Yes, jag tycker om onsdagar! Det beror inte på att det brukar hända något roligt, snarare tvärt om. Onsdagar har genom alla mina skolår alltid varit den längsta, tyngsta och tråkigaste dagen. Förutom i fjol, då var jag ledig. Iallafall, nej, onsdagar är bra eftersom man nu kan räkna ner till fredag. Det är lite som veckans lokala maximum, efter den går det lätt i nedfösbacke! 

På tal om lokala maximum, så sitter jag, inte helt oväntat, med matteboken. Tog dock en liten paus nu, ska försöka dra mig ner till böckerna igen. Igår tog jag nämligen också en paus, det slutade med att jag vaknade upp, i morse. 

Som alltid när jag har fullt upp med skola och andra viktiga saker kan jag inte sluta tänka på allt roligt jag vill göra. Tankar och ideér till nya plåtningar, vad jag ska göra i sommar, vad jag ska ha på mig i morgon och vilket tee jag ska dricka ikväll. Jag är nog vad man kallar tankspridd. Eller bara jäkligt bra på att prioritera annat. En blandning kanske? Jag är då inte ensam, det vet jag, det är det viktiga!