Salomé E, Sweden models/Modellink 

Hej alla! Här kommer lite bilder från mitt senaste fotojobb. Det har varit lite lågt på den fronten pga tentaperiod så det var superkul att få vara lite kreativ! Sally är med igen, det verkar som om jag inte fotar andra numera haha. Nej, men denna gång gällde det Whoops och jag får säga att vi arbetar bra ihop :-) Mycket olika stilar i många olika miljöer, det är alltid roligt.

Annars då? Det har hänt mycket under tiden jag inte uppdaterat. Tex:

- Jag klarade cellbiologi-tentan!(!!) Detta innebär att jag inte får ta sommarlov riiiktigt än, utan genomföra en ytterligare (muntlig) tentamen på fredag. Men SEN, sen är det lov!

- Vi har målat klart alla 8 stolar och tillhörande bord så nu är matsalen strax färdig. I skrivande stund hör jag Jacob sammanställa de sista sittdynorna som vi också klätt om - en helt ny matgrupp är på sin plats.

- Jag har njutit i solen och i havet. Både på bräda och med vänner. Idag ska jag bege mig ut ännu en gång.

- Resan till Italien är färdigställd med allt vad som krävs. Bil är hyrd, hotell bokade och rutten upplagd! 

Nu ska jag fixa klart det sista här hemma innan min mamma och bror plockar upp mig för en dag på stranden. Vi är verkligen välsignade med otroligt väder och trots att jag kanske njöt lite väl mycket i lördags (blev kräft-färgad...) så är det alltid värt det :-)