Jag tror inte bilderna från mitt nyår ligger uppe någonstans? Eller jo på instagram men inte här iaf! Måste ju dela med mig till världen av allt roligt som händer. Nej men okej, allvarligt: såhär firade jag in 2018!

Vi var hemma hos mig & Jacob där det bjöds på massa god mat, sång och lekar! Nyår för mig brukar innebära att jag tvingas välja mellan olika kompisar (alla firar liksom alltid på sina egna håll) men NU blev det en sprakande fest där alla mina närmsta vänner fanns tillgängliga! Influgna från Stockholm, Uppsala, Göteborg och såklart den stabila Lunda-familjen. Vilken dunderfest. 

För mig blev nyårsafton ett tillfälligt uppehåll i vad som annars innebar tentaperiod. Skrivningen var den 11 januari så det var ett färgglatt tillskott i en grå vardag. Förlåt för att ALLA inlägg lyckas handla om skolan men det ger en ganska äkta bild av hur mitt liv är, haha. Plugg, plugg, plugg, MAT, FEST, plugg, plugg....! Iallafall. Efter 5 timmars tenta den 11/1 blev resultatet att jag missade med 2 poäng. Sånt är livet! Pissigt såklart (var svinförbannad i typ en dag, not gonna lie) men sen får man ta nya tag. Det jag vill säga är väl helt enkelt att även då man kämpar kommer man mötas av motgångar, så man kan lika gärna trycka in något kul mellan varven!