Bilder från min instagram: tkjaerran

Hejhej! Har börjat bli sämre och sämre på att uppdatera här. Är osäker på ifall folk ens läser bloggar längre? Haha. Iallafall. Saker och ting rullar på i en himla fart, jag är redan inne på termin 4 (2 år, liksom whaaat vart har all tid tagit vägen??) och tempot ökar för varje vecka. Okej, kanske inte för VARJE vecka men det märks av för varje termin. Just nu läser jag patologi och har hunnit med allt från att starta en egen bakterieodling till att bemöta patienter på vårdcentral. Det är himla kul, trivs fortf så bra. 

Samtidigt som cirkusen, också kallad läkarprogrammet, är i full gång försöker jag jobba. Jag ska inte ljuga, det är inte alltid lätt att få ihop den ekvationen. Vissa dagar känns det som att världen ligger framför en och andra som att alla dörrar slås in i ansiktet på en. Hårt. Fotografering är en fantastisk väg att vara kreativ på men den är inte alltid enkel. Framförallt är det tidskrävande och just tid finns det snålt om ibland. Jag är trots allt väldigt tacksam över att jag kan köra på vid sidan av plugget - det är något som pressar mig framåt de dagar som är lite extra tunga. 

Just nu är klockan strax över 22 och jag är helt slut. Jag har varit i skolan, haft laboration och redovisning. Nu under kvällen har jag hängt i inkorgen, svarat på mail och planerat veckorna som kommer. Fick lite feeling och tänkte att jag skulle uppdatera här.  Det händer trots allt massor av roliga saker just nu och jag vill ju dela med mig av dem! Innan dess ska jag dock ta en god natts sömn, det känns som att jag kommer uppskatta det... :-)