SĂ„nt jag tycker Ă€r fint idag. Alla bilder Ă€r frĂ„n min board Drömsaker ✹

Nu Àr klockan lite över 10, jag skriver tenta i eftermiddag. Det hÀr kommer vara den sista tentan pÄ preklin, hur sjukt? Okej en eventuell omtenta kanske kommer behövas för jag Àr inte det minsta redo, men det hÀr kommer vara den sista ORDINARIE tentan innan jag börjar termin 6. Det har nÀstan gÄtt en hel gymnasietid pÄ utbildningen och ÀndÄ kÀnns det som att jag nyss började. 

Jag sitter och pillar med allt som inte rör statisik, vill inte stressplugga in i det sista bara för att upptÀcka nya saker jag inte kan, haha. Jag fÄr winga det hÀr bÀst det gÄr, allt annat har trots allt löst sig. IstÀllet planerar jag inför tvÄ fotograferingar jag kommer ha i New York - vi Äker alldeles snart!!
Sen jag sĂ„g det hĂ€r avsnittet av SATC har jag haft en dröm om att nĂ€r jag besöker NYC ska jag ta mig upp pĂ„ ett tak och skĂ„da ut över staden. AlltsĂ„ inte en roof top bar utan ett privat tak. Som det i How I Met Your Mother eller ja, som ovan. Att kĂ€ka en bagel pĂ„ ett tak med utsikt över alla byggnader Ă€r typ det mest New York-iga jag kan tĂ€nka mig. NĂ€r resan bokades började jag dra i lite trĂ„dar och nu Ă€r det bestĂ€mt att jag inte bara ska fĂ„ besöka, utan fĂ„ ha en hel jĂ€kla plĂ„tning, i ett helt townhouse (???) med tillgĂ„ng till flera vĂ„ningar och TAK. Precis i nĂ€rheten av Central Park. Va?? Jag vet att det hĂ€r Ă€r en superspecifik dröm hos mig men Ă„Ă„hhhh jag Ă€r sĂ„ himla taggad 😍 Nu kan jag bara hĂ„lla tummarna för att ingen blir sjuk eller sĂ„, Sweet God and baby jesus be with me đŸ’«âœš