Mina allra flesta dagar ser ut såhär. Det pluggas hjärna, muskler, nerver och kärl. Antingen hemma eller i skolan, eller både och. Idag har jag inga föreläsningar eller inbokade saker så det blir till att traska till skolan för några timmarns verksamhet. Jag pluggar bättre där och just nu måste man använda modellerna för att gå igenom all anatomi. 


Annars då? Det har varit några riktigt fina höstdagar trots stark vind och kyla. Vi har missat snön här i Lund vilket jag är ganska nöjd med. Slasken kan vänta! I tisdags såg jag ut sådär <--- och för någon helg sedan var jag sådär ---> fin!

Jag har fått en ny fin liten familj att arbeta med vilket ska bli kul! Vid sidan av det fortsätter även mina fotojobb, har mycket att stå i nu men förhoppningsvis ska allt hinnas med :-))))) <---- stressad men glad smiley


Alltså det här. Tillsammans med mina framtida kollegor (låter så sjukt långt bort men ändå) satt jag till bords under Sveriges tredje största fracksittning. Corbalen 2016 var lika fin och spexig som jag uppskattat och det blev en magisk kväll med mat, sång och dans. 


Lite såhär såg det ut.


Pre drinks hos mig efter några timmars fixande. Söta <3 

Notera vår icke (ärligt) koordinerade klädkod

Vid min sida hade jag såklart Jacob, precis som alltid (cheesy). Det blev en magisk kväll och kärleken till den här staden, programmet, och de här vännerna blev ännu lite större. 

Tiden rullar på snabbt när man har roligt, det är ett uttryck som används oftare än ofta utav mig. Jag gör mitt bästa för att inte låta den falla mig helt ur händerna och än sålänge är läget under kontroll. Nu ska jag som sagt bege mig mot skolan för att möta upp vänner och plugga. Jag är trots allt lättpåverkad av stress och det bästa jag kan göra är att helt enkelt ta tag i det. 

Förutom skolan (som nog verkar vara hela mitt liv) har jag andra roliga saker inplanerade.

- I morgon åker jag med Jacob till Helsingør och sen vidare till Køpenhamn. Vi stannar en natt och ska äta god mat, strosa runt i staden och bara vara lediga tillsammans. Längtar supermycket :-)))

- Jag har ett uppkommande fotojobb i nästa vecka, kommer bli jätteroligt och jag hoppas kunna visa resultaten snart där efter!

Trots att tiden inte alltid finns för det tycker jag om att uppdatera här på bloggen då & då. Det får mig till att tänka efter lite och släppa skolan för ett tag, det är skönt <3