Vinglade fram längs de blåsiga små kullerstensgatorna i Helsingør och åt en fantastisk brunch. Sen vidare för en kväll och natt i Køpenhamn! Detta var alltså förra helgen, Jacob tog med mig på en liten mini-semester <3

Min skärm 99% av tiden: Photoshop uppe (där jag redigerar alla mina bilder) och Bo Burnham. VET att jag tjatar om honom hela tiden men hans one man shows är bara bäst. Om kombon inte är Photoshop + Bo kan det ibland smyga in sig lite shoppning och film också... ;-)

Fab ljus i lägenheten under helgen <3 

Ahh, då var det söndag igen. Jag sitter med tunga ögon och sammanställer det sista av lördagens fotojobb, vi hade grym tur med vädret och bilderna blev superbra. Ska visa så fort jag får tillåtelse! Gårdagen gick alltså åt till jobb och sedan middag med släkten. Idag har jag slappat rekordmycket, det var verkligen välbehövt. På kvällen tog vi oss in till IKEA för att kolla in lite grejor. I vanlig ordning kom jag hem med några nya växter och vaser... :-) I morgon blir det skola igen, känns helt ok med tanke på att helgen inneburit 0 timmar plugg. Man behöver det ibland!