Gårdagen var fylld av glitter, tilltugg, frusna ben och fem tusen olika ombyten. Yes, ni tänker rätt, självklart plåtades det nyårskampanj. Vi var tre stycken modeller för att hinna med allt, det var riktigt roligt. Jag har jobbat med Alexandra innan men aldrig med Salomé så det var nytt och kul! 

Ett stort problem som uppstår i en kylig studio är flammiga, kalla ben. Det är liksom ett biologiskt fenomen som man får ta, men det ser ju inte så fint ut på bild. Därför har vi en liten värmecentral (väl placerad bredvid bordet med gifflar och ballerinakex) som man får stå vid innan kläderna ska fotas, haha. Glammigt glammigt.

Jag fick ha på mig några vackra långklänningar, nu lagom till vinterns alla baler och tillställningar. Tippar på att denna glittriga historia lär bli en storsäljare. Kände mig ganska fabolous. 


I slutet av kvällen var vi alla trötta men ställde om för en sista samlingsshoot. Vi dressade upp i de glittrigaste festblåsorna och plåtade lite mer katalogbilder. Det resulterade i grymma bilder och glitter över precis alla ytor man kan tänka sig. 
 
Såhär såg jag ut under tiden och innan jag körde hem! Den sista bilden framhäver inte riktigt hur mycket glitter jag bar med mig. Jag vaknade i morse i en säng som lika väl kunde ha tillhört Edward Cullen och jag lämnar fortfarande lite spår efter mig, haha... Ska lägga upp resultaten så fort de kommer ut :-)