Skåne har under de senaste dagarna slagits av något medelhavsklimat och det var ju himla bra med tanke på att Sanne & jag anordnat en dagsfest + middag under lördagen. Det annars trevliga parkhänget förvandlades till någon slags paradissemester med grill, solbad och bara ben under hela natten lång. 


Vi gick tex på slackline, det var kul och svårt.


Sanne & Isolda var taggade på mat och sjukt redo för grillning.

Vi andra + Sanne igen var också nöjda med maten. Det är något speciellt med en grillad korv ute i solen.

Akrobatiken fortsatte med lite sånthär.

Imponerad över mina vänners oväntade talanger

Liksom jättefint

Sen gjorde vi ingenting också. Lyssnade på musik och sånt.

Jag och mina fina läkarvänner! 5,5 år med de här kommer susa förbi kalassnabbt.

Efter en heldag i solen gick vi hem till oss, mixade lite nice sommardrinkar och sminkade bort den ojämna brännan. På kvällen blev det stormiddag med 30 pers och sedan följde massvis av skratt, pingisturnering och prat in på småtimmarna. 

En helg kan ju egentligen inte bli mycket bättre än såhär! I sommar är det 20 år sedan jag & Sanne träffades för första gången och självfallet är det anledning nog för att dra ihop en riktigt nice sommarfest. Vi har trots allt hållt ihop i vått och torrt vilket inte bör vara helt självklart. Hon är min partner in crime och jag ser fram emot nästa jubileum :-))))

Nöjd och trött efter gårdagen har denna söndag spenderats i skolböckerna vilket faktiskt kändes helt ok - man blir ju faktiskt motiverad av så trevliga stunder. I morgon har jag en lång dag framför mig så lite sömn och en varm dusch är på sin plats!