Vad är bra?:)
Postat i kategorin: ....Tips & Trix
02 Aug kl. 19.12

Plastic fantastic


Har suttit och pillat med denna bilden ett bra tag nu. Blir sällan nöjd när jag väl har en bild i huvudet att uppnå, och speciellt inte om den bilden innefattar mig själv, haha ;) Iallafall, till er som klagar på att bilden är överredigerad; Ja, den ska vara det :)

Senare har jag tänkt posta en liten tutorial om hur du gör för att få de bästa skönhetsredigeringarna (enligt mig då, alla har vi egna tekniker), eller ja, lite tips då :) Det är alltid bra att kunna, alla har vi ju bad days ;)

Tillsvidare, ha en go kväll!
Postat i kategorin: ....Photoshop