I mina tankar just nu - idéer kring bland annat...

> Sängkläder och sovrum. Igårkväll klickade vi hem en ny säng så alldeles strax slipper vi trängas i den nuvarande på 120 smala cm. Nog för att det har fungerat (och i den förra lägenheten fanns det inte plats för större) men nu känns det som ett steg i rätt riktning. Den nya är grå och har hög stomme, något säger mig att det vita sovrummet kommer kännas komplett med denna skönhet. Förhoppningsvis kommer jag sova som en gud också. 

> Allt som är gammelrosa. Min rosa-period kommer och går - just nu är den igång på högvarv. Eftersom jag vet om dess sässongsbeteende köper jag gärna detaljsaker eller sådant som iaf inte hänger upp hela garderoben (ok den extremt gammelrosa tyllkjolen fick bli ett undantag). Typ söta underkläder, alltid fint! Perfekt som present, hint Jacob. 

> Snörade ballerinas. Någonting med dem är så feminint och stilrent. De må vara en liten process att ta på sig men det kan man väl stå ut med. Passar bra till den inköpta kjolen nämnd ovan ;-)

Annars då? Idag är mitt första av de 3 sista jobbpassen (den meningsuppbyggnaden?), sedan blir jag en fri själ. Dagen till ära har mitt ena öga exploderat av en ömmande vagel, varken bekvämt eller tilltalande...