För några veckor sedan jobbade jag tillsammans med två modeller - Wilma och Markus - för att plåta höstiga bilder åt Kensington watches fina klockkollektion. Vi fick underbart morgonväder och bilderna blev väldigt varma trots att det inte var speciellt varmt ute i snön. Efter några timmar var fötterna ganska blå men det syns iaf inte på bilderna :-)))

Den här veckan har jag hunnit med både modelljobb en hel del plugg. Jobbet var tillsammans med en skicklig dansk fotograf, alltid kul att jobba med inspirerande personer som lär en något nytt. Det var lite resväg för mig men jag kunde plugga på tåget vilket var skönt, i skolan börjar det nämligen närma sig tentadags för anatomin. Jag är SÅ glad över att jag faktiskt började i tid och inte sköt upp allt tills senare, det hade inte gått vägen kan jag säga. Jag är också så djupt tacksam över mina ambitiösa vänner som drar sig (och mig) till skolan varje dag för att traggla termer.... Ibland är energinivån på botten men trots det får de alltid liv i en. Underbara. 

Eftersom jag jobbat på bra under dagen kunde jag ta ledigt när jag kom hem. Jag och Jacob har ätit, tittat på New Girl och nu mest bara gjort ingenting. Tror sängen och ett avsnitt House väntar nu, serier är så bra att titta på (somna till) <3